15 Δωρεάν εργαλεία λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης

Απομακρυσμένη πρόσβαση στους υπολογιστές δωρεάν με αυτά τα προγράμματα

Το λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, που ονομάζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης ή λογισμικό τηλεχειρισμού , σας επιτρέπει να ελέγχετε από απόσταση έναν υπολογιστή από τον άλλο. Με το τηλεχειριστήριο , πραγματικά σημαίνει απομακρυσμένος έλεγχος - μπορείτε να αναλάβετε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο και να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή που έχετε συνδέσει ακριβώς όπως τον δικό σας.

Το λογισμικό απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας είναι πραγματικά χρήσιμο για πολλές καταστάσεις, για να βοηθήσετε τον μπαμπά σας που ζει 500 μίλια μακριά, να εργαστεί σε υπολογιστή, να διοχετεύσει εξ αποστάσεως από το γραφείο της Νέας Υόρκης τις δεκάδες διακομιστές που τρέχετε σε ένα κέντρο δεδομένων της Σιγκαπούρης!

Γενικά, η πρόσβαση από απόσταση σε έναν υπολογιστή απαιτεί την εγκατάσταση ενός λογισμικού στον υπολογιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε, που ονομάζεται κεντρικός υπολογιστής . Μόλις γίνει αυτό, ένας άλλος υπολογιστής ή συσκευή με τα σωστά διαπιστευτήρια, ονομάζεται πελάτης , μπορεί να συνδεθεί με τον κεντρικό υπολογιστή και να τον ελέγξει.

Μην αφήνετε τις τεχνικές πτυχές του λογισμικού απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας να σας τρομάζουν. Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα απομακρυσμένης πρόσβασης που αναφέρονται παρακάτω δεν απαιτούν τίποτα περισσότερο από μερικά κλικ για να ξεκινήσετε - δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις πληροφορικής.

Σημείωση: Η Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας είναι επίσης το πραγματικό όνομα του ενσωματωμένου εργαλείου απομακρυσμένης πρόσβασης στα λειτουργικά συστήματα των Windows. Κατατάσσεται μαζί με τα άλλα εργαλεία, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχουν αρκετά προγράμματα απομακρυσμένου ελέγχου που κάνουν καλύτερη δουλειά.

01 από 15

TeamViewer

TeamViewer v13.

Το TeamViewer είναι εύκολα το καλύτερο δωρεάν λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Υπάρχουν τόνοι χαρακτηριστικών, τα οποία είναι πάντα μεγάλα, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να εγκατασταθούν. Δεν απαιτούνται αλλαγές στη διαμόρφωση του δρομολογητή ή του τείχους προστασίας.

Με την υποστήριξη για βίντεο, φωνητικές κλήσεις και συνομιλία κειμένου, το TeamViewer επιτρέπει επίσης μεταφορές αρχείων , υποστηρίζει Wake-on-LAN (WOL) , μπορεί να παρακολουθήσει από απόσταση την οθόνη ενός χρήστη iPhone ή iPad και μπορεί ακόμη και να επανεκκινήσει από απόσταση έναν υπολογιστή σε ασφαλή λειτουργία και στη συνέχεια να επανασυνδεθείτε αυτόματα.

Κεντρική σελίδα

Ο υπολογιστής στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε με το TeamViewer μπορεί να είναι ένας υπολογιστής με Windows, Mac ή Linux.

Μια πλήρης, εγκατεστημένη έκδοση του TeamViewer είναι μια επιλογή εδώ και είναι ίσως το ασφαλές στοίχημα αν δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε. Μια φορητή έκδοση, που ονομάζεται TeamViewer QuickSupport , είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ο υπολογιστής που θέλετε να το τηλεχειριστήριο θα πρέπει να έχει πρόσβαση μόνο μία φορά ή εάν η εγκατάσταση λογισμικού σε αυτό δεν είναι δυνατή. Η τρίτη επιλογή, TeamViewer Host , είναι η καλύτερη επιλογή αν θα συνδέεστε τακτικά σε αυτόν τον υπολογιστή.

Πελάτης πελάτη

Το TeamViewer διαθέτει πολλές επιλογές για σύνδεση με τον υπολογιστή που θέλετε να ελέγξετε.

Εγκατεστημένα και φορητά προγράμματα είναι διαθέσιμα για Windows, Mac και Linux, καθώς και για κινητές εφαρμογές για iOS, BlackBerry, Android και Windows Phone. Ναι - αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας για να συνδεθείτε με τους υπολογιστές σας με τηλεχειρισμό ενώ είστε εν κινήσει.

Το TeamViewer σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να αποκτήσετε πρόσβαση από απόσταση σε έναν υπολογιστή.

Περιλαμβάνονται επίσης και άλλα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα κοινής χρήσης ενός παραθύρου εφαρμογής με κάποιον άλλο (αντί για ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας) και την επιλογή εκτύπωσης απομακρυσμένων αρχείων σε τοπικό εκτυπωτή.

TeamViewer 13.1.1548 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Προτείνω να δοκιμάσετε το TeamViewer πριν από οποιοδήποτε από τα άλλα προγράμματα αυτής της λίστας.

