Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson PowerLite 3500 - Αποτελέσματα δοκιμών επιδόσεων βίντεο

01 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson PowerLite 3500 - Δοκιμές επιδόσεων βίντεο

HQV Benchmark DVD Test List Με τον Epson Home Cinema 3500 Video Projector. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ως συμπλήρωμα στην κριτική μου Epson PowerLite Home Cinema 3500 3LCD βίντεο προβολέα, διεξήγαγα μια σειρά δοκιμών για να δω πόσο καλά επεξεργάζεται και αναβαθμίζει το βίντεο από τις πηγές κανονικής ευκρίνειας.

Οι παρακάτω δοκιμές απόδοσης βίντεο για τον Epson PowerLite Home Cinema 3500 προβολέα πραγματοποιήθηκαν με συσκευή αναπαραγωγής DVD Opto DV-980H . Το DVD player έχει ρυθμιστεί για έξοδο βίντεο NTSC 480i και είναι συνδεδεμένο με το 3500 εναλλάξ μέσω της επιλογής Composite Video και HDMI , έτσι ώστε τα αποτελέσματα των δοκιμών να αντανακλούν την απόδοση επεξεργασίας βίντεο του Epson 3500.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών παρουσιάζονται όπως μετρήθηκαν με το δίσκο Benchmark DVD της Silicon Optix (IDT / Qualcomm) HQV DVD

Όλες οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις της Epson 3500, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά σε μια συγκεκριμένη δοκιμή.

Τα στιγμιότυπα οθόνης αυτής της συλλογής λήφθηκαν με χρήση μιας φωτογραφικής μηχανής Sony DSC-R1.

02 από 14

Δοκιμές αποσυμπίεσης / αναβάθμισης βιντεοπροβολέα Epson 3500 - Jaggies 1-1

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Jaggies1-1. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία είναι μια πρώτη ματιά στις δοκιμές επιδόσεων βίντεο που πραγματοποίησα στο Epson PowerLite Home Cinema 3500. Αυτή η δοκιμή αναφέρεται ως Jaggies 1 test και αποτελείται από μια περιστρεφόμενη ράβδο που κινείται 360 μοίρες μέσα σε έναν κύκλο σε τμήματα. Για να περάσει αυτή η δοκιμή, η περιστρεφόμενη ράβδος πρέπει να είναι ευθεία ή να δείχνει ελάχιστη τσαλάκωση, κυματισμό ή οδοντοφυΐα, καθώς περνάει τις κόκκινες, κίτρινες και πράσινες ζώνες του κύκλου.

Σε αυτό το παράδειγμα, καθώς η μπάρα μετακινείται από το κίτρινο και στην πράσινη ζώνη, φαίνεται ομαλή (το ελαφρύ φάντασμα είναι το αποτέλεσμα του κλείστρου της κάμερας). Ο οικιακός κινηματογράφος PowerLite Home Cinema 3500 της Epson περνά αυτό το τμήμα της δοκιμής.

03 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 1-2

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Jaggies1-2. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια δεύτερη ματιά στο τεστ Jaggies 1. Όπως και με το προηγούμενο παράδειγμα δοκιμής, η περιστρεφόμενη ράβδος είναι ομαλή - αυτή τη φορά καθώς μετακινείται από το πράσινο προς την κίτρινη ζώνη (ελαφρά θολότητα στο τέλος που προκαλείται από το κλείστρο της κάμερας). Ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 περνά αυτό το δεύτερο τμήμα της δοκιμής.

04 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 1-3

Οικιακός κινηματογράφος Epson PowerLite 3500 Jaggies 1CU. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Τα παραπάνω δείγματα είναι μια κοντινή ματιά στο τεστ Jaggies 1, που δείχνει ότι η περιστρεφόμενη ράβδος εισέρχεται στην πράσινη ζώνη. Όπως μπορείτε να δείτε, σε αυτήν την κοντινή όψη, η ράβδος παρουσιάζει κάποια πολύ μικρή τραχύτητα κατά μήκος των άκρων. Επίσης, όπως και στην προηγούμενη φωτογραφία, η ελαφρά θολότητα προκαλείται από το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής και όχι από τον προβολέα. Λαμβάνοντας όλα τα τρία αποτελέσματα που φαίνονται μέχρι τώρα, ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 περνά αυτή τη δοκιμή.

Ωστόσο, αυτή η δοκιμή είναι μόνο η πρώτη ομάδα δοκιμών που καθορίζει την απόδοση του βίντεο.

