Τα 8 καλύτερα συμπαγή φορητά γραφεία και εκθετήρια για αγορά το 2018

Αποκτήστε μια φορητή βάση φορητού υπολογιστή και λειτουργήστε άνετα οπουδήποτε

Η χρήση ενός φορητού υπολογιστή σε ένα γραφείο είναι ένα συνηθισμένο σενάριο, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό μειονέκτημα: Όταν πρόκειται για σωστή τοποθέτηση, ένας φορητός υπολογιστής τοποθετημένος σε ένα γραφείο μπορεί να είναι πολύ χαμηλός, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στο λαιμό και τα μυϊκά σημεία με την πάροδο του χρόνου. Μπορεί να φαίνεται ανόητο να προσθέσετε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι σε ένα φορητό υπολογιστή, αλλά η τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή στο επίπεδο των ματιών μπορεί να επιτρέψει μακρύτερες και πιο ανταμείβοντας συνεδρίες εργασίας. Εάν περνάτε ώρες την ημέρα που αιωρούνται πάνω από ένα φορητό υπολογιστή, η αγορά ενός stand φορητού υπολογιστή όχι μόνο θα βοηθήσει τη στάση σας, αλλά και θα προσφέρει ανακούφιση για το λαιμό και τα χέρια σας επίσης. Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές μας για τις καλύτερες βάσεις για φορητούς υπολογιστές.

Ψάχνετε για το καλύτερο περίπτερο φορητού υπολογιστή στην αγορά θα σας οδηγήσει αναπόφευκτα στο Rain Design iLevel 2. Με βάρος μόλις 3,5 κιλά, ο φορητός υπολογιστής iLevel κλίνει προς τα πάνω όταν ολισθαίνετε το μπροστινό κουμπί από αριστερά προς τα δεξιά και χαμηλώνει όταν στρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Είναι ένας απλοϊκός τρόπος ρύθμισης του ύψους, αλλά αυτό που είναι τόσο εύκολο είναι σχεδόν ανόητο. Τελικά, το iLevel 2 μπορεί να σηκώσει το φορητό υπολογιστή σας από το γραφείο περίπου έξι ίντσες στη χαμηλότερη ρύθμιση και μέχρι 7,75 ίντσες στο υψηλότερο σημείο.

Κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο, το iLevel 2 φαίνεται σωστά στο σπίτι με τη σειρά MacBook της Apple, αλλά ταιριάζει σε φορητούς υπολογιστές όλων των μεγεθών. Οι βαρύτεροι φορητοί υπολογιστές στον χώρο οθόνης των 15 ιντσών ενδέχεται να προκαλέσουν μια μικρή ταλάντωση ή αναπήδηση στο περίπτερο κατά την πληκτρολόγηση σε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο, αλλά είναι δύσκολο να σπάσει τη συμφωνία. Η γενική σχεδίαση κλίσης βοηθάει τους δροσερούς φορητούς υπολογιστές, επιτρέποντας τη διαφυγή της θερμότητας, ενώ παράλληλα φέρνει την οθόνη πιο κοντά στο πρόσωπό σας. Τα ελαστικά μαξιλαράκια στο κάτω μέρος της βάσης προστατεύουν τόσο την βάση όσο και το γραφείο.

Μια άλλη επιλογή όλων των αστέρων από την Rain Design, το mStand είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες φορητών υπολογιστών όλων των μορφών και μεγεθών. Ζυγίζοντας μόλις τρία κιλά, το mStand θέτει τους φορητούς υπολογιστές σε ένα φιλικό ύψος των 5,9 ιντσών από μια επιφάνεια εργασίας. Η μέτρηση μιας γωνίας εμποδίζει την προσαρμογή στο δρόμο, αλλά επιλέχθηκε από το mStand ως την ιδανική τοποθέτηση για διαφορετικά ύψη και επίπεδα ματιών. Αποτελείται από ένα ενιαίο, εύρωστο κομμάτι αλουμινένιου ματ αλουμινίου, το πάνελ αλουμινίου λειτουργεί ως νεροχύτης για να παρέχει ένα φορητό υπολογιστή με πρόσθετη ψύξη και μια διακοπή "σταγόνας βροχής" στο περίπτερο επιτρέπει στον αέρα να περάσει κάτω από τον φορητό υπολογιστή.

Πέρα από τη ροή αέρα, το mStand προσθέτει μια κυκλική πρίζα στην ίδια βάση για να κατευθύνει τα καλώδια για βελτιωμένη οργάνωση. Επιπλέον, η περιοχή κάτω από την ίδια τη βάση είναι σχεδιασμένη για να αποκρύπτει ένα πληκτρολόγιο / ποντίκι όταν δεν χρησιμοποιείται. Για να αποφύγετε τυχόν γρατζουνιές ή φθορά, τα χοντρά ελαστικά μαξιλάρια προσκολλώνται τόσο στον πάτο της ίδιας της βάσης όσο και στη θήκη για το επίπεδο του φορητού υπολογιστή, ώστε να αποτρέπεται η τριβή από το γραφείο και το φορητό υπολογιστή με την πάροδο του χρόνου.