Ο πλήρης κατάλογος των λειτουργικών συστημάτων υποστήριξης για το TeamViewer περιλαμβάνει Windows 10, 8, 7, Vista, XP, 2000, Windows Server 2012/2008/2003, Windows Home Server, Mac, Linux και Chrome OS. Περισσότερο "

02 από 15

Απομακρυσμένα βοηθητικά προγράμματα

Προβολή απομακρυσμένων βοηθημάτων.

Το Remote Utilities είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης με μερικά πραγματικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Λειτουργεί συνδυάζοντας δύο απομακρυσμένους υπολογιστές μαζί με αυτό που αποκαλούν "Internet ID". Μπορείτε να ελέγξετε συνολικά 10 υπολογιστές με Remote Utilities.

Κεντρική σελίδα

Εγκαταστήστε ένα τμήμα του Remote Utilities που ονομάζεται Host σε έναν υπολογιστή με Windows για να έχετε μόνιμη πρόσβαση σε αυτό. Έχετε επίσης την επιλογή να τρέχετε μόνο τον πράκτορα , ο οποίος παρέχει αυθόρμητη υποστήριξη χωρίς εγκατάσταση οτιδήποτε - μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει από μια μονάδα flash .

Ο κεντρικός υπολογιστής λαμβάνει ένα αναγνωριστικό διαδικτύου το οποίο πρέπει να μοιράζεται, ώστε ένας πελάτης να μπορεί να κάνει σύνδεση.

Πελάτης πελάτη

Το πρόγραμμα Viewer χρησιμοποιείται για τη σύνδεση με το λογισμικό του κεντρικού υπολογιστή ή του πράκτορα.

Το πρόγραμμα προβολής μπορεί να μεταφορτωθεί μόνο του ή στο combo του προγράμματος Viewer + Host . Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια φορητή έκδοση του προγράμματος προβολής, αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε τίποτα.

Η σύνδεση του προγράμματος προβολής με τον κεντρικό υπολογιστή ή τον πράκτορα γίνεται χωρίς αλλαγές δρομολογητών όπως η προώθηση των θυρών, καθιστώντας την εγκατάσταση πολύ εύκολη. Ο πελάτης χρειάζεται μόνο να εισάγει τον αναγνωριστικό Internet και τον κωδικό πρόσβασης.

Υπάρχουν επίσης εφαρμογές πελάτη που μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν για χρήστες iOS και Android.

Διαφορετικές ενότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον θεατή, ώστε να μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή εξ αποστάσεως χωρίς καν να προβάλετε την οθόνη, αν και η προβολή οθόνης είναι σίγουρα το κύριο χαρακτηριστικό του Remote Utilities.

Εδώ είναι μερικές από τις ενότητες Remote Utilities επιτρέπει: Απομακρυσμένη διαχείριση εργασιών , μεταφορά αρχείων, έλεγχος ισχύος για απομακρυσμένη επανεκκίνηση ή WOL, απομακρυσμένο τερματικό (πρόσβαση σε Command Prompt ), απομακρυσμένη εκκίνηση αρχείων, διαχειριστής πληροφοριών συστήματος, και προβολή απομακρυσμένης κάμερας.

Εκτός από αυτές τις λειτουργίες, το Remote Utilities υποστηρίζει επίσης απομακρυσμένη εκτύπωση και προβολή πολλαπλών οθονών.

Remote Utilities 6.8.0.1 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Δυστυχώς, η ρύθμιση των απομακρυσμένων βοηθητικών προγραμμάτων μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον κεντρικό υπολογιστή, καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές.

Τα Remote Utilities μπορούν να εγκατασταθούν στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP, καθώς και σε Windows Server 2012, 2008 και 2003. Περισσότερα »

03 από 15

UltraVNC

UltraVNC. © UltraVNC

Ένα άλλο πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης είναι το UltraVNC. Το UltraVNC λειτουργεί λίγο σαν το Remote Utilities, όπου ένας διακομιστής και θεατής είναι εγκατεστημένος σε δύο υπολογιστές και ο θεατής χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του διακομιστή.

Κεντρική σελίδα

Όταν εγκαθιστάτε το UltraVNC, σας ζητείται να εγκαταστήσετε το διακομιστή , το πρόγραμμα προβολής ή και τα δύο. Εγκαταστήστε το διακομιστή στον υπολογιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το διακομιστή UltraVNC ως υπηρεσία συστήματος, ώστε να λειτουργεί πάντα. Αυτή είναι η ιδανική επιλογή, ώστε να μπορείτε πάντα να συνδέεστε με το λογισμικό πελάτη.

Πελάτης πελάτη

Για να κάνετε μια σύνδεση με τον UltraVNC Server, πρέπει να εγκαταστήσετε το τμήμα Viewer κατά τη διάρκεια της ρύθμισης.

Μετά τη διαμόρφωση της προώθησης θύρας στο δρομολογητή σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διακομιστή UltraVNC από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο - είτε μέσω μιας κινητής συσκευής που υποστηρίζει συνδέσεις VNC, ενός υπολογιστή με εγκατεστημένο το πρόγραμμα προβολής ή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση IP του διακομιστή για να πραγματοποιήσετε τη σύνδεση.

Το UltraVNC υποστηρίζει μεταφορές αρχείων, συνομιλία κειμένου, κοινή χρήση προχείρου και μπορεί ακόμη και να εκκινήσει και να συνδεθεί με το διακομιστή σε ασφαλή λειτουργία.