05 από 14

Προβολέας Epson Home Cinema 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 2-1

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Jaggies 2-1. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Σε αυτή τη δοκιμή, τρεις μπάρες κινούνται (αναπηδούν) ​​πάνω-κάτω σε ταχεία κίνηση. Αυτό αναφέρεται ως το τεστ Jaggies 2. Προκειμένου το Epson 3500 να περάσει αυτή τη δοκιμή, τουλάχιστον μία από τις ράβδους πρέπει να είναι ευθεία. Αν δύο ράβδοι είναι ίσιοι που θα θεωρούσαν καλύτερα και εάν τρεις ράβδοι ήταν ίσιοι, τα αποτελέσματα θα θεωρούνταν εξαιρετικά.

Σε αυτή τη δοκιμή, το Epson 3500 εμφανίζει ένα περίεργο αποτέλεσμα. Όταν η λειτουργία De-interlacing έχει οριστεί στην προεπιλεγμένη ρύθμιση Film / Auto, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στη σωστή εικόνα. Ωστόσο, εάν η λειτουργία αποσυμπίεσης έχει οριστεί σε Off (Απενεργοποίηση) ή Video (Βίντεο), το αποτέλεσμα που παίρνετε είναι αυτό που εμφανίζεται στην αριστερή εικόνα.

Με άλλα λόγια, έξω από το κουτί, χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση Ταινία / Αυτόματο, το Epson 3500 δεν περάσει αυτό το τεστ. Ωστόσο, όταν είναι ρυθμισμένο σε Βίντεο ή Απενεργοποιημένο, το Epson 3500 περνά αυτή τη δοκιμή. Ακούγεται αντιληπτό - αλλά αυτό το παρατηρούσα και τεκμηριώθηκα σε αυτό το προφίλ.

06 από 14

Προβολέας Epson Home Cinema 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 2-2

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Jaggies 2-2. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι η δεύτερη ματιά στη δοκιμή τριών τετραγώνων Jaggies 2. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το πιο κοντά παράδειγμα, πυροβόλησε σε ένα διαφορετικό σημείο της αναπήδησης.

Όπως και στην προηγούμενη φωτογραφία, το Epson 3500 εμφανίζει ένα περίεργο αποτέλεσμα. Η δεξιά εικόνα εμφανίζει το αποτέλεσμα όταν η λειτουργία De-interlacing έχει οριστεί στην προεπιλεγμένη ρύθμιση Film / Auto και η αριστερή εικόνα είναι αυτό που βλέπετε εάν η λειτουργία Deinterlacing έχει οριστεί σε Off ή Video.

Όπως μόλις ανέφερα προηγουμένως, έξω από το κιβώτιο, χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση Ταινία / Αυτόματο, το Epson 3500 δεν περάσει αυτό το τεστ. Ωστόσο, όταν είναι ρυθμισμένο σε Βίντεο ή Απενεργοποιημένο, το Epson 3500 περνά αυτή τη δοκιμή.

07 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανασύνδεσης - Σημαία 1

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Σημαία 1. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια χρήσης στο About.com

Για αυτή τη δοκιμασία, η κυματοειδής δράση της σημαίας, σε συνδυασμό με τον συνδυασμό χρωμάτων λευκών αστέρων σε μπλε φόντο, καθώς και κόκκινες και λευκές λωρίδες, χρησιμοποιείται για την ανίχνευση πιθανών ελλείψεων στη δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο.

Καθώς οι σημαίες κυματίζουν, αν το τμήμα ή τα τμήματα γίνονται οδοντωτά, αυτό σημαίνει ότι η μετατροπή και αναβάθμιση 480i / 480p θα θεωρούνται φτωχή ή κάτω από το μέσο όρο. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, οι εξωτερικές άκρες και οι εσωτερικές λωρίδες της σημαίας είναι ομαλές.

Ο φορητός υπολογιστής Epson PowerLite Home Cinema 3500 περάσει αυτό το τμήμα της δοκιμής.

Προχωρώντας στις ακόλουθες δύο φωτογραφίες σε αυτή τη συλλογή θα δείτε τα αποτελέσματα σε σχέση με τη διαφορετική θέση της σημαίας καθώς κυματίζει.

08 από 14

Προβολέας Epson Home Cinema 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Σημαία 2

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Σημαία 2. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια χρήσης στο About.com

Ακολουθεί μια δεύτερη ματιά στο τεστ σημαίας. Εάν η σημαία είναι οδοντωτή, η μετατροπή και αναβάθμιση 480i / 480p θεωρείται κάτω του μέσου όρου. Όπως και στο προηγούμενο παράδειγμα, οι εξωτερικές άκρες και οι εσωτερικές λωρίδες της σημαίας είναι ομαλές. Μέχρι στιγμής, ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 περνά αυτή τη δοκιμή.

