Εκτυπώστε μια ετικέτα CD / DVD με τον εκτυπωτή Epson Stylus Photo RX680

01 από 07

Για να ξεκινήσετε την εκτύπωση σε CD ή DVD, πατήστε το κουμπί Εκτύπωση CD

Η απευθείας εκτύπωση σε CD ή DVD χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή inkjet Epson Stylus Photo RX680 δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη και τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Αυτός ο οδηγός βήμα προς βήμα θα σας δείξει πώς να το κάνετε. Σημειώστε ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το CD ή το DVD που χρησιμοποιείτε μπορεί να εκτυπωθεί. ελέγξτε την ετικέτα προτού αγοράσετε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη καεί στο δίσκο. μόλις τοποθετήσετε την ετικέτα, δεν μπορείτε να εγγράψετε δεδομένα στο δίσκο.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εκτύπωσης απευθείας σε CD ή DVD, πατήστε το κουμπί CD Print Tray. Αυτό θα αυξήσει τη θήκη CD / DVD για να σηκωθεί στη θέση της.

02 του 07

Τοποθετήστε το CD ή το DVD στη θήκη

Τοποθετήστε το CD ή το DVD στη θήκη. Η λευκή πλευρά πρέπει να είναι στραμμένη προς τα επάνω. Θυμηθείτε ότι ο δίσκος πρέπει να είναι ήδη γεμάτος από δεδομένα. Αφού εκτυπώσετε σε αυτό, δεν θα μπορείτε να εγγράψετε δεδομένα σε αυτό.

03 του 07

Τοποθετήστε τη θήκη στη θήκη του εκτυπωτή

Σύρετε τη θήκη στο δίσκο CD / DVD στα αριστερά του βέλους.

04 του 07

Πατήστε OK για να τοποθετήσετε το δίσκο στη θέση του για εκτύπωση

Πατήστε OK για να τοποθετήσετε το δίσκο στη θέση του για εκτύπωση.

05 του 07

Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως ετικέτα

Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να εκτυπώσετε ως ετικέτα. Σε αυτό το παράδειγμα, η κάρτα μνήμης (στο κόκκινο πλαίσιο) κρατά την εικόνα που θέλω να εκτυπώσω, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε την εικόνα από τον υπολογιστή σας. Εάν η εικόνα χρειάζεται οποιαδήποτε απλή επεξεργασία, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αυτόματης διόρθωσης. Θα μπορείτε να μετακινήσετε το περίγραμμα του CD γύρω από τη φωτογραφία εδώ ή να κάνετε την εικόνα μεγαλύτερη ή μικρότερη για να ταιριάζει καλύτερα. Θυμηθείτε ότι τίποτα δεν θα εκτυπωθεί στο κέντρο.

06 του 07

Πατήστε Έναρξη

Πατήστε Έναρξη και η εκτύπωση θα ξεκινήσει.

07 του 07

Αφαιρέστε το CD από το δίσκο

Όταν ολοκληρωθεί η εκτύπωση, αφαιρέστε το CD ή DVD από το δίσκο και τελειώσατε!