Το εργαλείο Outlook Express - Master Master Recovery 1.2

Plus Οδηγίες για την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης στο Outlook

Το Outlook Express, γνωστό στο παρελθόν ως Microsoft Internet Mail and News, είναι ένα διακεκομμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ένα πρόγραμμα-πελάτης ειδήσεων που περιλαμβάνεται με τις εκδόσεις Explorer 3.0 έως 6.0 στον Internet Explorer και έχει συνδυαστεί με διάφορες εκδόσεις των Microsoft Windows από τα Windows 98 έως τον Windows Server 2003 διαθέσιμα για τα Windows 3.x, τα Windows NT 3.51 και τα Windows 95.

Το Outlook Express και το Outlook είναι διαφορετικά

Το Outlook Express είναι μια διαφορετική εφαρμογή από το Microsoft Outlook. Τα παρόμοια ονόματα οδηγούν πολλούς ανθρώπους να συμπεράνουν εσφαλμένα ότι το Outlook Express είναι μια απογυμνωμένη έκδοση του Microsoft Outlook. Τόσο το Outlook όσο και το Outlook Express χειρίζονται τα βασικά του Internet mail, συμπεριλαμβανομένου ενός βιβλίου διευθύνσεων, κανόνων μηνυμάτων, φακέλων που δημιουργούνται από χρήστες και υποστήριξης λογαριασμών POP3, IMAP και HTTP. Το Outlook Express αναπτύχθηκε ως τμήμα του Internet Explorer με γνώμονα τον οικιακό χρήστη ενώ το Outlook αναπτύχθηκε ως μέρος του Microsoft Office με γνώμονα τον εταιρικό χρήστη. Το Outlook Express είναι ένα βασικό πρόγραμμα αλληλογραφίας Internet που είναι μέρος του Internet Explorer και των Windows. Το Outlook είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος διαχειριστής προσωπικών πληροφοριών που είναι διαθέσιμος ως μέρος του Microsoft Office και επίσης ως αυτόνομο πρόγραμμα.

Outlook Express Password Recovery Master 1.2 - εργαλείο Outlook Express

Ο κωδικός πρόσβασης αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης του Outlook Express από το λογισμικό Rixler καθιστά εύκολη την ανάκτηση κωδικών πρόσβασης λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκευμένα στο Outlook Express, αλλά εμφανίζονται μόνο ως "***".

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Outlook Express Password Recovery Master 1.2 - εργαλείο Outlook Express

Εάν είστε σαν εμένα, ρυθμίσετε το λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μία φορά στο Outlook Express, πείτε του να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασης και να το ξεχάσει - μέχρι να μεταβείτε σε άλλο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ρυθμίσετε έναν νέο υπολογιστή ή να χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασης για έναν άλλο λόγο. Στη συνέχεια, μπορείτε να βασιστείτε σε ένα εργαλείο όπως το Master Express Recovery Master για να ανακτήσετε το password σας.

Σε έναν αόριστο και εύκολο στη χρήση τρόπο, ο κωδικός πρόσβασης αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης του Outlook Express αποκαλύπτει τους συνήθως κρυμμένους κωδικούς πρόσβασης. Μπορείτε επίσης να τις αντιγράψετε στο πρόχειρο ή να αποθηκεύσετε τη λίστα των δεδομένων του λογαριασμού σε ένα αρχείο κειμένου . Είναι λυπηρό ότι αυτό το ισχυρό εργαλείο δεν λειτουργεί με άλλα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όμως.

Πώς να ανακτήσετε έναν κωδικό πρόσβασης στο Outlook

Δείτε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Outlook .