Έχετε Android; Εδώ είναι οι λειτουργίες iTunes που λειτουργούν για σας

Μπορείτε να συγχρονίσετε το iTunes και το Android;

Η απόφαση να αγοράσετε μια συσκευή Android και όχι ένα iPhone δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γυρίζετε την πλάτη σας στο τεράστιο ποσό των διαθέσιμων μέσων στο οικοσύστημα iTunes. Είτε πρόκειται για μουσική ή ταινίες, εφαρμογές ή το ίδιο το πρόγραμμα iTunes, ορισμένοι χρήστες Android ενδέχεται να θέλουν να χρησιμοποιήσουν το iTunes - ή τουλάχιστον το περιεχόμενό του. Αλλά όταν πρόκειται για το iTunes και το Android, τι λειτουργεί και τι όχι;

Παίζοντας το iTunes Music στο Android; Ναί!

Η μουσική που λαμβάνετε από το iTunes είναι συμβατή με τα τηλέφωνα Android στις περισσότερες περιπτώσεις. Η μουσική που αγοράζεται από το iTunes είναι στη μορφή AAC , για την οποία το Android έχει εγγενή υποστήριξη.

Η εξαίρεση από αυτά τα τραγούδια i που αγόρασε από το iTunes πριν από την εισαγωγή του Απριλίου 2009 του μορφοτύπου iTunes Plus χωρίς DRM. Αυτά τα αρχεία, που ονομάζονται Protected AAC, δεν θα λειτουργήσουν στο Android επειδή δεν υποστηρίζουν το DRM του iTunes. Ωστόσο, μπορείτε να αναβαθμίσετε αυτά τα τραγούδια σε αρχεία AAC που αγοράστηκαν από το Android.

Παίζοντας μουσική της Apple στο Android; Ναί!

Η υπηρεσία συνεχούς ροής της Apple Music είναι αξιοσημείωτη επειδή αντιπροσωπεύει την πρώτη σημαντική εφαρμογή Android της εταιρείας. Στο παρελθόν, η Apple έχει κάνει μόνο εφαρμογές iOS. Η Apple Music αντικαθιστά την υπηρεσία Beats Music και την εφαρμογή, αλλά και αυτή που τρέχει στο Android. Εξαιτίας αυτού, η Apple Music είναι διαθέσιμη και στους χρήστες Android. Κατεβάστε την εφαρμογή για δωρεάν δοκιμή. Οι συνδρομές για χρήστες Android κοστίζουν το ίδιο όπως και για τους χρήστες iPhone .

Αναπαραγωγή Podcasts από το iTunes σε Android; Ναι, αλλά...

Τα podcast είναι απλά MP3, ενώ οι συσκευές Android μπορούν να αναπαράγουν MP3, επομένως η συμβατότητα δεν αποτελεί πρόβλημα. Αλλά χωρίς εφαρμογή iTunes ή Apple Podcasts για Android, το ερώτημα είναι: γιατί θα προσπαθούσατε να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να αποκτήσετε podcasts για το Android σας; Το Google Play, το Spotify και το Stitcher - όλες οι εφαρμογές που εκτελούνται σε Android - διαθέτουν σημαντικές βιβλιοθήκες podcast. Τεχνικά μπορείτε να κατεβάσετε podcasts από το iTunes και να τα συγχρονίσετε με το Android σας ή να βρείτε μια εφαρμογή podcast τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο iTunes για λήψεις, αλλά είναι απλούστερο να χρησιμοποιήσετε μόνο μία από αυτές τις εφαρμογές.

Αναπαραγωγή βίντεο iTunes σε Android; Οχι

Όλες οι ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που νοικιάζονται ή αγοράζονται από το iTunes έχουν περιορισμούς διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων . Επειδή το Android δεν υποστηρίζει το iTunes DRM της Apple, το βίντεο από το iTunes δεν θα λειτουργήσει στο Android. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα άλλα είδη βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μια βιβλιοθήκη του iTunes, όπως αυτή που φωτογραφήθηκε σε ένα iPhone, είναι συμβατά με το Android.

Εάν λάβετε λογισμικό για να αφαιρέσετε το DRM ή το κάνετε αυτό ως μέρος της μετατροπής ενός αρχείου βίντεο iTunes σε άλλη μορφή, θα πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα αρχείο συμβατό με Android. Ωστόσο, η νομιμότητα αυτών των προσεγγίσεων είναι αμφισβητήσιμη.

Τρέχοντας εφαρμογές iPhone στο Android; Οχι

Δυστυχώς, οι εφαρμογές iPhone δεν εκτελούνται στο Android. Με την τεράστια βιβλιοθήκη συναρπαστικών εφαρμογών και παιχνιδιών στο App Store , ορισμένοι χρήστες Android ενδέχεται να επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές iPhone, αλλά όπως και η έκδοση Mac ενός προγράμματος δεν θα εκτελείται στα Windows, οι εφαρμογές iOS δεν μπορούν να εκτελούνται με Android. Ωστόσο, το κατάστημα Google Play για Android προσφέρει πολύ περισσότερα από 1 εκατομμύριο εφαρμογές.

Ανάγνωση iBooks στο Android; Οχι

Η ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων που αγοράζονται από το iBookstore της Apple απαιτεί την εκτέλεση της εφαρμογής iBooks. Και επειδή οι συσκευές Android δεν μπορούν να εκτελούν εφαρμογές για iPhone, το iBooks είναι ένα σύστημα που δεν λειτουργεί στο Android (εκτός αν, όπως συμβαίνει με τα βίντεο, χρησιμοποιείτε λογισμικό για να αφαιρέσετε το DRM από το iBooks αρχείο) και σε αυτό το σενάριο τα αρχεία iBooks είναι μόνο EPUB. Ευτυχώς υπάρχει μια σειρά από άλλες μεγάλες εφαρμογές ebook που λειτουργούν στο Android, όπως το Kindle του Amazon.

Συγχρονισμός του iTunes και του Android; Ναι, με πρόσθετα

Ενώ το iTunes δεν θα συγχρονίσει πολυμέσα και άλλα αρχεία σε συσκευές Android από προεπιλογή, με λίγη δουλειά και μια εφαρμογή τρίτου μέρους, οι δύο μπορούν να μιλούν ο ένας στον άλλο. Οι εφαρμογές που μπορούν να συγχρονίσουν τα iTunes και το Android περιλαμβάνουν το doubleTwist Sync από το doubleTwist και το iSyncr από το JRT Studio.

AirPlay ροής από το Android; Ναι, με πρόσθετα

Οι συσκευές Android δεν μπορούν να προβάλλουν μέσα ενημέρωσης μέσω του πρωτοκόλλου AirPlay της Apple, αλλά με εφαρμογές που μπορούν. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη AirSync του DoubleTwist για να συγχρονίσετε τη συσκευή σας Android και το iTunes, μια εφαρμογή Android προσθέτει streaming AirPlay .