Πού είναι JustCloud & ZipCloud στην ηλεκτρονική λίστα αντιγράφων ασφαλείας;

Άλλοι ιστότοποι αγαπούν το ZipCloud & JustCloud! Πού τους βαθμολογείτε;

Υπάρχουν πολλές online υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας εκεί έξω και πολλές τοποθεσίες που τους αρέσει να τις αναθεωρούν και να τις κατατάσσουν. Δύο υπηρεσίες που τείνουν να εμφανίζονται σε υψηλό βαθμό σε πολλές λίστες είναι JustCloud και ZipCloud - γιατί γιατί δεν τους έχω καταχωρίσει εκεί;

Η ακόλουθη ερώτηση είναι μία από τις πολλές που θα βρείτε στις Συνήθεις Ερωτήσεις μου για Backup :

Πολλοί άλλοι ιστότοποι έχουν καταχωρίσει την υπηρεσία JustCloud ή το ZipCloud ως την αγαπημένη τους υπηρεσία, αλλά δεν τους βρίσκω καθόλου στη λίστα σας! Τι δίνει; & # 34;

Τους έχω καταγράψει. Λοιπόν.

Μια εταιρεία με την επωνυμία JDI Backup διαθέτει και λειτουργεί πέντε online υπηρεσίες backup: MyPCBackup , ZipCloud , JustCloud , Backup Genie και StudyBackup . Όλες αυτές οι εταιρείες προσφέρουν σχεδόν ταυτόσημα online σχέδια backup.

Δεδομένου ότι η MyPCBackup ήταν η πρώτη εταιρεία backup του JDI Backup, την επέλεξα να αναγραφεί τόσο στον κύριο κατάλογο των υπηρεσιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όσο και στον κατάλογο απεριόριστων εφεδρικών σχεδίων μου .

Ενέκρινα εν συντομία τη συμπερίληψη όλων των εταιρειών τους μεμονωμένα στις λίστες μου, αλλά δεν πίστευα ότι ήταν πολύ δίκαιο για τις άλλες υπηρεσίες backup στο διαδίκτυο. Δίνοντας μια εταιρεία πέντε σημεία δεν αισθάνεται όπως το σωστό πράγμα που κάνει.

Έτσι, αν είστε περίεργοι για το που νομίζω ότι το JustCloud ή το ZipCloud ανήκουν, ελέγξτε πού ταξινομήσαμε το MyPCBackup σε οποιαδήποτε λίστα. Κοιτάξτε - θα τα βρείτε!

Εδώ είναι περισσότερες ερωτήσεις που απαντώ ως μέρος των Online Backup FAQ μου :