09 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανασύνδεσης - Σημαία 3

Epson PowerLite Home Cinema 3500 Σημαία 3. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια στο cheats.info

Εδώ είναι ένα τρίτο, και τελικό, στη δοκιμασία κυματισμού σημαίας ως ένας τρόπος για να ανιχνεύσει οποιαδήποτε θέματα επεξεργασίας βίντεο. Ωστόσο, όπως και στα προηγούμενα δύο παραδείγματα, οι εσωτερικές λωρίδες και όπου οι πτυχές των σημαιών είναι ομαλές.

Συνδυάζοντας τα αποτελέσματα των τριών πλαισίων του "Test Flag", ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 περνάει σίγουρα.

10 από 14

Προβολέας Epson Home Cinema 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Αυτοκίνητο φυλής 1

Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Αυτοκίνητο Race 1. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η εικόνα σε αυτή τη σελίδα είναι μια από τις δοκιμές που δείχνει πόσο καλά ο επεξεργαστής βίντεο του Home Cinema 3500 της Epson PowerLite βρίσκεται στην ανίχνευση υλικού προέλευσης 3: 2. Για να περάσει αυτή η δοκιμή, ο βιντεοπροβολέας πρέπει να είναι σε θέση να ανιχνεύσει αν το υλικό πηγής βασίζεται σε φιλμ (24 καρέ ανά δευτερόλεπτο) ή βασισμένο σε βίντεο (30 καρέ το δευτερόλεπτο) και προβάλλει σωστά το υλικό προέλευσης στην οθόνη, για να αποφύγει τα αντικείμενα.

Στην περίπτωση του αγωνιστικού αυτοκινήτου και του τραπουδιού που δείξαμε παραπάνω, αν η επεξεργασία βίντεο 3500 δεν είναι μέχρι την εργασία, το τρίγωνο θα εμφανίσει ένα μοτίβο moire στα καθίσματα. Ωστόσο, εάν η επεξεργασία βίντεο είναι καλή, το Moire Pattern δεν θα είναι ορατό ή μόνο ορατό κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε καρέ της τομής.

Όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία, υπάρχει ένα μοτίβο moire ορατό στην αρχή της κοπής. Ωστόσο, όταν επαναλαμβάνετε αυτή την περικοπή αρκετές φορές, μερικές φορές το Epson 3500 δεν εμφανίζει το μοτίβο moire στην αρχή της κοπής. Αυτά τα παραδείγματα δείχνουν ότι ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 εμφανίζει κάποια αστάθεια σε αυτή τη δοκιμασία - τουλάχιστον στην αρχή της περικοπής.

Για να δείτε πώς θα πρέπει να φαίνεται αυτή η εικόνα όλη την ώρα, ελέγξτε ένα παράδειγμα της ίδιας δοκιμής που εκτελέστηκε από τον επεξεργαστή βίντεο ενσωματωμένο στον βιντεοπροβολέα DLP Optoma HD33 από προηγούμενη ανασκόπηση που χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση.

Για άλλη μια ματιά στο πώς δεν θα πρέπει να εξετάσουμε αυτό το τεστ, ελέγξτε ένα παράδειγμα αυτής της ίδιας δοκιμής αποσυμπίεσης / αναβάθμισης που πραγματοποίησε ο επεξεργαστής βίντεο ενσωματωμένος στον Προβολέα LCD της Sony PowerLite Home Cinema 705HD , από προηγούμενη αναθεώρηση του προϊόντος.

11 από 14

Προβολέας Epson Home Cinema 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Αυτοκίνητο φυλής 2

Epson PowerLite Home Cinema 3500 - Αυτοκίνητο Race 2. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια δεύτερη φωτογραφία του "Test Race Car" που χρησιμοποιείται για να ελέγξει τη δυνατότητα του Epson PowerLite Home Cinema 3500 να ανιχνεύσει και να προβάλει σωστά υλικό προέλευσης 3: 2.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το προηγούμενο παράδειγμα, σε αυτό το σημείο της τομής, το μοτίβο moire δεν είναι ορατό, πράγμα που σημαίνει ότι το Epson 3500 έχει κλειδώσει σωστά σε υλικό προέλευσης 3: 2.

Για ένα άλλο δείγμα του τρόπου εμφάνισης αυτής της εικόνας, ελέγξτε ένα παράδειγμα της ίδιας δοκιμής που εκτελέστηκε από τον επεξεργαστή βίντεο ενσωματωμένο στον βιντεοπροβολέα Optoma HD33 DLP από προηγούμενη ανασκόπηση που χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση.