UltraVNC 1.2.1.7 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Η σελίδα λήψης είναι λίγο συγκεχυμένη - επιλέξτε πρώτα την πιο πρόσφατη έκδοση UltraVNC και, στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο ρυθμίσεων 32-bit ή 64-bit που θα λειτουργήσει με την έκδοση των Windows.

Οι χρήστες των Windows 10, 8, 7, Vista, XP και Windows Server 2012, 2008 και 2003 μπορούν να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν το UltraVNC. Περισσότερο "

04 από 15

AeroAdmin

AeroAdmin.

Το AeroAdmin είναι ίσως το πιο εύκολο πρόγραμμα για δωρεάν απομακρυσμένη πρόσβαση. Δεν υπάρχουν καθόλου ρυθμίσεις, και όλα είναι γρήγορα και στο σημείο, το οποίο είναι ιδανικό για αυθόρμητη υποστήριξη.

Κεντρική σελίδα

Το AeroAdmin μοιάζει πολύ με το πρόγραμμα TeamViewer που βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Απλά ανοίξτε το φορητό πρόγραμμα και μοιραστείτε τη διεύθυνση IP ή το δεδομένο αναγνωριστικό με κάποιον άλλο. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο υπολογιστής-πελάτης θα γνωρίζει πώς να συνδεθεί με τον κεντρικό υπολογιστή.

Πελάτης πελάτη

Ο υπολογιστής-πελάτης χρειάζεται απλώς να εκτελέσει το ίδιο πρόγραμμα AeroAdmin και να εισάγει το αναγνωριστικό ή τη διεύθυνση IP στο πρόγραμμά τους. Μπορείτε να επιλέξετε Προβολή μόνο ή Τηλεχειριστήριο πριν συνδέσετε και, στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε Σύνδεση για να ζητήσετε τηλεχειριστήριο.

Όταν ο κεντρικός υπολογιστής επιβεβαιώσει τη σύνδεση, μπορείτε να ξεκινήσετε τον έλεγχο του υπολογιστή, να μοιραστείτε κείμενο στο πρόχειρο και να μεταφέρετε αρχεία.

AeroAdmin 4.5 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Είναι υπέροχο το γεγονός ότι το AeroAdmin είναι απολύτως δωρεάν τόσο για προσωπική όσο και για εμπορική χρήση, αλλά είναι πάρα πολύ άσχημο ότι δεν υπάρχει επιλογή συνομιλίας.

Μια άλλη σημείωση που πρέπει να γίνει είναι ότι ενώ το AeroAdmin είναι 100% δωρεάν, περιορίζει πόσες ώρες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά μήνα.

Το AeroAdmin μπορεί να εγκατασταθεί σε εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows 10, 8, 7 και XP. Περισσότερο "

05 από 15

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας των Windows

Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Windows.

Η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας των Windows είναι το λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης ενσωματωμένο στο λειτουργικό σύστημα Windows. Δεν απαιτείται επιπλέον λήψη για τη χρήση του προγράμματος.

Κεντρική σελίδα

Για να ενεργοποιήσετε συνδέσεις σε έναν υπολογιστή με την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας των Windows, πρέπει να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Ιδιότητες συστήματος (προσβάσιμες μέσω του Πίνακα Ελέγχου ) και να επιτρέψετε απομακρυσμένες συνδέσεις μέσω ενός συγκεκριμένου χρήστη των Windows μέσω της καρτέλας Απομακρυσμένη .

Πρέπει να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για να προωθήσετε τη θύρα, ώστε άλλος υπολογιστής να μπορεί να συνδεθεί με αυτό έξω από το δίκτυο, αλλά αυτό συνήθως δεν είναι τόσο μεγάλο για μια ταλαιπωρία για να ολοκληρωθεί.

Πελάτης πελάτη

Ο άλλος υπολογιστής που επιθυμεί να συνδεθεί με το μηχάνημα υποδοχής πρέπει απλώς να ανοίξει το ήδη εγκατεστημένο λογισμικό σύνδεσης στην επιφάνεια εργασίας και να εισαγάγει τη διεύθυνση IP του κεντρικού υπολογιστή.

Συμβουλή: Μπορείτε να ανοίξετε την Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας μέσω του παραθύρου διαλόγου Εκτέλεση (ανοίξτε το με τη συντόμευση Windows Key + R ). απλά εισάγετε την εντολή mstsc για να την ξεκινήσετε.

Το μεγαλύτερο μέρος του άλλου λογισμικού που υπάρχει σε αυτήν τη λίστα έχει λειτουργίες που δεν χρησιμοποιεί η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας των Windows, αλλά αυτή η μέθοδος απομακρυσμένης πρόσβασης φαίνεται να είναι ο πιο φυσικός και ευκολότερος τρόπος για τον έλεγχο του ποντικιού και του πληκτρολογίου ενός απομακρυσμένου υπολογιστή με Windows.

Αφού έχετε ρυθμίσει τα πάντα, μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία, να εκτυπώσετε σε τοπικό εκτυπωτή, να ακούσετε ήχο από τον απομακρυσμένο υπολογιστή και να μεταφέρετε περιεχόμενο πρόχειρο.

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας των Windows μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows από XP μέχρι τα Windows 10.

Ωστόσο, ενώ όλες οι εκδόσεις των Windows μπορούν να συνδεθούν με άλλους υπολογιστές που έχουν ενεργοποιημένες εισερχόμενες συνδέσεις, δεν μπορούν όλες οι εκδόσεις των Windows να λειτουργήσουν ως κεντρικοί υπολογιστές (δηλαδή να δεχθούν τις εισερχόμενες αιτήσεις απομακρυσμένης πρόσβασης).

