Γιατί πρέπει να φροντίζετε για την αρέσει / κλικ απάτη

«Όπως η απάτη». Ίσως έχετε ακούσει τον όρο πριν, ίσως όχι. Μπορείτε μάλλον να μαντέψετε τι σημαίνει ο όρος. Βασικά, «Όπως η απάτη» είναι παρόμοια με την αγορά ψήφων. Υπάρχουν αδυσώπητες εταιρείες και άτομα εκεί έξω που θα προσπαθήσουν να παίξουν το σύστημα χρησιμοποιώντας "offshore click farms" όπου ψεύτικες συμπαθεί και κλικ δημιουργούνται από τις χιλιάδες ή προσπαθώντας «κλικ γεμίζοντας» από μόνοι τους χρησιμοποιώντας άλλες μεθόδους.

Τα προφίλ που δημιουργούν τα ψεύτικα κλικ / αρέσει πιθανότατα παράγονται από χιλιάδες ψευδείς λογαριασμούς που δημιουργούνται από δέσμες ενεργειών. Δεν υπάρχει προφανώς έλλειψη ανθρώπων που αγοράζουν και πωλούν τους αρέσει. Οι τιμές κυμαίνονται οπουδήποτε από ένα μισό σεντ (νόμισμα ΗΠΑ) ανά κλικ πάνω.

Η ψεύτικη αγορά είναι ποικίλη. Μπορείτε να αγοράσετε συνδέσεις LinkedIn, ψεύτικες προβολές, πλαστά ακούσματα, ψεύτικα διαφημιστικά κλικ, ψεύτικες αναθεωρήσεις , ψεύτικες επικυρώσεις, το ονομάζετε και πιθανώς να αγοράσετε τον εαυτό σας μερικές χιλιάδες ό, τι μπορεί να συμβεί.

Πολλά από αυτά τα "κέντρα αγώνων κλοπής" έχουν μετακινηθεί στην ανοικτή θάλασσα για να αποφευχθούν οι πιθανές νομικές συνέπειες της αντιμετώπισης αυτής της φαινομενικά σκιερής επιχείρησης.

Ποια είναι η βλάβη στην αγορά ψεύτικων κλικ / αρετών;

Αν πιάσετε το να φουσκώνετε κλικ μέσω τεχνητών μέσων, θα μπορούσατε να χάσετε τα έσοδά σας από διαφημίσεις, καθώς το Google και άλλα δίκτυα διαφημίσεων έχουν γίνει αρκετά καλά στην ανίχνευση τεχνητών κλικ και θα σας ρίξουν σαν ζεστό βράχο εάν υποψιάζεστε ότι προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε ψεύτικα κλικ παράγουν περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις για εσάς.

Θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίσετε τις αντιδράσεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αν βρεθείτε να σας αρέσουν. Οι άνθρωποι ποτέ δεν συμπαθούν μια εταιρεία που προσπαθεί να εξαπατήσει το δρόμο προς την επιτυχία. Έχετε ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία που οι άνθρωποι σας αρέσουν και τα κλικ πιθανότατα θα σας βρουν τελικά.

Είναι άνθρωποι που πραγματικά πληρώνουν για ψεύτικα Likes / κλικ;

Παραδόξως, ναι. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα σχετικά με το ποσό που πληρώνουν τα άτομα για πλαστά κλικ και τους αρέσει:

Πώς μπορείτε να πείτε εάν κάποιος έχει ψεύτικο αρέσει;

Κοιτάξτε τους ανθρώπους που τους αρέσουν (αν είναι δυνατόν)

Οι άνθρωποι που τους αρέσουν έχουν πολύ λίγους φίλους στη λίστα των φίλων τους; Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι των ανδρεικέλων προφίλ που δημιουργήθηκαν από script scripts για να αυξήσουν τον αριθμό των συμπαθειών. Μήπως όλες οι συμπάθειες προέρχονται από μια συγκεκριμένη χώρα ή περιοχή; Η μη ποικιλομορφία θα μπορούσε να είναι ένα άλλο σημάδι ψεύτικων συμπαθειών.

Μερικά από τα μεγαλύτερα πιο εξελιγμένα "όπως αγροκτήματα" στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι σε θέση να αποφύγουν την ανίχνευση. Τα κλικ τους μπορούν να δείξουν την κατάλληλη ποικιλία, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν ανυπόγραφα.

Μην προσπαθήσετε ποτέ "Κάντε κλικ στο χτύπημα" δικοί διαφημιστές σας

Αν νομίζετε ότι θα αυξήσετε τα έσοδά σας από τις διαφημίσεις κάνοντας κλικ στις δικές σας διαφημίσεις ή ίσως λέγοντας στους φίλους σας να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας, σκεφτείτε ξανά. Η Google και άλλοι διαθέτουν εξελιγμένες μεθόδους για την ανίχνευση του "Click Stuffing" όπως αναφέρθηκε προηγουμένως και θα τραβήξουν τα εσφαλμένα έσοδα από τις διαφημίσεις σας και ενδεχομένως θα σας απαγορεύσουν να συμμετάσχετε στο δίκτυο διαφημίσεών τους στο μέλλον.

Έχω παρακολουθήσει από πρώτο χέρι κάποιον που επισκέπτεται διαφημίσεις στον δικό του ιστότοπο ή προσπαθεί να βοηθήσει το ποσοστό των κλικ των φίλων τους, νομίζοντας ότι θα είναι αρκετά τυχαίοι για να παραμείνουν κάτω από το ραντάρ, αλλά το Google ήταν σοφό στο παιχνίδι και έκλεισε το όλο θέμα κάτω εκατοντάδες δολάρια απώλειας εσόδων από διαφημίσεις και απαγόρευση της χρήσης διαφημίσεων Google στο μέλλον, όλα αυτά επειδή ειδοποίησαν τους φίλους τους να κάνουν κλικ σε διαφημίσεις για να βοηθήσουν τους αριθμούς τους.

Η συμπεριφορά κλικ διαφημίσεων είναι αρκετά προβλέψιμη. Η Google και άλλα δίκτυα μπορούν να ανιχνεύσουν γρήγορα τη συμπαιγνία και να κάνουν κλικ στο παραγέμισμα. Η καλύτερη συμβουλή είναι να αφήσετε τις διαφημίσεις σας να κάνουν το πράγμα τους. Μην ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να κάνουν κλικ σε πράγματα ή μπορεί να σας κατηγορηθεί ότι τεχνητά φουσκώνουν τα στατιστικά στοιχεία των διαφημίσεών σας, με αποτέλεσμα να χάσετε όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά έσοδα από διαφημίσεις.