Πώς να επαναφέρετε το Google Chrome στην προεπιλεγμένη κατάστασή του

Χρησιμοποιήστε τις Προηγμένες ρυθμίσεις Chrome για να επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησης

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome σε λειτουργικά συστήματα Chrome OS, Linux, Mac OS X, macOS Sierra ή Windows.

Καθώς το πρόγραμμα περιήγησης Chrome της Google συνεχίζει να εξελίσσεται, το ίδιο ισχύει και για το επίπεδο ελέγχου που προσφέρει όταν αλλάζει η συμπεριφορά του. Με τις δεκάδες προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις που κυμαίνονται από την προσαρμογή της λειτουργικότητας της αρχικής σελίδας στη χρήση υπηρεσιών ιστού και πρόβλεψης, το Chrome μπορεί να προσφέρει μια εμπειρία περιήγησης προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.

Με όλη αυτή την εικονική κυριαρχία, ωστόσο, έρχονται μερικές εγγενείς παγίδες. Εάν οι αλλαγές που κάνατε στο Chrome προκαλούν προβλήματα ή, ακόμα χειρότερα, έγιναν χωρίς τη συγκατάθεσή σας (δηλαδή, οι ρυθμίσεις του Chrome έχουν απαγορευτεί από κακόβουλο λογισμικό ), υπάρχει μια λύση θραύσης που επιστρέφει το πρόγραμμα περιήγησης στο εργοστάσιο . Για να επαναφέρετε το Chrome στις αρχικές προεπιλογές, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται σε αυτό το σεμινάριο. Λάβετε υπόψη ότι τα προσωπικά δεδομένα και άλλες ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί στο σύννεφο και σχετίζονται με τον λογαριασμό σας Google δεν θα διαγραφούν.

Προηγμένες ρυθμίσεις: Επαναφορά του Google Chrome

  1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome .
  2. Κάντε κλικ στο κύριο κουμπί του Chrome , το οποίο αντιπροσωπεύεται από τρεις κάθετες θέσεις και βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.
  3. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις . Οι Ρυθμίσεις του Chrome θα πρέπει τώρα να εμφανίζονται σε μια νέα καρτέλα ή παράθυρο, ανάλογα με τη διαμόρφωσή σας.
  4. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων σύνδεσης. Οι σύνθετες ρυθμίσεις του Chrome θα πρέπει να εμφανίζονται τώρα.
  5. Μετακινηθείτε μέχρι να εμφανιστεί η ενότητα Επαναφορά ρυθμίσεων .
  6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά ρυθμίσεων . Θα πρέπει τώρα να εμφανιστεί ένας διάλογος επιβεβαίωσης, ορίζοντας λεπτομερώς τα στοιχεία που θα αποκατασταθούν στην προεπιλεγμένη τους κατάσταση αν συνεχίσετε με τη διαδικασία επαναφοράς.

Τι μπορεί να συμβεί

Αν η επαναφορά του Chrome σας κάνει νευρικό, είναι καλό. Εδώ μπορείτε να συμβεί αν αποφασίσετε να κάνετε επαναφορά:

Εάν είστε εντάξει με αυτές τις αλλαγές, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αποκατάστασης.

Σημείωση: Όταν επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης του Chrome, τα ακόλουθα στοιχεία μοιράζονται αυτόματα με το Google: Τοπικό, Προσωπικό, έκδοση Chrome, Τύπος εκκίνησης, Προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, Εγκατεστημένες επεκτάσεις και εάν η αρχική σας σελίδα είναι η σελίδα "Νέα καρτέλα". Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να μοιράζεστε αυτές τις ρυθμίσεις, απλώς καταργήστε το σημάδι επιλογής δίπλα στη Βοήθεια για να βελτιώσετε το Google Chrome αναφέροντας την τρέχουσα επιλογή ρυθμίσεων πριν κάνετε κλικ στην επιλογή Επαναφορά .