Εάν χρησιμοποιείτε μια έκδοση Home Premium ή πιο κάτω, ο υπολογιστής σας μπορεί να λειτουργεί μόνο ως πελάτης και συνεπώς δεν μπορεί να αποκτηθεί από απόσταση (αλλά εξακολουθεί να αποκτά πρόσβαση σε άλλους υπολογιστές εξ αποστάσεως).

Η εισερχόμενη απομακρυσμένη πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε εκδόσεις Professional, Enterprise και Ultimate των Windows. Σε αυτές τις εκδόσεις, οι άλλοι μπορούν να απομακρύνονται στον υπολογιστή όπως περιγράφεται παραπάνω.

Κάτι άλλο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας θα κλωτσήσει έναν χρήστη αν είναι συνδεδεμένος όταν κάποιος συνδεθεί στο λογαριασμό του χρήστη από απόσταση. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο πρόγραμμα αυτής της λίστας - όλοι οι άλλοι μπορούν να απομακρυσμένα σε ένα λογαριασμό χρήστη ενώ ο χρήστης εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ενεργά τον υπολογιστή.

06 από 15

AnyDesk

AnyDesk.

AnyDesk είναι ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας που μπορείτε να εκτελέσετε φορητά ή να εγκαταστήσετε σαν κανονικό πρόγραμμα.

Κεντρική σελίδα

Εκκινήστε το AnyDesk στον υπολογιστή με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε και καταγράψτε τη διεύθυνση AnyDesk ή το προσαρμοσμένο ψευδώνυμο αν έχει ρυθμιστεί κάποια.

Όταν ο υπολογιστής-πελάτης συνδεθεί, ο κεντρικός υπολογιστής θα κληθεί να επιτρέψει ή να απαγορεύσει τη σύνδεση και επίσης να ελέγξει τα δικαιώματα, όπως για να επιτρέψει τον ήχο, τη χρήση του πρόχειρου και τη δυνατότητα να αποκλείσει τον έλεγχο του πληκτρολογίου / ποντικιού του κεντρικού υπολογιστή.

Πελάτης πελάτη

Σε κάποιον άλλο υπολογιστή, εκτελέστε το AnyDesk και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση ή το ψευδώνυμο AnyDesk του κεντρικού υπολογιστή στην ενότητα Remote Desk της οθόνης.

Εάν δεν έχει ρυθμιστεί η πρόσβαση χωρίς ρυθμίσεις στις ρυθμίσεις, ο υπολογιστής-πελάτης δεν χρειάζεται να περιμένει τον κεντρικό υπολογιστή να αποδεχτεί τη σύνδεση.

Το AnyDesk ενημερώνει αυτόματα και μπορεί να εισέλθει σε λειτουργία πλήρους οθόνης, να εξισορροπήσει την ποιότητα και την ταχύτητα της σύνδεσης, να μεταφέρει αρχεία και ήχο, να συγχρονίσει το πρόχειρο, να καταγράψει την απομακρυσμένη συνεδρία, να εκτελέσει συντομεύσεις πληκτρολογίου, να πάρει screenshots του απομακρυσμένου υπολογιστή και να επανεκκινήσει τον κεντρικό υπολογιστή υπολογιστή.

AnyDesk 4.0.1 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το AnyDesk λειτουργεί με Windows (10 έως XP), macOS και Linux. Περισσότερο "

07 από 15

RemotePC

RemotePC.

Το RemotePC, καλό ή κακό, είναι ένα απλούστερο δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Επιτρέπεται μόνο μία σύνδεση (εκτός αν αναβαθμίσετε), αλλά για πολλούς από εσάς, αυτό θα είναι μια χαρά.

Κεντρική σελίδα

Κατεβάστε και εγκαταστήστε το RemotePC στον υπολογιστή που θα αποκτήσετε πρόσβαση εξ αποστάσεως. Τα Windows και τα Mac υποστηρίζονται και τα δύο.

Μοιραστείτε το Access ID και το κλειδί με κάποιον άλλο, ώστε να έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το RemotePC και στη συνέχεια να συνδεθείτε στον κεντρικό υπολογιστή για να προσθέσετε τον υπολογιστή στον λογαριασμό σας για εύκολη πρόσβαση αργότερα.

Πελάτης πελάτη

Υπάρχουν δύο τρόποι πρόσβασης στον κεντρικό υπολογιστή RemotePC από διαφορετικό υπολογιστή. Το πρώτο είναι μέσω του προγράμματος RemotePC που εγκαθιστάτε στον υπολογιστή σας. Εισαγάγετε το Access ID και το κλειδί πρόσβασης του υπολογιστή- πελάτη για να συνδεθείτε και να ελέγξετε τον κεντρικό υπολογιστή ή ακόμα και μόνο για να μεταφέρετε αρχεία.

