Αποθηκεύστε το κείμενο ενός μηνύματος σε ένα αρχείο στο Yahoo Mail

Αυτό το ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό τώρα απαιτεί μια λύση

Το Yahoo Mail Classic ήταν η δημοφιλής έκδοση του Yahoo Mail μέχρι τα μέσα του 2013. Με αυτό, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα περιεχόμενα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα αρχείο κειμένου στον υπολογιστή σας. Οι τρέχουσες εκδόσεις του Yahoo Mail, είτε είναι πλήρες είτε βασικό, δεν περιλαμβάνουν πλέον αυτήν την επιλογή.

Δεν είναι δυνατή η υποβάθμιση σε έκδοση Yahoo Mail Classic από τις τρέχουσες εκδόσεις, αν και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τη Βασική έκδοση, η οποία περιέχει πολλές από τις απλοποιημένες λειτουργίες του Classic - όχι μόνο τη δυνατότητα εξαγωγής κειμένου.

Ενημέρωση: Το κείμενο αποστολής μηνύματος δεν είναι πλέον διαθέσιμο στο Yahoo Mail Classic, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης είναι εξοικειωμένος με τους περισσότερους χρήστες υπολογιστών.

Αποθηκεύστε το κείμενο ενός μηνύματος σε ένα αρχείο στο Yahoo Mail

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με ασφάλεια στο Yahoo Mail σε προσαρμοσμένους φακέλους για να κρατήσετε τα πάντα οργανωμένα, αλλά τι γίνεται αν προτιμάτε να έχετε το περιεχόμενο στον υπολογιστή σας και σε μορφή όσο το δυνατόν πιο απλή; Επειδή δεν μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου απλού κειμένου ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Yahoo Mail σε ένα αρχείο .txt, θα χρειαστεί να καταφύγετε σε αντιγραφή και επικόλληση:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα στο Yahoo Mail.
  2. Επιλέξτε το κείμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κέρσορα και χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl + C (PC) ή Command + C (Mac) για να αντιγράψετε το κείμενο.
  3. Ανοίξτε ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου στον υπολογιστή σας, όπως το Σημειωματάριο στα Windows ή το TextEdit στο macOS.
  4. Ανοίξτε ένα νέο αρχείο στο αρχείο επεξεργασίας κειμένου.
  5. Τοποθετήστε τον κέρσορα στο νέο αρχείο και πατήστε Ctrl + V (PC) ή Command + V (Mac) για να επικολλήσετε το αντιγραμμένο κείμενο στο νέο αρχείο.
  6. Αποθηκεύστε το αρχείο με ένα όνομα που αντανακλά το περιεχόμενο.