Εισαγάγετε βίντεο στο iMovie

01 από 04

Επιλέξτε τη ρύθμιση εισαγωγής iMovie HD

Ρυθμίσεις iMovie HD.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τη ρύθμιση εισαγωγής iMovie HD - μεγάλο ή πλήρες μέγεθος. Το πλήρες μέγεθος είναι η αρχική μορφή του footage σας, ή μπορείτε να έχετε το iMovie recompress το πλάνο σας σε 960x540.

Η Apple συνιστά επανασυμπίεση, καθώς κάνει πολύ μικρότερα μεγέθη αρχείων και ευκολότερη αναπαραγωγή. Η διαφορά ποιότητας είναι αμελητέα εάν μοιράζεστε ηλεκτρονικά, αλλά είναι χαμηλότερη ανάλυση.

02 από 04

Εισαγάγετε βίντεο στο iMovie από τον υπολογιστή σας

Εισαγάγετε βίντεο από τον υπολογιστή σας.

Έχετε πολλές επιλογές όταν εισάγετε βίντεο στο iMovie απευθείας από τον υπολογιστή σας. Κατ 'αρχάς, μπορείτε να επιλέξετε ποιο σκληρό δίσκο θα το αποθηκεύσετε αν έχετε περισσότερες από μία συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας.

Τα συμβάντα iMovie σάς βοηθούν να οργανώσετε το βίντεο που εισάγετε. Μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τα εισαγόμενα αρχεία σας σε ένα υπάρχον συμβάν ή να δημιουργήσετε ένα νέο συμβάν.

Βελτιστοποίηση βίντεο , το οποίο είναι διαθέσιμο για footage HD, συμπιέζει αρχεία για ταχύτερη αναπαραγωγή και ευκολότερη αποθήκευση.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να μετακινήσετε ή να αντιγράψετε τα αρχεία που εισάγετε στο iMovie. Συνιστώ ιδιαίτερα την αντιγραφή των αρχείων, τα οποία αφήνουν ανέπαφα τα πρωτότυπα σας βίντεο.

03 του 04

Εγγραφή βίντεο στο iMovie με την κάμερα Web

iMovie Frame Rate του έργου.

Η εγγραφή από τη μηχανή καθιστά εύκολη την εισαγωγή βίντεο στο iMovie απευθείας από την κάμερα web. Μεταβείτε σε αυτό μέσω του εικονιδίου κάμερας στο κέντρο αριστερά της οθόνης ή μέσω του Αρχείου> Εισαγωγή από την κάμερα .

Πριν από την εισαγωγή, πρέπει να αποφασίσετε πού να αποθηκεύσετε το νέο αρχείο και ποιο συμβάν να το καταχωρήσετε. Επίσης, μπορείτε να έχετε το iMovie να αναλύσει το νέο σας βίντεο κλιπ για αναγνωρίσιμα πρόσωπα και να το σταθεροποιήσει για να απομακρύνει οποιαδήποτε τίναγμα της κάμερας.

Περισσότερα: Συμβουλές εγγραφής κάμερας Webcam

04 του 04

Εισαγάγετε βίντεο στο iMovie από τη βιντεοκάμερα

Αν έχετε βίντεο σε κασέτα ή κασέτα βιντεοκάμερας, μπορείτε εύκολα να το εισαγάγετε στο iMovie. Συνδέστε τη βιντεοκάμερα στον υπολογιστή σας και ενεργοποιήστε τη στη λειτουργία βίντεο. Επιλέξτε Εισαγωγή από τη φωτογραφική μηχανή και στη συνέχεια επιλέξτε την κάμερα από το αναπτυσσόμενο μενού στο παράθυρο που ανοίγει.