Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Gmail με το Outlook 2002 ή το Outlook 2003

Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Exchange, IMAP, Windows Live Hotmail και POP στο Outlook , δεν θα ήταν ωραίο να προσθέσετε τη δική σας διεύθυνση Gmail σε αυτήν τη λίστα και τα εισερχόμενά σας στο Outlook;

Η λήψη του Gmail στο Outlook 2002 ή το Outlook 2003 δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπετε τη διαδικτυακή διεπαφή ή την γρήγορη και εύκολη αναζήτηση εκεί συνολικά. Μπορείτε να ενημερώσετε το Gmail να διατηρεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κάνετε λήψη στο Outlook μη αναγνωσμένα στα Εισερχόμενά του ή μπορείτε να λάβετε αυτόματα αρχεία αρχειοθετημένα στο Gmail. Φυσικά, μπορείτε επίσης να καταργήσετε μηνύματα που έχουν ήδη ληφθεί στο Outlook.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Gmail με το Outlook 2002 ή το Outlook 2003 χρησιμοποιώντας το IMAP

Για να ρυθμίσετε την πρόσβαση IMAP (η οποία περιλαμβάνει όλα τα αρχειοθετημένα μηνύματα και τις ετικέτες σας ως φακέλους) σε μια πρόσβαση στο Gmail στο Outlook 2002 ή 2003 (μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Gmail στο Outlook 2007 ):

Βήμα προς βήμα Screenshot Walkthrough

Με το Gmail ως λογαριασμό IMAP, μπορείτε επίσης να επισημάνετε ή να ορίσετε μηνύματα-και πιο κομψά .

Ως εναλλακτική λύση, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Gmail στα Outlook 2002 και 2003 ως απλό λογαριασμό POP για απλά λήψη και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.