Ένας άλλος τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το RemotePC από την πλευρά του πελάτη είναι μέσω της εφαρμογής iOS ή Android. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο λήψης για να εγκαταστήσετε το RemotePC στην κινητή συσκευή σας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ήχο από τον απομακρυσμένο Η / Υ, να καταγράφετε τι κάνετε σε ένα αρχείο βίντεο, να έχετε πρόσβαση σε πολλές οθόνες, να μεταφέρετε αρχεία, να κάνετε κολλητικές σημειώσεις, να στέλνετε συντομεύσεις πληκτρολογίου και να συνομιλείτε με κείμενο. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες δεν είναι διαθέσιμες εάν οι υπολογιστές-πελάτες και οι υπολογιστές-πελάτες εκτελούν διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

RemotePC 7.5.1 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το RemotePC σάς επιτρέπει να έχετε έναν υπολογιστή εγκατεστημένο στον λογαριασμό σας ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε τη λίστα των υπολογιστών σε απομακρυσμένες, όπως μπορείτε με τα περισσότερα από τα άλλα προγράμματα απομακρυσμένης πρόσβασης αυτής της λίστας.

Ωστόσο, με τη δυνατότητα μιας μοναδικής πρόσβασης, μπορείτε να απομακρυσμένα σε όσους υπολογιστές θέλετε, απλά δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης στον υπολογιστή σας.

Υποστηρίζονται τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Windows Server 2008, 2003, 2000 και Mac (Snow Leopard και νεότερα).

Θυμηθείτε: Η δωρεάν έκδοση του RemotePC σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε έναν υπολογιστή στον λογαριασμό σας. Πρέπει να πληρώσετε αν θέλετε να διατηρήσετε το αναγνωριστικό πρόσβασης περισσότερων από έναν κεντρικούς υπολογιστές. Περισσότερο "

08 από 15

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome.

Η Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome είναι μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε έναν υπολογιστή για απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή που εκτελεί το Google Chrome.

Κεντρική σελίδα

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό είναι ότι εγκαταστήσετε την επέκταση στο Google Chrome και, στη συνέχεια, δώσετε εξουσιοδότηση για απομακρυσμένη πρόσβαση σε αυτόν τον υπολογιστή μέσω προσωπικού PIN που δημιουργείτε εσείς.

Αυτό απαιτεί τη σύνδεση στο Λογαριασμό σας Google, όπως τα στοιχεία σύνδεσης στο Gmail ή το YouTube.

Πελάτης πελάτη

Για να συνδεθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης κεντρικού υπολογιστή, συνδεθείτε στην Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome μέσω άλλου προγράμματος περιήγησης ιστού (πρέπει να είναι Chrome) χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια Google ή χρησιμοποιώντας έναν προσωρινό κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από τον κεντρικό υπολογιστή.

Επειδή είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε εύκολα να δείτε το άλλο όνομα υπολογιστή, απ 'όπου μπορείτε απλά να το επιλέξετε και να ξεκινήσετε την απομακρυσμένη συνεδρία.

Δεν υπάρχουν υποστηριζόμενες λειτουργίες ανταλλαγής αρχείων ή συνομιλιών στην απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome (μόνο αντιγραφή / επικόλληση) όπως μπορείτε να δείτε με παρόμοια προγράμματα, αλλά είναι πολύ εύκολο να διαμορφώσετε και να σας επιτρέπουν να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας (ή σε οποιονδήποτε) στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Επιπλέον, μπορείτε να απομακρυνθείτε στον υπολογιστή όταν ο χρήστης δεν έχει ανοίξει το Chrome ή ακόμα και όταν αποσυνδεθεί εντελώς από το λογαριασμό χρήστη.

Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome 63.0 Αναθεώρηση και δωρεάν λήψη

Δεδομένου ότι η Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome λειτουργεί εξ ολοκλήρου στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί το Chrome, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Linux και Chromebook. Περισσότερο "

09 από 15

Seecreen

Seecreen.

Το Seecreen (προηγουμένως ονομάζεται Firnass ) είναι ένα εξαιρετικά μικροσκοπικό (500 KB), αλλά πανίσχυρο πρόγραμμα δωρεάν απομακρυσμένης πρόσβασης, το οποίο είναι απόλυτα τέλειο για άμεση υποστήριξη κατά παραγγελία.

Κεντρική σελίδα

Ανοίξτε το πρόγραμμα στον υπολογιστή που πρέπει να ελέγξετε. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε, μπορείτε να προσθέσετε άλλους χρήστες στο μενού μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του ονόματος χρήστη.

Η προσθήκη του προγράμματος-πελάτη στην ενότητα "Unattended" τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση χωρίς επιτήρηση στον υπολογιστή.

Εάν δεν θέλετε να προσθέσετε την επαφή, μπορείτε να μοιραστείτε ταυτόχρονα το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης με τον πελάτη, ώστε να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση.

Πελάτης πελάτη

Για να συνδεθείτε με τον κεντρικό υπολογιστή με το Seecreen, ο άλλος χρήστης πρέπει να εισάγει το αναγνωριστικό και τον κωδικό πρόσβασης του ξενιστή.

Μόλις οι δύο υπολογιστές συνδεθούν, μπορείτε να ξεκινήσετε μια φωνητική κλήση ή να μοιραστείτε την οθόνη σας, ένα μεμονωμένο παράθυρο ή μέρος της οθόνης με τον άλλο χρήστη. Μόλις ξεκινήσει η κοινή χρήση της οθόνης, μπορείτε να καταγράψετε την περίοδο σύνδεσης, να μεταφέρετε αρχεία και να εκτελέσετε απομακρυσμένες εντολές.

Η κοινή χρήση της οθόνης πρέπει να ξεκινά από τον υπολογιστή του πελάτη.

