Ελεύθερο Λογισμικό Packet Sniffer

Δωρεάν λογισμικό για τη λήψη και την ανάλυση κυκλοφορίας στο δίκτυό σας

Το Ethereal είναι ένας δωρεάν αναλυτής πρωτοκόλλου δικτύου για το Unix και τα Windows . Σας επιτρέπει να εξετάσετε δεδομένα από ένα ζωντανό δίκτυο ή από ένα αρχείο καταγραφής στο δίσκο. Μπορείτε να περιηγηθείτε με διαδραστικό τρόπο τα δεδομένα λήψης, την περίληψη της περίληψης και τις λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε πακέτο. Το Ethereal διαθέτει αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως μια πλούσια γλώσσα φίλτρου εμφάνισης και τη δυνατότητα προβολής της ανακατασκευασμένης ροής μιας περιόδου λειτουργίας TCP.

Snoop Analyzer Standard

Το SnoopAnalyzer Standard είναι ένας αναλυτής πρωτόκολλο δικτύου που βασίζεται στην τεχνολογία συλλογής δεδομένων δικτύου σε πλατφόρμες Microsoft Windows (95/98 / Me / 2000 / NT / XP).

AnalogX PacketMon

Το AnalogX PacketMon σας επιτρέπει να καταγράφετε πακέτα IP που περνούν από τη διασύνδεση δικτύου σας - είτε προέρχονται από το μηχάνημα στο οποίο είναι εγκατεστημένο το PacketMon είτε από ένα εντελώς διαφορετικό μηχάνημα στο δίκτυό σας!

Δοκιμαστής δικτύου

Αυτή η δωρεάν οθόνη παρακολούθησης δικτύου και αναλυτής πρωτοκόλλων σας δίνει μια στιγμιαία εικόνα της κυκλοφοριακής κατάστασης στο δίκτυό σας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κυκλοφορία του δικτύου σε πραγματικό χρόνο, να κυνηγάτε, να αναγνωρίζετε και να απομονώσετε προβλήματα κυκλοφορίας και συμφόρησης στο δίκτυό σας.

Αναλυτής

Analyzer είναι ένα πλήρως διαμορφωμένο πρόγραμμα αναλυτή δικτύου για περιβάλλον Win32. Ο αναλυτής είναι σε θέση να καταγράφει πακέτα σε όλες τις πλατφόρμες (και τις τεχνολογίες στρώματος συνδέσμων) που υποστηρίζονται από το WinPcap, εκτός από τα Windows 95.

Sniphere

Το Sniphere είναι ένα άλλο πρόγραμμα υποκλοπής δικτύου για Windows χρησιμοποιώντας το winpcap. Παρ 'όλα αυτά, το Sniphere είναι ένα αρκετά βολικό πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες που οι περισσότεροι δωρεάν sniffers δεν έχουν.

Network Stumbler ασύρματο πακέτο Sniffer

Το Network Stumbler είναι ένα μικρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα διαθέσιμα σημεία πρόσβασης και τα δίκτυα Wi-Fi που βρίσκονται στην περιοχή σας και του ενεργού υπολογιστή Wi-Fi. Το Network Stumbler είναι για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές και το Mini Stumbler είναι το ισοδύναμο για το PDA με δυνατότητα Wi-Fi.

IP Sniffer

Το IP sniffer είναι ένα δημοφιλές δωρεάν πακέτο sniffer που χρησιμοποιεί τα χαρακτηριστικά XP / 2K Raw Socket. Το IP Sniffer υποστηρίζει κανόνες φιλτραρίσματος, επιλογή προσαρμογέα, αποκωδικοποίηση πακέτων, περιγραφή προηγμένου πρωτοκόλλου και πολλά άλλα. Λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε πακέτο παρέχονται σε μια προβολή στυλ δέντρου και το μενού δεξιού κλικ επιτρέπει την επίλυση ή τη σάρωση της επιλεγμένης διεύθυνσης IP προέλευσης. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πολύ χρήσιμα.

PlasticSniffer

Το PlasticSniffer είναι ένα μικρό και εύκολο πακέτο sniffer. Παρά το μικρό του μέγεθος, το PlasticSniffer προσφέρει μερικά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το φιλτράρισμα IP, την παρακολούθηση συγκεκριμένων θυρών, τη λίστα IP και την επιλογή να αγνοήσουν επιλεγμένα IP. Δεν προσφέρει τις δυνατότητες ενός ολοκληρωμένου πακέτου sniffer, αλλά είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και παρέχει τις πληροφορίες που ενδιαφέρει ο μέσος χρήστης. Πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το .NET Framework για να λειτουργήσει το PlasticSniffer.