Για ένα δείγμα του τρόπου με τον οποίο δεν πρέπει να εξετάσουμε αυτό το τεστ, ελέγξτε ένα παράδειγμα αυτής της ίδιας δοκιμής αποσυμπίεσης / αναβάθμισης που εκτελέστηκε από τον επεξεργαστή βίντεο ενσωματωμένο σε έναν προβολέα LCD Epson PowerLite Home Cinema 705HD της Epson , από προηγούμενη αναθεώρηση προϊόντος.

Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα και των δύο καρέ, ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 εμφανίζει ένα μέσο αποτέλεσμα για αυτό το τεστ.

12 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson 3500 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - τίτλοι

Epson PowerLite Home Cinema 3500 τίτλους. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η δοκιμή που παρουσιάζεται στην παραπάνω φωτογραφία έχει σχεδιαστεί για να καθορίσει πόσο καλά ένας επεξεργαστής βίντεο μπορεί να ανιχνεύσει και να επιλύσει τη διαφορά μεταξύ πηγών βίντεο και ταινιών, όπως επικαλύψεις τίτλων βίντεο σε συνδυασμό με πηγή ταινίας. Αυτή η ικανότητα είναι σημαντική. Όταν οι τίτλοι βίντεο (που κινούνται με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο) τοποθετούνται πάνω σε φιλμ (που κινείται με 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο), αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε έναν επεξεργαστή βίντεο, καθώς ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων μπορεί να οδηγήσει σε αντικείμενα που δημιουργούν τους τίτλους ακανόνιστους σπασμένος.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το παράδειγμα φωτογραφίας, τα γράμματα είναι ομαλά (οποιαδήποτε θολότητα εμφανίζεται στην εικόνα οφείλεται στο κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής) και δείχνουν ότι ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 μπορεί να εμφανίσει μια σταθερή εικόνα τίτλου κύλισης.

13 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson 3500 - Δοκιμή απώλειας υψηλής ευκρίνειας

Epson PowerLite Home Cinema 3500 HD Απώλεια 1-1. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η εικόνα που εμφανίζεται σε αυτή τη δοκιμασία έχει καταγραφεί σε 1080i (σε Blu-ray), την οποία χρειάζεται ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 για επανεπεξεργασία ως 1080p . Για να εκτελέσετε αυτήν τη δοκιμή, ο δίσκος δοκιμών Blu-ray όπως τοποθετήθηκε σε ένα OPPO BDP-103 Blu-ray Disc Player που είχε ρυθμιστεί για έξοδο 1080i και συνδέθηκε απευθείας με τη σύνδεση 3500 μέσω HDMI.

Αυτή η δοκιμή ανιχνεύει την ικανότητα του επεξεργαστή βίντεο του Epson 3500 να είναι σε θέση να κάνει διάκριση μεταξύ των ακίνητων και κινούμενων τμημάτων της εικόνας και επίσης να εμφανίσει την εικόνα δοκιμής σε 1080p χωρίς τρεμόπαιγμα ή αντικείμενα κίνησης. Αν ο προβολέας κάνει σωστά τη δουλειά του, η κινούμενη ράβδος θα είναι ομαλή και οι γραμμές στο ακίνητο τμήμα της εικόνας θα είναι ορατές ανά πάσα στιγμή.

Για να γίνει πιο δύσκολη η δοκιμή, τα τετράγωνα σε κάθε γωνία περιέχουν λευκές γραμμές σε περίεργα πλαίσια και μαύρες γραμμές σε ομοιόμορφα πλαίσια. Αν οι ασταθείς γραμμές στα τετράγωνα είναι ορατά, ο επεξεργαστής κάνει μια πλήρη εργασία κατά την αναπαραγωγή όλης της ανάλυσης της αρχικής εικόνας. Ωστόσο, αν τα τετράγωνα είναι συμπαγή και φαίνεται ότι δονείται ή στροβοσκοπείται εναλλάξ με μαύρο (βλέπε παράδειγμα) και λευκό (βλέπε παράδειγμα), τότε ο προβολέας δεν επεξεργάζεται την πλήρη ανάλυση ολόκληρης της εικόνας.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το πλαίσιο, τα τετράγωνα στις γωνίες είναι γραμμές παρατεταμένης απεικόνισης. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα τετράγωνα εμφανίζονται σωστά καθώς δεν δείχνουν ένα συμπαγές λευκό ή μαύρο τετράγωνο, αλλά ένα τετράγωνο γεμάτο με εναλλασσόμενες γραμμές. Επιπλέον, η περιστρεφόμενη ράβδος είναι επίσης πολύ ομαλή.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το Epson PowerLite Home Cinema 3500 λειτουργεί καλά στην αποσυμπίεση από 1080i έως 1080p όσον αφορά τόσο τα φόντο φόντου όσο και τα κινούμενα αντικείμενα, ακόμα και όταν βρίσκονται στο ίδιο πλαίσιο ή κομμένα.