Seecreen 0.8.2 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το Seecreen δεν υποστηρίζει συγχρονισμό πρόχειρων.

Το Seecreen είναι ένα αρχείο JAR που χρησιμοποιεί Java για να τρέξει. Όλες οι εκδόσεις των Windows υποστηρίζονται, καθώς και τα λειτουργικά συστήματα Mac και Linux Περισσότερα »

10 από 15

LiteManager

LiteManager. © LiteManagerTeam

Το LiteManager είναι ένα άλλο πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης και είναι εντυπωσιακά παρόμοιο με το Remote Utilities , το οποίο εξηγούμε παραπάνω.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα Remote Utilities, τα οποία μπορούν να ελέγξουν συνολικά μόνο 10 υπολογιστές, το LiteManager υποστηρίζει έως και 30 υποδοχές για την αποθήκευση και τη σύνδεση σε απομακρυσμένους υπολογιστές και έχει επίσης πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Κεντρική σελίδα

Ο υπολογιστής που πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει να εγκαταστήσει το πρόγραμμα LiteManager Pro - Server.msi (είναι δωρεάν), το οποίο περιλαμβάνεται στο ληφθέν αρχείο ZIP .

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διασφαλιστεί ότι μπορεί να γίνει σύνδεση στον κεντρικό υπολογιστή. Μπορεί να γίνει μέσω της διεύθυνσης IP, του ονόματος υπολογιστή ή ενός αναγνωριστικού.

Ο ευκολότερος τρόπος για να το ρυθμίσετε είναι να κάνετε δεξί κλικ στο πρόγραμμα διακομιστή στην περιοχή ειδοποιήσεων της γραμμής εργασιών, να επιλέξετε Σύνδεση μέσω αναγνωριστικού , να διαγράψετε τα περιεχόμενα που υπάρχουν ήδη και να κάνετε κλικ στο Συνδεδεμένο για να δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουργιο αναγνωριστικό.

Πελάτης πελάτη

Το άλλο πρόγραμμα, που ονομάζεται Viewer, είναι εγκατεστημένο για να συνδεθεί ο υπολογιστής-πελάτης με τον κεντρικό υπολογιστή. Μόλις ο κεντρικός υπολογιστής έχει δημιουργήσει ένα αναγνωριστικό, ο πελάτης θα πρέπει να το εισάγει από την επιλογή Σύνδεση με ταυτότητα στο μενού Σύνδεση για να δημιουργήσει μια απομακρυσμένη σύνδεση με τον άλλο υπολογιστή.

Μόλις συνδεθεί, ο πελάτης μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα, όπως και με τα Remote Utilities, όπως εργασία με πολλαπλές οθόνες, μεταφορά αρχείων σιωπηλά, πλήρη έλεγχο ή πρόσβαση μόνο για ανάγνωση του άλλου υπολογιστή, εκτέλεση απομακρυσμένου διαχειριστή εργασιών, και προγράμματα απομακρυσμένα, να καταγράφετε ήχο, να επεξεργάζεστε το μητρώο, να δημιουργείτε μια επίδειξη, να κλειδώνετε την οθόνη και το πληκτρολόγιο του άλλου προσώπου και να συνομιλείτε με κείμενο.

LiteManager 4.8 Δωρεάν Λήψη

Υπάρχει επίσης μια επιλογή QuickSupport, η οποία είναι ένας φορητός διακομιστής και πρόγραμμα προβολής που κάνει τη σύνδεση πολύ πιο γρήγορα από την παραπάνω μέθοδο.

Δοκίμασα το LiteManager στα Windows 10, αλλά θα έπρεπε επίσης να λειτουργήσει καλά στα Windows 8, 7, Vista και XP. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και για MacOS. Περισσότερο "

11 από 15

Comodo Unite

Comodo Unite. © Comodo Group, Inc.

Το Comodo Unite είναι ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης που δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση VPN μεταξύ πολλών υπολογιστών. Μόλις δημιουργηθεί ένα VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση εξ αποστάσεως σε εφαρμογές και αρχεία μέσω του λογισμικού πελάτη.

Κεντρική σελίδα

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα Comodo Unite στον υπολογιστή που θέλετε να ελέγξετε και στη συνέχεια κάντε ένα λογαριασμό με το Comodo Unite. Ο λογαριασμός είναι ο τρόπος με τον οποίο παρακολουθείτε τους υπολογιστές που προσθέτετε στο λογαριασμό σας, ώστε να είναι εύκολο να κάνετε συνδέσεις.

Πελάτης πελάτη

Για να συνδεθείτε με έναν κεντρικό υπολογιστή Comodo Unite, απλά εγκαταστήστε το ίδιο λογισμικό και στη συνέχεια συνδεθείτε με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να επιλέξετε τον υπολογιστή που θέλετε να ελέγξετε και να ξεκινήσετε αμέσως τη συνεδρία μέσω του VPN.

Τα αρχεία μπορούν να μοιραστούν μόνο αν ξεκινήσετε μια συζήτηση, οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να μοιραστείτε αρχεία με το Comodo Unite όπως συμβαίνει με τα άλλα προγράμματα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, η συνομιλία είναι ασφαλής εντός του VPN, το οποίο δεν μπορείτε να βρείτε σε παρόμοιο λογισμικό.