Το AmazonBasics αερισμένο ρυθμιζόμενο φορητό υπολογιστή είναι μια ξεχωριστή επιλογή για αγοραστές με προϋπολογισμό. Με βάρος 2,4 λίβρες, η βάση είναι ρυθμιζόμενη για ύψη μεταξύ 12 και 35 μοίρες (που θα συμβάλει στην αύξηση της ροής του αέρα και στην εύρεση της σωστής γωνίας για κάθε χρήστη). Αποτελείται από πάνελ μεταλλικών πλεγμάτων, το περίπτερο AmazonBasics βοηθά στην ψύξη του laptop με την κλίση προς τα εμπρός, παρέχοντας επιπλέον ροή αέρα γύρω και κάτω από τον φορητό υπολογιστή. Επιπλέον, η ίδια η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να απορροφά και να διανέμει τη θερμότητα μακριά από ένα φορητό υπολογιστή ενώ χρησιμοποιείται.

Για την φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή, το περίπτερο AmazonBasics προσφέρει εξαιρετική οργάνωση με έξι υποδοχές στο πίσω μέρος της βάσης για να κρατήσει τα κορδόνια τόσο οργανωμένα όσο και εκτός δρόμου. Οι υποδοχές λειτουργούν με τα πάντα, από ένα καλώδιο τροφοδοσίας για φορητό υπολογιστή έως USB, Ethernet, καλώδια ήχου / βίντεο και άλλα. Ενώ το περίπτερο είναι κατασκευασμένο για να υποστηρίζει φορητούς υπολογιστές 15 ιντσών, το ιδανικό μέγεθος είναι για 13 ίντσες και κάτω.

Μικρή, φορητή και ρυθμιζόμενη, η βάση φορητού υπολογιστή φορητού υπολογιστή μετατρέπει γρήγορα και εύκολα το φορητό υπολογιστή σας σε εργονομικά φιλικό χώρο εργασίας. Πιο ελαφρύ και πιο συμπαγές από πολλές από τις διαθέσιμες επιλογές φορητών φορητών φορητών υπολογιστών, το Roost ζυγίζει μόλις 6 ουγκιές. Με μόνο 13 x 1,2 x 1,3 ίντσες σε συνολικό μέγεθος, η αποθήκευση του Roost σε σακίδιο, τσάντα αγγελιοφόρων ή χαρτοφύλακα είναι ένα αεράκι, χάρη στον ενσωματωμένο τσάντα αποθήκευσης νάιλον.

Στο χαμηλότερο σημείο της, το Roost μπορεί να σηκώσει ένα φορητό υπολογιστή, ακόμα και μοντέλα 15 ιντσών, σε περίπου 7,75 ίντσες από το γραφείο στο χαμηλότερο επίπεδο και 9,5 ίντσες στο υψηλότερο. Η ρύθμιση του μεγέθους απαιτεί την ελαφρά πίεση των μανδάλων κάτω από κάθε στύλο και την προσαρμογή προς τα επάνω ή προς τα κάτω όπως απαιτείται. Εάν το Roost έχει κάποιο μειονέκτημα, το σημείο τιμής του είναι υψηλότερο από τα περισσότερα laptop, αλλά το tradeoff είναι μια απολύτως φορητή επιλογή που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε ομαλή επιφάνεια για φορητούς υπολογιστές με πάχος μικρότερο από 75 ίντσες.

Η συζήτηση σχετικά με το εάν κάθεται ή στέκεται στο γραφείο σας είναι καλύτερο για τη συνολική υγεία σας συνεχίζεται, αλλά τι θα συμβεί εάν θα μπορούσατε να έχετε και τις δύο λύσεις; Εισαγάγετε τον σταθμό εργασίας desktop Ergotron WorkFit-T και το ρυθμιζόμενο πληκτρολόγιο και επιφάνεια εργασίας του φορητού σας υπολογιστή που ανεβαίνουν κατευθείαν στον αέρα αντί να στρέφονται προς τον χρήστη. Το ανώτατο επίπεδο των 35 x 23 ιντσών είναι ικανό να χρησιμοποιηθεί σε γραφεία τόσο αβαθείς όσο 18 ίντσες, είναι περισσότερο από αρκετά μεγάλο ώστε να λειτουργεί ως δική του επιφάνεια εργασίας παράλληλα με τη χρήση φορητού υπολογιστή. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, τα πλοία WorkFit είναι πλήρως συναρμολογημένα, οπότε ο χρήστης μπορεί να αποσυσκευάσει, να καθίσει στο γραφείο και να βγει στη δουλειά.

