Πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε στο NAB 2016

1700 εκθέτες σε μόλις τέσσερις ημέρες; Περάστε το χρόνο σας με σύνεση.

Λεωφορεία λεωφορείων, εκδόσεις προϊόντων, demos, συνεντεύξεις, διασημότητες, διαδραστικές οθόνες, οθόνες 8Κ, πάρτι, σκηνές γεμάτες drones και πολλά άλλα. Το NAB 2016 θα είναι το πιο πυκνοκατοικημένο, επικεντρωμένο στην ανακοίνωση εκδήλωση στην ιστορία της παραγωγής βίντεο, όπως και κάθε άλλο NAB πριν από αυτό.

Κάθε εταιρεία που συμμετέχει σε αυτή τη βιομηχανία παρουσιάζει το NAB - το show για την Εθνική Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Οργανισμών - είτε παρουσιάζοντας επίσημα με εταιρικό περίπτερο είτε απλά παρακολουθώντας και κλείνοντας συναντήσεις κλειδιά, συχνές εκδηλώσεις δικτύωσης ή απλά υπάρχουσες στο προσωρινό επίκεντρο παραγωγής και μετά την παραγωγή.

Τί είδους πράγματα μπορούμε να περιμένουμε απόλυτα και τι πρέπει να κρατήσουμε τα μάτια μας ξεφλουδισμένα; Οι φήμες έχουν στροβιλιστεί εδώ και μήνες για το τι θα φέρουν οι ΚΑΕ για να αναδείξουν, αλλά μόνο ο χρόνος θα πει τι θα είναι στην οθόνη με βεβαιότητα.

Ας αρχίσουμε με αυτό που έχουμε τις καρδιές μας και να δούμε πού θα μας οδηγήσει. Είναι σημαντικό να προ-προγραμματίσετε το NAB 2016; Σκεφτείτε τον τεράστιο αριθμό εκθετών, την πολυτέλεια του χώρου και τις εγγενείς αποσπάσεις της διοργάνωσης στο Λας Βέγκας και η πιθανότητα να δείτε το 100% της λίστας επιθυμίας σας μπορεί να είναι μια κόγχη.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά σημεία που θα μπορούσαν απλά να κάνουν την εκπομπή ειδική για εσάς.

Εταιρεία: Hewlett-Packard (HP)

Τι να προσέξετε: Οι πιο πρόσφατες μηχανές HP Z, συμπεριλαμβανομένου του σταθμού εργασίας Z840 που κάμπτει το σύμπαν. Ο σταθμός εργασίας ήταν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία που πολλοί από εμάς έπρεπε να ελέγξουμε το HP Z Turbo Drive Quad Pro, έναν εξαιρετικά γρήγορο δίσκο PCIe με ταχύτητες 16X πιο γρήγορα από ένα SATA SSD με μια πιθανή λύση που μπορεί να προσφέρει διαδοχικές επιδόσεις μέχρι 9.0GB / s. Πέρα από την απίστευτη κίνηση, αυτός ο σταθμός εργασίας είναι ίσως η πιο απείρως προσαρμόσιμη λύση σταθμού εργασίας για τη βιομηχανία μετά την παραγωγή.

Μπόνους εμφάνισης-κλοπής: Ο σταθμός εργασίας είναι τόσο καλός όσο τα περιφερειακά συνδεδεμένα σε αυτό, και οι οθόνες HP DreamColor Z27x Studio και Professional είναι μερικές από τις πιο απίστευτες οθόνες που χτυπούν τη σκηνή. Στην πραγματικότητα, αυτή η οθόνη επαγγελματικής ποιότητας - την οποία εργαζόμαστε για την αναθεώρηση αυτή τη στιγμή - σε συνδυασμό με τον σταθμό εργασίας Z840 για να δημιουργήσουμε την ακολουθία τίτλου για το blockbuster Hollywood Deadpool.