Comodo Unite 3.0.2.0 Δωρεάν Λήψη

Μόνο Windows 7, Vista και XP (εκδόσεις 32-bit και 64-bit) υποστηρίζονται επίσημα, αλλά ήμουν σε θέση να πάρω το Comodo Unite να λειτουργήσει όπως διαφημίζεται στα Windows 10 και τα Windows 8 επίσης. Περισσότερο "

12 από 15

ShowMyPC

ShowMyPC.

Το ShowMyPC είναι ένα φορητό και δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης που είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το UltraVNC (αριθμός 3 της λίστας), αλλά χρησιμοποιεί έναν κωδικό πρόσβασης για να κάνει μια σύνδεση αντί για μια διεύθυνση IP.

Κεντρική σελίδα

Εκτελέστε το λογισμικό ShowMyPC σε οποιονδήποτε υπολογιστή και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εμφάνιση του υπολογιστή μου για να αποκτήσετε έναν μοναδικό αριθμό ταυτότητας που ονομάζεται Κωδικός πρόσβασης κοινής χρήσης .

Αυτό το αναγνωριστικό είναι ο αριθμός που πρέπει να μοιραστείτε με άλλους ώστε να μπορούν να συνδεθούν με τον κεντρικό υπολογιστή.

Πελάτης πελάτη

Ανοίξτε το ίδιο πρόγραμμα ShowMyPC σε άλλον υπολογιστή και εισαγάγετε το αναγνωριστικό από το πρόγραμμα κεντρικού υπολογιστή για να πραγματοποιήσετε μια σύνδεση. Ο πελάτης μπορεί να εισάγει τον αριθμό στον ιστότοπο ShowMyPC (στο πλαίσιο "Προβολή υπολογιστή") και να εκτελέσει μια έκδοση Java του προγράμματος στο πρόγραμμα περιήγησης.

Υπάρχουν πρόσθετες επιλογές που δεν είναι διαθέσιμες στο UltraVNC, όπως η κοινή χρήση κάμερας web μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού και οι προγραμματισμένες συναντήσεις που επιτρέπουν σε κάποιον να συνδεθεί στον υπολογιστή σας μέσω ενός προσωπικού συνδέσμου που εκκινεί μια έκδοση Java του ShowMyPC.

Οι πελάτες ShowMyPC μπορούν να στείλουν μόνο έναν περιορισμένο αριθμό συντομεύσεων πληκτρολογίου στον κεντρικό υπολογιστή.

ShowMyPC 3515 Δωρεάν Λήψη

Επιλέξτε ShowMyPC Free στη σελίδα λήψης για να λάβετε την δωρεάν έκδοση. Λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Περισσότερο "

13 από 15

έλα μαζί μου

έλα μαζί μου. © LogMeIn, Inc

join.me είναι ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης από τους παραγωγούς του LogMeIn που παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε έναν άλλο υπολογιστή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Κεντρική σελίδα

Το άτομο που χρειάζεται εξ αποστάσεως βοήθεια μπορεί να κατεβάσει και να εκτελέσει το λογισμικό join.me, το οποίο επιτρέπει σε ολόκληρο τον υπολογιστή του ή μόνο σε μια επιλεγμένη εφαρμογή να παρουσιαστεί σε έναν απομακρυσμένο θεατή. Αυτό γίνεται επιλέγοντας το κουμπί έναρξης .

Πελάτης πελάτη

Ένας απομακρυσμένος θεατής πρέπει απλώς να εισάγει τον προσωπικό κωδικό join.me στην δική του εγκατάσταση κάτω από την ενότητα join .

Το join.me υποστηρίζει λειτουργία πλήρους οθόνης, κλήσεις συνδιάσκεψης, συνομιλία κειμένου, πολλαπλές οθόνες και επιτρέπει έως και 10 συμμετέχοντες να προβάλλουν μια οθόνη ταυτόχρονα.

join.me Δωρεάν Λήψη

Ο πελάτης μπορεί αντ 'αυτού να επισκεφθεί την αρχική σελίδα join.me για να εισαγάγει τον κώδικα για τον κεντρικό υπολογιστή χωρίς να χρειαστεί να μεταφορτώσει οποιοδήποτε λογισμικό. Ο κωδικός θα πρέπει να εισαχθεί στο πλαίσιο "JOIN MEETING".

Όλες οι εκδόσεις των Windows μπορούν να εγκαταστήσουν το join.me, καθώς και τους Mac.

Σημείωση: Κατεβάστε το join.me δωρεάν χρησιμοποιώντας το μικρό σύνδεσμο λήψης κάτω από τις πληρωμένες επιλογές. Περισσότερο "

14 από 15

DesktopNow

DesktopNow. © NCH Software

DesktopNow είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης από το λογισμικό NCH. Μετά την προαιρετική προώθηση του κατάλληλου αριθμού θύρας στον δρομολογητή σας και την εγγραφή σας για δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας από οπουδήποτε μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού.

Κεντρική σελίδα

Ο υπολογιστής στον οποίο θα αποκτηθεί πρόσβαση εξ αποστάσεως πρέπει να έχει εγκατεστημένο το λογισμικό DesktopNow.

Όταν το πρόγραμμα αρχίσει να εκκινείται, θα πρέπει να εισαγάγετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια διαπιστευτήρια στην πλευρά του πελάτη για να πραγματοποιήσετε τη σύνδεση.

Ο κεντρικός υπολογιστής μπορεί είτε να ρυθμίσει τον δρομολογητή του ώστε να προωθήσει τον ίδιο τον αριθμό θύρας στον εαυτό του είτε να επιλέξει την πρόσβαση στο cloud κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης για να κάνει μια άμεση σύνδεση με τον πελάτη παρακάμπτοντας την ανάγκη σύνθετης προώθησης.

Είναι πιθανώς μια καλύτερη ιδέα για τους περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν την άμεση μέθοδο cloud access για να αποφύγουν τα ζητήματα με την προώθηση των θυρών.

Πελάτης πελάτη

Ο πελάτης πρέπει απλώς να έχει πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού. Εάν ο δρομολογητής έχει ρυθμιστεί ώστε να προωθεί τον αριθμό θύρας, ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση IP κεντρικών υπολογιστών για σύνδεση. Αν επιλέξατε πρόσβαση στο cloud, θα είχε δοθεί ένας συγκεκριμένος σύνδεσμος στον οικοδεσπότη που θα χρησιμοποιούσατε για τη σύνδεση.

DesktopNow έχει μια ωραία δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων που σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα κοινόχρηστα αρχεία σας από απόσταση σε ένα εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων.

DesktopNow v1.08 Δωρεάν Λήψη

Δεν υπάρχει ειδική εφαρμογή για σύνδεση με το DesktopNow από μια κινητή συσκευή, οπότε η προσπάθεια προβολής και ελέγχου ενός υπολογιστή από ένα τηλέφωνο ή tablet μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, ο ιστότοπος έχει βελτιστοποιηθεί για κινητά τηλέφωνα, οπότε η προβολή των κοινόχρηστων αρχείων σας είναι εύκολη.

Υποστηρίζονται τα Windows 10, 8, 7, Vista, και XP, ακόμη και σε εκδόσεις 64 bit. Περισσότερο "

15 από 15

BeamYourScreen

BeamYourScreen. © BeamYourScreen

Ένα άλλο δωρεάν και φορητό πρόγραμμα απομακρυσμένης πρόσβασης είναι το BeamYourScreen. Αυτό το πρόγραμμα λειτουργεί σαν μερικά από τα υπόλοιπα σε αυτόν τον κατάλογο, όπου ο παρουσιαστής λαμβάνει έναν αριθμό ταυτότητας που πρέπει να μοιραστεί με έναν άλλο χρήστη, ώστε να μπορεί να συνδεθεί στην οθόνη του παρουσιαστή.

Κεντρική σελίδα

Οι κεντρικοί υπολογιστές BeamYourScreen ονομάζονται διοργανωτές, οπότε το πρόγραμμα που ονομάζεται BeamYourScreen for Organizers (Portable) είναι η προτιμώμενη μέθοδος που πρέπει να χρησιμοποιεί ο κεντρικός υπολογιστής για την αποδοχή απομακρυσμένων συνδέσεων. Είναι γρήγορο και εύκολο να αρχίσετε να μοιράζεστε την οθόνη χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα.

Υπάρχει επίσης μια έκδοση που μπορεί να εγκατασταθεί που ονομάζεται BeamYourScreen για Organizers (Εγκατάσταση) .

Απλά κάντε κλικ στο κουμπί Start Session για να ανοίξετε τον υπολογιστή σας για συνδέσεις. Θα σας δοθεί ένας αριθμός συνεδρίασης που πρέπει να μοιραστείτε με κάποιον πριν να μπορέσει να συνδεθεί με τον κεντρικό υπολογιστή.

Πελάτης πελάτη

Οι πελάτες μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν τη φορητή ή εγκατεστημένη έκδοση του BeamYourScreen, αλλά υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα που ονομάζεται BeamYourScreen for Participants , ένα μικρό εκτελέσιμο αρχείο που μπορεί να ξεκινήσει παρόμοια με το φορητό για τους διοργανωτές.

Πληκτρολογήστε τον αριθμό της περιόδου σύνδεσης του κεντρικού υπολογιστή στην ενότητα Αναγνωριστικό περιόδου λειτουργίας του προγράμματος για να συμμετάσχετε στην περίοδο σύνδεσης.

Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να ελέγξετε την οθόνη, να μοιραστείτε το κείμενο και τα αρχεία του προχείρου και να συνομιλήσετε με το κείμενο.

Κάτι μοναδικό σχετικά με το BeamYourScreen είναι ότι μπορείτε να μοιραστείτε το αναγνωριστικό σας με πολλούς ανθρώπους που μπορούν να συμμετέχουν σε πολλούς συμμετέχοντες και να δουν την οθόνη του παρουσιαστή. Υπάρχει ακόμη και ένας διαδικτυακός θεατής, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν την άλλη οθόνη χωρίς να χρειάζεται να εκτελούν οποιοδήποτε λογισμικό.

BeamYourScreen 4.5 Δωρεάν Λήψη

Το BeamYourScreen λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows, καθώς και με τους Windows Server 2008 και 2003, Mac και Linux. Περισσότερο "

Πού είναι το LogMeIn;

Δυστυχώς, το δωρεάν προϊόν LogMeIn, LogMeIn Free, δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Αυτή ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης που ήταν διαθέσιμες ποτέ, γι 'αυτό είναι πραγματικά πάρα πολύ άσχημο ότι έφυγε. Το LogMeIn λειτουργεί επίσης το join.me, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί και παρατίθεται παραπάνω.