14 από 14

Προβολέας οικιακού κινηματογράφου Epson 3500 - Δοκιμή απώλειας υψηλής ευκρίνειας Close-up

Epson PowerLite Home Cinema 3500 HD Απώλεια 1-2. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εδώ είναι μια κοντινή ματιά στην περιστρεφόμενη ράβδο στη δοκιμή όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα. Η εικόνα έχει εγγραφεί σε 1080i, την οποία χρειάζεται να επεξεργαστεί ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 ως 1080p και η περιστρεφόμενη ράβδος πρέπει να είναι ομαλή.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή τη φωτογραφία κοντά, η περιστρεφόμενη ράβδος είναι ομαλή, γεγονός που υποδεικνύει ένα παρελθόν αποτέλεσμα.

Τελική σημείωση

Ακολουθεί μια περίληψη των πρόσθετων δοκιμών που εκτελέστηκαν:

Χρώμα μπαρ: PASS

Λεπτομέρειες (βελτίωση της ανάλυσης): PASS (Ωστόσο, μαλακό από σύνθετη είσοδο βίντεο που προέρχεται από πηγή εισόδου HDMI - και οι δύο χρησιμοποιούν ανάλυση εισόδου 480i).

Μείωση θορύβου: FAIL (Προεπιλεγμένη ρύθμιση), PASS (Ενεργοποιημένη μείωση θορύβου)

Τείχος κουνουπιού (το "κουδούνισμα" που μπορεί να εμφανιστεί γύρω από αντικείμενα): FAIL (Προεπιλεγμένη ρύθμιση), PASS (Εμπλοκή θορύβου)

Προσαρμοσμένη μείωση θορύβου κινήσεων (θόρυβος και φάντασμα που μπορεί να ακολουθεί τα ταχέως κινούμενα αντικείμενα): - FAIL (Προεπιλεγμένη ρύθμιση), PASS (Συνεχόμενη μείωση θορύβου).

Ποικιλία Cadences:

2: 2 - PASS

2: 2: 2: 4 - PASS

2: 3: 3: 2 - FAIL

3: 2: 3: 2: 2 - FAIL

5: 5 - FAIL

6: 4 - FAIL

8: 7 - FAIL

3: 2 ( προοδευτική σάρωση ) - PASS

Με βάση τις δοκιμές που διεξήχθησαν, ο Epson PowerLite Home Cinema 3500 κάνει καλή δουλειά με τις περισσότερες εργασίες επεξεργασίας βίντεο, αλλά παρουσιάζει κάποια ασυνέπεια, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των πιο σκοτεινών συχνοτήτων βίντεο, κάτι που είναι χαρακτηριστικό των προβολέων της Epson που εξέτασα μέχρι σήμερα. Η πρότασή μου δεν εξαρτάται από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις επεξεργασίας βίντεο εκτός του κουτιού για να παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα με αναλογικές, χαμηλότερης ανάλυσης ή μεταφρασμένες πηγές βίντεο. Απολαύστε σίγουρα τις πρόσθετες ρυθμίσεις επεξεργασίας βίντεο που παρέχει η Epson με αυτόν τον προβολέα.

Επιπλέον, για να αξιολογήσω την απόδοση προβολής 3D, έπαιξα τις δοκιμασίες 3D που παρέχονται στο Spears και το Munsil HD Benchmark 3D Disc 2nd Edition και ο Epson 3500 πέρασε τις βασικές δοκιμές βάθους και παρεμβολής (με βάση την οπτική παρατήρηση) , πολύ λεπτές, τίναγμα, καθώς και μια μικρή πτώση φωτεινότητας (ωστόσο, οι εικόνες 3D ήταν σίγουρα αρκετά φωτεινό), ως αποτέλεσμα της χρήσης γυαλιών Active Shutter .

Για πρόσθετη προοπτική για τον βιντεοπροβολέα Home Cinema 3500 της Epson PowerLite και μια κοντινή φωτογραφία για τα χαρακτηριστικά και τις προσφορές σύνδεσης, ανατρέξτε στην αναθεώρηση και το προφίλ φωτογραφιών μου.

Ελέγξτε τις τιμές