Πρότυπα φακέλων με έργα τέχνης

Αυτά τα δωρεάν πρότυπα φακέλων έχουν ήδη έργα τέχνης, απλά εκτυπώνουν και διπλώνουν. Βρείτε διακοσμημένα πρότυπα φακέλων σε μορφές Word , Publisher, PDF , GIF και JPG έτοιμες για λήψη και εκτύπωση. Μπορείτε επίσης να τα επεξεργαστείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα γραφικών, αν δεν είναι τελείως τέλεια για εσάς. Αυτά δεν είναι απαραίτητα όλα τα τυποποιημένα μεγέθη φακέλων για αποστολή. Επίσης, δείτε αυτά τα κενά πρότυπα καρτών και επιχειρηματικών φακέλων και τα κενά φάκελοι

Φυλλάδια δημιουργικού πάρκου

Δειγματοληψία πρότυπων φακέλων στο Creative Park. Δειγματοληψία πρότυπων φακέλων στο Creative Park

Αυτά τα αρχεία PDF περιλαμβάνουν φόντα και εικόνες καθώς και επιπλέον εικόνες για προσθήκη στον φάκελό σας. Υπάρχουν δεκάδες στυλ σε μέγεθος τέταρτου μεγέθους για χαρτί μεγέθους A4 ή ΗΠΑ. Μεγάλη συλλογή από πολλά θέματα και χρώματα. Περισσότερο "

Μουσείο Χαρτιού

Δειγματοληψία πρότυπων φακέλων και επιστολικών επιστολών στο Μουσείο Χαρτιού. Δειγματοληψία πρότυπων φακέλων και επιστολικών επιστολών στο Μουσείο Χαρτιού

Αυτός ο ιστότοπος είναι στα ιαπωνικά. Υπάρχουν δέκα σύνολα αντίστοιχων φακέλων και επιστολόχαρτων. Το επάνω κουμπί για κάθε δείγμα κατεβάζει ένα αρχείο ZIP με έγγραφα του Microsoft Word (1 για το επιστολόχαρτο, 1 για το πρότυπο φάκελο). Το δεύτερο κουμπί πηγαίνει σε μια σελίδα οδηγιών. Δεν μπορώ να το διαβάσω, αλλά οι εικόνες το εξηγούν όμορφα. Το τρίτο κουμπί είναι να αγοράσετε προτυπωμένα σύνολα. Περισσότερο "

Φάκελοι Microsoft Office Online

Πρότυπα φακέλων στο Microsoft Office Online. Πρότυπα φακέλων στο Microsoft Office Online

Για χρήση σε Microsoft Word και Publisher, βρείτε μια ποικιλία προτύπων φακέλων με χρώμα και γραφικά. Περιλαμβάνει πρότυπα για προσκλήσεις, επιχειρηματικές επιστολές, κάρτες δώρων και πολλά σχέδια κονδυλίων χρήματος. Περισσότερο "

Δημιουργία πάρκου μεγάλων φακέλων

Δειγματοληψία μεγάλων προτύπων φακέλων από το Creative Park της Canon. Δειγματοληψία μεγάλων προτύπων φακέλων από το Creative Park της Canon

Σχεδιασμένο για κάρτες με μισό φορές γράμμα, κατεβάστε ένα μέγεθος γραμματοσειράς PDF για A4 ή ΗΠΑ. Αυτά τα πρότυπα έρχονται σε δώδεκα χρώματα και κάθε PDF περιλαμβάνει μερικές επιπλέον γραφικές εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τους φακέλους σας (για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε σφραγίδες). Περισσότερο "

Η τοποθεσία σπόρων

Δειγματοληψία πρότυπων φακέλων σπόρων στη θέση σπόρων. Δειγματοληψία πρότυπων φακέλων σπόρων στη θέση σπόρων

Θα βρείτε δεκάδες πρότυπα για φακέλους σπόρων (που έχουν πολλές άλλες χρήσεις επίσης). Αυτά τα πρότυπα έχουν διάφορα σχέδια όπως λουλούδια, φυτά, πεταλούδες και αφηρημένα μοτίβα. Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν μεγαλύτερα πρότυπα φακέλων. Περισσότερο "

Πρότυπα για φακέλους σπόρων - 2

Ο φάκελος Junkies κατανομής - 2 φάκελοι σπόρων. Ο φάκελος Junkies κατανομής - 2 φάκελοι σπόρων

Οι Junkies Allotment έχουν δύο πρότυπα για τους φακέλους σπόρων. Αυτά είναι διακοσμημένα, όχι κενά πρότυπα. Κάποιος έχει μια νεράιδα φωτογραφία, η άλλη μια απλή σιλουέτα ενός αγγείου με λουλούδια. Χρησιμοποίησε για σπόρους ή για άλλα σχέδια. Περισσότερο "

Πρότυπα για φακέλους σπόρων - 3

Τα ένθετα Junkies - 3 φάκελοι σπόρων. Τα ένθετα Junkies - 3 φάκελοι σπόρων

Υπάρχουν τρία πρότυπα εδώ με απλά έργα τέχνης λουλουδιών - το ένα με τα πουλιά επίσης. Από τα Junkies κατανομής. Περισσότερο "

Πρότυπα για φακέλους σπόρων - 3

Το Junkies κατανομής - 3 πολύχρωμα πρότυπα φάκελο σπόρων. Το Junkies κατανομής - 3 πολύχρωμα πρότυπα φάκελο σπόρων

Από το The Allotment Junkies, εδώ είναι τρία πολύχρωμα διακοσμημένα πρότυπα. Το ένα έχει λουλούδια, το ένα έχει ένα καπέλο και γάντια κήπου, και το ένα έχει ένα μεγάλο ηλιοτρόπιο. Μεγάλη όχι μόνο για σπόρους αλλά και για scrapbooking και άλλα έργα τέχνης. Περισσότερο "

Φυλλάδια σπόρων Tom Clothier

Πρότυπα για φάκελο σπόρων Tom Clothier. Πρότυπα για φάκελο σπόρων Tom Clothier

Εκτός από τη λεπτομερή συζήτηση για τους φακέλους σπόρων, υπάρχουν 4 πρότυπα φακέλων σπόρων, μεταξύ των οποίων ένα (Barfy Dog's) που είναι ήδη διακοσμημένο για εσάς (επεξεργαστείτε το κείμενο σε ένα πρόγραμμα γραφικών). Περισσότερο "

Δημιουργικό πάρκο

Δειγματοληψία προτύπων γραμματοκιβωτίων φακέλων από το Creative Park της Canon. Δειγματοληψία προτύπων γραμματοκιβωτίων φακέλων από το Creative Park της Canon

Βάλτε το έργο τέχνης στο εσωτερικό. Τοποθετήστε μια επένδυση στους φακέλους που αγοράσατε σπιτικά ή στο κατάστημα για επιπλέον φλας όταν ο παραλήπτης ανοίγει το φάκελο. Αυτά τα πρότυπα έρχονται σε μεγέθη γραμμάτων A4 και ΗΠΑ, ως αρχεία PDF. Περισσότερο "