Εταιρεία: RED

Τι να προσέξετε: Το περίπτερο RED. Βολικά, βομβαρδιστικά, πολωτικά, αμφιλεγόμενα και γεμάτα κορυφαία κάμερες αιχμής, το περίπτερο RED τραβάει πάντα ένα τεράστιο πλήθος γεμάτο με οθόνες ακολουθώντας τα βήματα των προηγούμενων ρυθμίσεων, όπως παρουσιάσεις μόδας μπικίνι και χειρουργικές σκηνές μπουντουριών τρόμου. Ανεξάρτητα από το τι φέρνουν στην επίδειξη, ανυπομονούμε να ελέγξουμε την τελευταία ενημέρωση για τις κάμερες RED, Weapon.

Εταιρεία: Εκπαιδευτικά Μέσα

Τι πρέπει να προσέξουμε: Για το 2016, η Divergent Media ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Pomfort, διευκολύνοντας το συνδυασμό του δημοφιλούς Scopebox του Divergent με το λογισμικό διαχείρισης Silverstack XT του Pomfort.

Τι άλλο? Αυτό το έτος το Divergent Media θα κάνει το ντεμπούτο του σε μια νέα έκδοση του ισχυρού του EditReady με άμεση ενσωμάτωση στο ScopeLink. Για τους πρωτοβάθμιους, το EditReady παρέχει σκηνοθέτες και συντάκτες με μια ενιαία ροή εργασίας για την ψηφιακή μετάφραση, την προετοιμασία, την παρακολούθηση και την παράδοση ψηφιακών μέσων. Εργασία με μια Canon 5D; Ίσως ένα ΚΟΚΚΙΝΟ; Με την υποστήριξη όλων των μορφών δημοφιλούς κάμερας της βιομηχανίας και των μορφών επεξεργασίας, το EditReady μετατρέπει τα μέσα για άμεση προεπισκόπηση και αναπαραγωγή, επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν LUT για τη διόρθωση χρωμάτων, να προβάλλουν και να επεξεργάζονται μεταδεδομένα, να μετατρέπουν εύκολα μεταξύ DNxHD και ProRes και να εκτελούν ταυτόχρονες παρτίδες μεσολάβησης ή μετατρέψτε τα βίντεο από διαφορετικές κάμερες. Και τώρα με την ενσωμάτωση του ScopeLink, οι κινηματογραφιστές και οι εκδότες έχουν αφιερώσει, πλήρες ωράριο, χωρίς την ανάγκη εξωτερικού υλικού. Με την εφαρμογή ScopeLink που συνδέει την εφαρμογή επεξεργασίας ή σύνθεσης του λογισμικού με το EditReady, δεν χρειάζεται να περιορίζεστε ποτέ από τα ενσωματωμένα πεδία.

Εταιρεία: Canon

Τι έχει πειράξει, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι στην εκπομπή: Μια φωτογραφική μηχανή 8K EOS Cinema, μια οθόνη αναφοράς 8K (γνωρίζετε, για την παρακολούθηση της φωτογραφικής μηχανής που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει) και ένα DSLR 120 megapixel. Η Canon ανακοίνωσε ότι όλα αυτά τα πράγματα βρίσκονται στα έργα και στο δρόμο προς έναν έμπορο λιανικής κοντά σας, αλλά η πιθανότητα να δούμε ένα σε NAB είναι πιθανό να είναι αρκετά λεπτή. Πιθανότατα, η Canon θα έχει μια τεράστια επίδειξη δύναμης ως συνήθως, με ολόκληρη την τρέχουσα σύνθεση των φωτογραφικών μηχανών, των φακών και των φακών του κινηματογράφου σε ένα κολοσσιαίο περίπτερο γεμάτο demos, σειρές φωτογραφικών μηχανών για να δοκιμάσουν και να εμπορευτούν ανθρώπους έτοιμους να μιλήσουν γαλοπούλα.

Εταιρεία: Εργαλεία Σχεδίασης Rampant

Τι να προσέχετε: Εργαλειοθήκη Rampant Filmmaker! Παρακολουθήσαμε τον Rampant εδώ και αρκετό καιρό, αλλά φέτος η Rampant Design και η iOgrapher LLC έχουν συνεργαστεί για να προσφέρουν στους σκηνοθέτες της iOS και τους συντάκτες της Εργαλειοθήκη του Rampant Filmmaker για το iOgrapher. Συσκευάζεται σε σκληρό δίσκο 1TB USB 3.0, ενώ το Toolbox περιλαμβάνει πάνω από 1.000 στυλ εφέ "drag-and-drop" HD που επιτρέπουν στους επεξεργαστές να προσθέτουν οπτικά εφέ επαγγελματικού επιπέδου, γραφικά κινήσεων και φόντα στα βίντεό τους.