Μόλις βρεθεί σε ένα γραφείο, το WorkFit παρέχει 15 ίντσες κάθετης προσαρμογής και απαιτεί από το χρήστη να σταθεί για να φτάσει στο επίπεδο των ματιών με το φορητό υπολογιστή. Είναι το καλύτερο και των δύο κόσμων. μπορείτε να το επαναφέρετε εύκολα, αν θέλετε λίγο χρόνο από τα πόδια σας. Ο δίσκος πληκτρολογίου κινείται μαζί με την επιφάνεια εργασίας και κάθεται 4,5 ίντσες κάτω από αυτό για να προσφέρει ένα εργονομικά φιλικό χώρο μεταξύ της οθόνης και του πληκτρολογίου. Ο Ergotron υποστηρίζει ότι το WorkFit είναι τόσο σταθερό ώστε ο χρήστης να μπορεί να «στηρίξει ελεύθερα σε αυτό» ενώ εργάζεται χωρίς καμιά ανησυχία ότι το ύψος θα πέσει πίσω.

Μερικές φορές, ένα γραφείο που βασίζεται σε επιτραπέζιο φορητό υπολογιστή απλά δεν θα κάνει και χρειάζεστε κάτι πιο φορητό. Το καρότσι γραφείου της Σεβίλλης Classics φορητού φορητού υπολογιστή ζυγίζει 13 κιλά και επιτρέπει στον χρήστη να σηκώσει ή να χαμηλώσει χειροκίνητα το γραφείο μεταξύ 23,6 και 36,4 ίντσες με μερικές μόνο περιστροφές κομβίου. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η Σεβίλλη επιτρέπει επιπλέον κλίση με το ίδιο το τραπέζι για να δημιουργήσει μια πιο φυσική θέση εργασίας ενώ σε ένα φορητό υπολογιστή. Επιπλέον, προσφέρει τέσσερις τροχούς 1.5 ιντσών (δύο μανδάλωση), που βοηθούν το γραφείο να κινείται άνετα σε ένα σπίτι ή γραφείο.

Το συγκολλημένο μεταλλικό σκελετό του φαίνεται και αισθάνεται ανθεκτικό και μπορεί να χωρέσει έως και 20 κιλά. Η κορυφαία περιοχή της Σεβίλλης, ή το κομμάτι γραφείου, έχει τα 23,62 x 17,32 ίντσες, ώστε να μπορεί να χωρέσει σε όλους τους φορητούς υπολογιστές, ακόμη και φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών 17 ιντσών που συνήθως απαιτούν μεγάλο αποτύπωμα.

Αν ψάχνετε για μια πραγματική αντικατάσταση γραφείου που προσφέρει χώρο γραφείου με την ευκολία ενός φορητού υπολογιστή, το Tatkraft Salute είναι μια ιδανική επιλογή. Με ρυθμιζόμενο ύψος από 20,2 έως 32,6 ίντσες, το Salute λειτουργεί τέλεια μέσα σε ένα γραφείο ή με καρέκλα παιχνιδιών, κρεβάτι ή καναπέ. Οι περιπτώσεις πολλαπλών χρήσεων βοηθούνται εν μέρει από τέσσερις τροχούς (δύο μανδάλωση) που βοηθούν να μετακινήσετε το Salute γύρω με ελάχιστη προσπάθεια.

Αποτελείται από ένα χαλύβδινο πλαίσιο και υψηλής ποιότητας μεσαίας πυκνότητας ινοσανίδες, υπάρχει αρκετή αντοχή και ένα σταθερό πλαίσιο εξασφαλίζει μικρή ταλάντωση κατά τη χρήση. Με πλάτος μεγαλύτερο από 23 ιντσών και πλάτος 15 ιντσών, το Salute είναι ιδανικό για φορητούς υπολογιστές 7 έως 17 ιντσών.

Ενώ οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή για πρόσθετη εργονομία, η απαιτητική φύση της εμπειρίας παιχνιδιών σε ένα φορητό υπολογιστή απαιτεί κάτι λίγο πιο συγκεκριμένο. Το δάπεδο ψύξης Tree New Bee για φορητούς υπολογιστές 15,6 έως 17 ιντσών έχει τέσσερις ανεμιστήρες 120mm που περιστρέφονται στα 1200 σ.α.λ., τα οποία είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν το laptop σας δροσερό όσο προσπαθείτε να κατακτάτε τον κόσμο του Warcraft. Συνολικά, η Tree New Bee μπορεί να προσφέρει έως και 20% περισσότερη ροή αέρα και ψύξη πάνω από ένα παραδοσιακό στήριγμα για φορητούς υπολογιστές που δεν προσφέρει ανεμιστήρες για να βοηθήσουν στην ψύξη.

Επιπλέον, το Tree New Bee προσθέτει κάποιες βασικές εργονομικές βελτιώσεις, ανυψώνοντας ένα φορητό υπολογιστή ύψους 2,12 ίντσες. Αυτό επιτρέπει μια πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης, καθώς και καλύτερες οπτικές γωνίες. Συνδέοντας το φορητό σας υπολογιστή με ένα μόνο καλώδιο USB, το βάθος 1,4 ιντσών του Tree New Bee προσθέτει επιπλέον 1,4 ίντσες σε ύψος πάνω από την επιπρόσθετη ονομασία ρύθμισης 2,12 ιντσών, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο εργονομική την εμπειρία. Τέλος, δύο αντιολισθητικά όπλα βοηθούν στην τοποθέτηση του φορητού υπολογιστή και αποτρέπουν κάθε ανεπιθύμητη κίνηση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .