Πώς να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές προβολής στήλης στο Finder OS X

Εμφάνιση της εμφάνισης της στήλης ελέγχου

Η προβολή της Στήλης του Finder είναι ένας τρόπος για να δείτε γρήγορα και εύκολα ποιο στοιχείο υπάρχει μέσα στην ιεραρχική προβολή του συστήματος αρχείων του Mac. Για να επιτευχθεί αυτό, η προβολή στήλης δείχνει τον γονικό φάκελο και όλους τους υποφακέλους, το αντικείμενο παραμένει εντός, το καθένα εκπροσωπείται στη δική του στήλη.

Οι επιλογές προβολής στη στήλη είναι εκπληκτικά περιορισμένες. Μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή ταξινόμησης, η οποία ισχύει για όλες τις στήλες, το μέγεθος κειμένου και τον τρόπο εμφάνισης των εικονιδίων.

Εάν προβάλλετε ένα φάκελο στην προβολή "Αναζήτηση στη στήλη", θα βρείτε μερικές πρόσθετες επιλογές που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τον τρόπο εμφάνισης και συμπεριφοράς της στήλης.

Επιλογές προβολής στήλης

Για να ελέγξετε τον τρόπο εμφάνισης και συμπεριφοράς της στήλης, ανοίξτε ένα φάκελο σε ένα παράθυρο Finder και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε κενή περιοχή του παραθύρου και επιλέξτε "Εμφάνιση επιλογών προβολής". Αν προτιμάτε, μπορείτε να εμφανίσετε τις ίδιες επιλογές προβολής επιλέγοντας 'Προβολή, Εμφάνιση επιλογών προβολής' από τα μενού του Finder.