Με αυτό το νέο εργαλείο, οι iOgraphers μπορούν εύκολα να ενισχύσουν τα βίντεό τους με οπτικά εφέ υψηλής ευκρίνειας και γραφικά κινήσεων, μεταφέροντας απλώς ένα εφέ στυλ στο χρονοδιάγραμμά τους επεξεργασίας, δημιουργώντας στιγμιαία εκπληκτικά εμφάνιση και αποτελέσματα υψηλής ευκρίνειας. Οι εικονικές επιδράσεις στυλ σχεδιασμού δεν είναι plug-ins και συνεπώς δεν εξαρτώνται από την πλατφόρμα και λειτουργούν σε όλες τις πλατφόρμες λογισμικού επεξεργασίας.

Εταιρεία: FxFactory

Εμφάνιση προϊόντος κλοπής: Εργαλειοθήκη 360VR. Καλυφθείσα τον περασμένο μήνα στο about.com, η FxFactory θα κάνει το ντεμπούτο της σουίτας λογισμικού επεξεργασίας εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών της Dashwood Cinema Solutions. Το Dashwood θα παρουσιάσει χαρακτηριστικά όπως η στερεοσκοπική σάρωση σάρωσης 360 ° και η στερεοσκοπική μάσκα ψαρέματος σε σφαιρική μετατροπή. Το Dashwood έχει επίσης προσθέσει νέα plugins, συμπεριλαμβανομένου του νέου προσανατολισμού του άξονα 360 ° XYZ, προβολής λογοτύπων 2D ή βίντεο σε 360VR, λήψης πανοραμικής και σάρωσης "επίπεδου" βίντεο από πηγές 360VR, παραγωγής στερεογραφικού "μικρού πλανήτη" ή κυβικών "skyboxes "Από πηγές 360VR και φίλτρα σφαιρικού θολώματος, ακονίσματος, λάμψης και μείωσης θορύβου.

Επίσης νέα για τη σουίτα είναι plugins που μπορούν να μετατρέψουν στερεοσκοπική οπτική ίνα fisheye 180 ° σε προβολή 360VR ή στερεοσκοπικά προβολή ακίνητων εικόνων ή πηγών βίντεο σε ένα σφαιρικό περιβάλλον 3D rendering σάρωσης, ένα πρώτο για τη βιομηχανία τηλεοπτικών σποτ 360 °.

Αξίζει να αναφέρουμε: Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με το FxFactory, καθώς αυτό είναι το έτος που βλέπουμε το CrumplePop Audio Denoise και το CrumplePop EchoRemover, δύο νέα πρόσθετα λογισμικού ήχου για επεξεργαστές βίντεο.

Συμβατό με το Final Cut Pro X και το Adobe PremierePro, το CrumplePop EchoRemover είναι ένα plugin λογισμικού που λειτουργεί με απλή μεταφορά και απόθεση EchoRemover απευθείας στο βίντεο κλιπ. Όλες οι ηχητικές ηχούς αφαιρούνται αμέσως, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ήχου του κλιπ.

Το CrumplePop AudioDenoise - συμβατό επίσης με το Final Cut Pro X και το Adobe PremierePro, αφαιρεί αμέσως όλο το θόρυβο του φόντου και το σάπισμα από ένα βίντεο κλιπ. Απλά μεταφέροντας και αποστέλλοντας το AudioDenoise στο κλιπ, το λογισμικό εντοπίζει αυτόματα και αφαιρεί όλους τους θορύβους που αποσπούν την προσοχή από το βίντεο.

