Γυρίστε το iPhone σας σε μια φωτογραφική μηχανή!

Το iOgrapher προσφέρει τώρα σέξι βιντεοκάμερες και αξεσουάρ για τα πιο πρόσφατα iPhones.

Δεν είναι μυστικό ότι αυτός ο συγγραφέας είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας της παραγωγής κινητών βίντεο. Η ικανότητα να ρίξει ένα iDevice, ένα τρίποδο, ένα μικρό φως και ένα μικρόφωνο σε μια τσάντα και να κατευθύνει σε ένα σουτ δεν θα πάρει ποτέ παλιά. Χρόνια ασφυξίας γύρω από βαριές φωτογραφικές μηχανές πήραν παλιά. Γρήγορα.

Ευτυχώς, δεν είμαστε εδώ μόνοι μας. Οι καλοί λαοί στο iOgrapher όπως το κινητό βίντεο ακριβώς όπως και εμείς. Η σύνθεση των περιπτώσεων για συσκευές της Apple μετασχημάτισε τους φοιτητές, τους δημοσιογράφους και τους βιντεοπρογράφους σε φορητές συσκευές iOS. Ο πρόσφατος τύπος είδε το iOgrapher να καταγράφει τους θρύλους του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, το οποίο χρησιμοποιείται για βιντεοσκοπήσεις για το BBC και για τα γήπεδα ποδοσφαίρου σε κάθε επίπεδο.

Φυσικά, το πρόβλημα που είναι εγγενές με τις συσκευές iOS και ως εκ τούτου iOgrapher, είναι ότι η κάμερα αλλάζει με κάθε νέο μοντέλο τηλεφώνου ή tablet. Συνεχίζουν να βελτιώνονται. Έτσι, με κάθε νέο iPhone ή iPad θα θέλουμε ένα νέο iOgrapher. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι η iOgrapher ανταποκρίνεται στην πρόκληση και στην ανάπτυξη νέων περιπτώσεων για αυτές τις συσκευές της Apple και απλώς συνεχίζουν να φαίνονται καλύτερα και πιο λειτουργικά.

Πιο πρόσφατα, το iOgrapher κυκλοφόρησε το iOgrapher για iPhone 6 και 6S και iOgrapher για iPhone 6 Plus και 6S Plus.

Και οι δύο περιπτώσεις διαθέτουν ένα κομψό, κομψό καινούργιο σχέδιο που χρησιμοποιεί ένα ολοκαίνουργιο σύστημα εύκολης εισαγωγής και εύκολης περιστροφής για να κρατά το iPhone σας ασφαλή, ενώ αφήνει εύκολο το να εισέλθει και να βγει από το iOgrapher.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα τυπικό σπείρωμα 1/4 "20 για την τοποθέτηση ενός τρίποδου ή μονόποδου στο κάτω μέρος του iOgrapher. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, οι ανεμιστήρες της Periscope θα αγαπήσουν ένα δεύτερο 1/4 "20 νήμα στη δεξιά λαβή, το οποίο επιτρέπει τη λήψη σε πορτραίτο.

Εάν η λήψη με τρίποδα δεν υπάρχει στις κάρτες, ο σχεδιασμός με δύο λαβές επιτρέπει τη σταθερή λήψη με το χέρι. Εάν μόνο το iOgrapher έκανε κιβώτια για DSLR και μεγαλύτερες κάμερες! Θα ήταν σαν ένα καλύτερο χαρακτηριστικό Fig Rig.

Εκτός από αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, το iOgrapher για τα πιο πρόσφατα iPhones περιλαμβάνει ένα νήμα 37mm για προσθήκη φακού από την αυξανόμενη σουίτα προαιρετικών φακών iOgrapher. Είναι πωλούνται ξεχωριστά, αλλά οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από εκείνες τις Zeiss Distagons στις οποίες είχατε τα μάτια σας.

Στην κορυφή των νέων iOgraphers για το iPhone υπάρχουν 2 κρύα παπούτσια για την τοποθέτηση φώτων και μικροφώνων, τα οποία ολοκληρώνουν τη μετάβαση από το smartphone σε pro video setup.

Η πραγματική ισχύς του iOgrapher είναι απλά ότι - μετατρέπει το τηλέφωνο σε κάμερα. Και δεν είναι ένα φουσκωτό - μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να χρησιμοποιήσει εξωτερικά μικρόφωνα, επαγγελματικά φώτα και λειτουργεί με το εσωτερικό του τηλεφώνου ή του tablet για να προσθέσει χαρακτηριστικά που δεν περιλαμβάνει η υπέρ φωτογραφική μηχανή. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή iOS για το Filmic Pro, η συσκευή μπορεί να τραβήξει βίντεο υψηλής ταχύτητας bitrate με χειροκίνητα χειριστήρια. Η χρήση των χρηστών του Switcher Studio μπορεί να προσθέσει μια χούφτα άλλων συσκευών iOS στο μίγμα για να δημιουργήσει ένα εργαστήριο πολλαπλών cam που δεν μπορεί να συνδεθεί με το υλικό, με δυνατότητες συνεχούς ροής. Heck, χρησιμοποιώντας το Premiere Clip, μετατρέπει τη συσκευή iOS σε φορητή κάμερα με ενσωματωμένο στούντιο επεξεργασίας.

Τώρα μιλάμε για τη συσκευασία ενός κινητού στούντιο σε ένα πακέτο φαντασίας. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό με ένα RED EPIC WEAPON.