Μάθετε για τα διάφορα χρώματα της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου

01 του 06

Σκιές πράσινου (και πορτοκαλί και χρυσό) για την Ιρλανδία και την ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Ο ποταμός του Σικάγου μετατρέπεται σε πράσινο για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Raymond Boyd / Getty Images

Αν ψάχνετε για το σωστό πράσινο χρώμα για το σχεδιασμό της ημέρας του Αγίου Πατρικίου, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο από το πράσινο στη σημαία της Ιρλανδίας και τους στενούς ιρλανδούς συγγενείς της.

Το πράσινο χρώμα είναι στενά συνδεδεμένο με την Ιρλανδία, την Ημέρα των Ιρλανδών και του Αγίου Πατρικίου -όσο και αν γιορτάζεται. Το πράσινο είναι επίσης το χρώμα της φύσης. Αρχικά, το μπλε ήταν το χρώμα για τον Άγιο Πατρίκ, αλλά σήμερα είναι το πράσινο. Δεν μπορείτε να πάτε στραβά με αυτές τις τέσσερις συγκεκριμένες αποχρώσεις του πράσινου σε συνδυασμό με το πορτοκαλί της σημαίας και το χρυσό των leprechauns για τα σχέδια σας με θέμα την Ιρλανδία.

Αυτά τα πράσινα είναι καλές αφετηρίες για τα τριφύλλια σας, τις ιστοσελίδες με θέματα της Ιρλανδίας, τις ευχετήριες κάρτες και τις διακοσμήσεις του Αγίου Πατρικίου και το πράσινο που θα φορέσετε για να αποφύγετε να πιέζετε στις 17 Μαρτίου.

02 του 06

Irish Green

Η ιρλανδική πράσινη ή ιρλανδική σημαία πράσινη είναι μια σκιά πράσινης άνοιξης. Μερικές φορές ονομάζεται πράσινο τριφύλλι, είναι ελαφρώς πιο πράσινο με λιγότερο μπλε αποχρώσεις από το χρώμα που ονομάζεται πράσινο τριαντάφυλλο. Είναι το πράσινο της σημαίας της Ιρλανδίας.

Η εθνική σημαία της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας είναι μια τρίχρωμη σημαία πράσινου, λευκού και πορτοκαλί. Οι επίσημοι χρωματισμοί Pantone για τα πράσινα και πορτοκαλί χρώματα είναι PMS 347 και PMS 151, αντίστοιχα. Οι κώδικες Hex, RGB και CMYK είναι:

Ένα ενδιαφέρον κομμάτι πράσινου και πορτοκαλί μυστικά: Κάθε χρόνο, ο ποταμός του Σικάγο βαμμένο πράσινο για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Η κονιοποιημένη βαφή που χρησιμοποιείται για να γυρίσει το ποτάμι πράσινο είναι πορτοκαλί μέχρι να αναμειχθεί με νερό.

03 του 06

Τζουρόκ Πράσινο

Το πράσινο Shamrock είναι μια άλλη απόχρωση του πράσινου της άνοιξης που είναι πολύ κοντά στο πράσινο της σημαίας της Ιρλανδίας. Συνδέεται με το τριφύλλι και τη φύση.

04 του 06

Σμαραγδί πράσινο

Η Ιρλανδία ονομάζεται το Emerald Isle για την πλούσια, καταπράσινη βλάστηση. Το γαλαζοπράσινο πράσινο είναι ένα ελαφρύ, ελαφρώς γαλαζοπράσινο πράσινο, επίσης γνωστό ως Πράσινο Παρίσι, πράσινο παπαγάλο και Πράσινο της Βιέννης

05 του 06

Kelly Green

Ένα λαμπερό πράσινο σαμπουάν, το πράσινο kelly, συνδέεται με τη φύση και με το επώνυμο Kelly (ένα δημοφιλές όνομα στην Ιρλανδία). Είναι πιο κιτρινωπό από τα άλλα πράσινα της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

06 του 06

Χρυσό κίτρινο

Οι αποχρώσεις του κίτρινου ή του χρυσού χρησιμοποιούνται μερικές φορές λανθασμένα στη θέση του πορτοκαλιού στην ιρλανδική σημαία. Ωστόσο, ο χρυσός είναι το χρώμα των νομισμάτων σε ένα χρυσό χρυσό της λεύκας στο τέλος του ουράνιου τόξου, γι 'αυτό είναι μια καλή επιλογή για τα σχέδια της ημέρας του Αγίου Πατρικίου. Μπορεί να ονομάζεται χρυσός ή χρυσοκίτρινος.