Αποτέλεσμα κειμένου Cutout σε Photoshop Elements

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εφέ τρισδιάστατου κειμένου με το Photoshop Elements. Αυτή η επίδραση κάνει το κείμενο να εμφανίζεται σαν να είναι χαραγμένο από μια επιφάνεια. Σε αυτό το σεμινάριο, θα εργαστείτε με τα στρώματα, το εργαλείο επιλογής οριζόντιου τύπου και τα εφέ στυλ στρώματος.

Ξεκινήστε με ένα νέο έγγραφο χρησιμοποιώντας την προκαθορισμένη ρύθμιση "Web". Νέο> Κενό αρχείο> Ελάχιστο ιστό.

Σημείωση του συντάκτη: Αυτό το σεμινάριο λειτουργεί επίσης την τρέχουσα έκδοση του Photoshop Elements- Photoshop Elements 15

01 του 06

Δημιουργήστε ένα νέο Στερεό Επίπεδο Συμπλήρωσης

Δημιουργήστε ένα νέο στρώμα στρώματος πλήρους έγχρωμου στρώματος από το κουμπί ρύθμισης στρώματος στην παλέτα στρώσεων.

Επιλέξτε λευκό για το νέο χρώμα στρώματος.

02 του 06

Κάντε μια επιλογή τύπου

Επιλέξτε το εργαλείο οριζόντιας μάσκας τύπου κάνοντας κλικ στο εργαλείο κειμένου και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο εργαλείο μάσκας τύπου στην εργαλειοθήκη, η οποία αποκαλύπτει πρόσθετα εργαλεία τύπου.

Κάντε κλικ στο εσωτερικό του εγγράφου και πληκτρολογήστε κάποιο κείμενο. Το κείμενο θα εμφανιστεί ως λευκό σε ροζ φόντο, επειδή πρόκειται για μια επιλογή τύπου που δημιουργούμε και η περιοχή μάσκας εμφανίζεται με κόκκινη επικάλυψη.

Επισημάνετε το κείμενο για να το επιλέξετε, στη συνέχεια επιλέξτε έντονη γραμματοσειρά και μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς (περίπου 150 εικονοστοιχεία).

Όταν είστε ικανοποιημένοι με την επιλογή τύπου, κάντε κλικ στο πράσινο σημάδι επιλογής για να το εφαρμόσετε. Η κόκκινη επικάλυψη θα γίνει μια "μαρκαρισμένη μυρμήγκια".

03 του 06

Διαγράψτε την επιλογή τύπου

Πατήστε το πλήκτρο διαγραφής στο πληκτρολόγιο για να "σπρώξετε" την επιλογή κειμένου από το επάνω στρώμα, έπειτα Αποεπιλέξτε (ctrl-D).

04 του 06

Εφαρμόστε μια Σκιά Drop

Μεταβείτε στην παλέτα "Εφέ" (Παράθυρο> Εφέ εάν δεν εμφανίζεται) και κάντε κλικ στο δεύτερο εικονίδιο για στυλ επιπέδων και, στη συνέχεια, ορίστε το μενού για να εμφανίσετε σκιές.

Κάντε διπλό κλικ στο στυλ στυλ "χαμηλό" για να το εφαρμόσετε.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε το στυλ σκιάς σταγόνας, δοκιμάστε το Layer> Layer Style> Style Settings και επιλέξτε Drop Shadow. Όταν ανοίξει το παράθυρο διαλόγου, ρυθμίστε τη γωνία φωτισμού καθώς και το μέγεθος, την απόσταση και την αδιαφάνεια για τη σκιά απόθεσης. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο OK.

Ο στόχος μιας Σκιάς Drop είναι να δείχνει ανύψωση. Σε αυτή την περίπτωση, η σκιά θα χρησιμοποιηθεί για να δώσει στο κείμενο ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα. Και στις δύο περιπτώσεις, θα πρέπει να είναι ο στόχος σας. Απλά κρατήστε το μυαλό τόσο ψηλότερα όσο το αντικείμενο που χυτεύει τη σκιά είναι πάνω από μια επιφάνεια. Το μεγαλύτερο και πιο αχνό (Opacity) είναι στα άκρα.

Αυτή η τεχνική είναι εντυπωσιακά παρόμοια με αυτή που θα χρησιμοποιούσατε στο Photoshop .

05 του 06

Προσαρμόστε το στυλ αποτελεσμάτων

Μπορείτε να σταματήσετε εδώ ή μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο FX στην παλέτα στρώσεων για να προσαρμόσετε την εμφάνιση της σκιάς σταγόνας. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τη γωνία φωτισμού ή το μέγεθος, την απόσταση και την αδιαφάνεια της σκιάς.

06 του 06

Αλλάξτε το χρώμα φόντου

Εάν θέλετε, συμπληρώστε το φόντο με ένα άλλο χρώμα κάνοντας κλικ στην παλέτα στρώσεων και μεταβείτε στην επιλογή Επεξεργασία> Γεμίστε ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο κάδου χρωμάτων.