Εταιρεία: Arc 9

Γιατί τους αγαπάμε: Σχεδόν ήταν αρκετά τυχεροί για να προλάβουν τον CEO και τον ιδρυτή της Arc 9, Melissa Davies-Barnett τον περασμένο μήνα, και τελικά είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε το εκπληκτικό προϊόν τους. Το Arc 9 είναι ένα συνεργατικό οικοσύστημα για καλλιτέχνες ψηφιακών μέσων και τη δημιουργική κοινότητα. είναι μια πλατφόρμα λογισμικού στην οποία οι δημιουργικές ομάδες και οι πελάτες τους μπορούν να συνδεθούν, να μοιραστούν και να ελέγξουν οπτικό περιεχόμενο - είτε με τη μορφή εγγράφων, ακίνητων εικόνων, κινούμενων εικόνων ή βίντεο. Το Arc 9 υποστηρίζει όλα τα εργαλεία που η δημιουργική κοινότητα έρχεται να εξαρτάται από αυτά, αλλά τις συνδέει τακτοποιημένα μαζί, εξαλείφοντας την ανισότητα και το τεχναλισμό, δημιουργώντας μια ροή εργασίας που εμπνέει τη δημιουργικότητα.

Οι επεξεργαστές αγκαλιάζουν την ενσωμάτωση με όλες τις βιομηχανικές πλατφόρμες επεξεργασίας και δημιουργίας περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των Apple Final Cut Pro X, Adobe PremierePro και PhotoShop, καθώς και του Avid Media Composer. Όλα τα σχόλια, τα σχόλια, οι αλλαγές και οι σχολιασμοί εισάγονται απευθείας στα χρονοδιαγράμματα.

Η στενή ενσωμάτωση με τα πιο βασισμένα σε κοινωνικά, συνεργατικά και δίκτυα κοινής χρήσης βίντεο δημιουργικής κοινότητας, όπως το Slack, το Vimeo και τώρα το YouTube, σημαίνει ότι είστε πάντα σε επαφή με τους πελάτες σας, την ομάδα σας και το κοινό σας, όπου κι αν βρίσκονται.

Εταιρία: Atomos

Τα μάτια μας είναι ξεφλουδισμένα: Όπως ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ο Ατόμος έχει πολωμένους συμμετέχοντες με την αντιπαράθεση των απίστευτων συσκευών παρακολούθησης και σύλληψης και τους άπλυτους ανθρώπους. Όπως και οι χρήστες φωτογραφικών μηχανών όπως Blackmagic Design, Panasonic και RED, ο Atomos διαθέτει μια σειρά από κάμερες με μακρινούς φακούς που στοχεύουν σε μια χούφτα μοντέλων που καλύπτονται μόνο σε speedos και βαφή σώματος. Εκείνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά να αγοράσουν ένα από τα εκπληκτικά νέα προϊόντα του Atomos θα πρέπει να περιμένουν στη σειρά πίσω από τα περίεργα μαχαίρια για να δουν πώς το τελευταίο Shogun Flame με δυνατότητα HDR.

Τι: Πύλη Drone

Τι?!? Σωστά. Το NAB 2016 φέρνει πίσω το άγριο δημοφιλές περίπτερο Drone. Με επικεφαλής τον επικεφαλής του εναέριου εξοπλισμού Jeff Foster, το φετινό περίπτερο drone θα φιλοξενήσει τα πιο πρόσφατα hardware, κατασκευαστές OEM, παροχείς αξεσουάρ τρίτων, demos και μερικούς εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας drone, έτοιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφαλή χρήση, την εξέλιξη υλικού και την ανταγωνιστική ανάλυση , και το αργότερο όσον αφορά την επιδίωξη της FAA για αερομεταφερόμενη ρύθμιση.

Ήχο σαν πολλά να δει; Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου! Η Blackmagic Design θα έχει δεκάδες συσκευές έτοιμες να προωθήσουν την εταιρεία παραγωγής σας στο χώρο υψηλής τεχνολογίας. Η Autodesk θα θαμπώσει με λύσεις λογισμικού για τους καλύτερους καλλιτέχνες. Η AJA έχει πάντα κάτι πάνω στο μανίκι τους. Η Adobe θα μας πυροδοτήσει με ανακοινώσεις και το άγριο δημοφιλές demo θέατρο τους. Εάν είμαστε τυχεροί, θα φέρουν ξανά τον Andrew Kramer για να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει. Η Dell θα διαθέτει μια σειρά φορητών σταθμών εργασίας, οθόνες και πολλά άλλα.

Το μόνο πρόβλημα με το NAB 2016 είναι να υπολογίσετε πού να περάσετε το χρόνο σας.