Σύστημα προβολής πληροφοριών συστήματος v5.29

Μια πλήρης αναθεώρηση του συστήματος Viewer πληροφοριών, ένα Ελεύθερο Εργαλείο Πληροφοριών Συστήματος

Το Σύστημα Πληροφοριών Προβολής (SIV) είναι ένα φορητό, δωρεάν εργαλείο πληροφοριών για τα Windows που δίνει μια τεράστια λεπτομερή ματιά στο υλικό ενός υπολογιστή.

Η διεπαφή του SIV μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη για να δουλέψετε, αλλά οι πληροφορίες που βρίσκει έχουν μεγαλύτερη αξία από ότι είναι η έλλειψη χρηστικότητας.

Κάντε λήψη του συστήματος Πληροφορίες προβολής v5.29
[ Softpedia.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Σημείωση: Αυτή η αναθεώρηση είναι του System Information Viewer έκδοση 5.29, που κυκλοφόρησε στις 14 Απριλίου 2018. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Βασικά στοιχεία προγράμματος πληροφοριών συστήματος

Οι πληροφορίες σχετικά με την CPU, τη μητρική πλακέτα , το λειτουργικό σύστημα, το λογισμικό, την μπαταρία για φορητούς υπολογιστές, τη μνήμη RAM , το εγκατεστημένο λογισμικό και άλλα εξαρτήματα υλικού αναγνωρίζονται από το System Information Viewer.

Το SIV μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista και Windows XP . Ακόμα και οι παλαιότερες εκδόσεις, όπως τα Windows 98 και 95 υποστηρίζονται. Όλες οι πρόσφατες εκδόσεις του Windows Server είναι επίσης συμβατές με το SIV.

Είτε χρησιμοποιείτε μια έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows, κάντε λήψη του "siv.zip" από τη σελίδα λήψης. Και οι δύο εκδόσεις περιλαμβάνονται στο απλό αρχείο ZIP .

Σημείωση: Ανατρέξτε στην ενότητα Τι σύστημα προβολής πληροφοριών συστήματος, στο κάτω μέρος αυτής της αναθεώρησης, για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες υλικού και λειτουργικού συστήματος που μπορείτε να περιμένετε να μάθετε για τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το System Information Viewer.

Σύστημα προβολής πληροφοριών συστήματος και & amp; Μειονεκτήματα

Όπως ανέφερα παραπάνω, το SIV είναι πολύ διεξοδικό, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν είναι τόσο μεγάλα για το εργαλείο.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου στο πρόγραμμα προβολής πληροφοριών συστήματος

Το Viewer πληροφοριών συστήματος είναι πολύ δύσκολο να διαβαστεί. Όλες οι λεπτομέρειες παρατίθενται σε απλό κείμενο και ομαδοποιούνται, καθιστώντας τη σύγχυση να παρακολουθείτε τι διαβάζετε. Τα περισσότερα πράγματα οργανώνονται σε κατάλληλα τμήματα και κατηγορίες, αλλά η προσπάθεια να βρεθεί κάτι συγκεκριμένο μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Κάτι άλλο που δεν μου αρέσει είναι ότι τα κλειδιά προϊόντος λογισμικού δεν εμφανίζονται αυτόματα. Αντ 'αυτού, πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα Βοήθεια> Πληροφορίες του προγράμματος και να ενεργοποιήσετε την επιλογή KEYS . Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας, το οποίο καταλαβαίνω, αλλά η εύρεση της επιλογής εναλλαγής για αυτό είναι δύσκολη, επειδή το ίδιο το πρόγραμμα δεν είναι πολύ εύκολο να εργαστείς.

Παρόλο που το System Information Viewer δεν παρέχει ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, παρουσιάζει ένα τεράστιο όγκο δεδομένων. Σε σύγκριση με παρόμοια προγράμματα πληροφοριών συστήματος, όμως, πρέπει να κατατάξω πολύ χαμηλότερα απλώς και μόνο για το πώς δεν είναι φιλικό προς το χρήστη.

Κάντε λήψη του συστήματος Πληροφορίες προβολής v5.29
[ Softpedia.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]

Τι σύστημα προβολής πληροφοριών συστήματος αναγνωρίζει

Κάντε λήψη του συστήματος Πληροφορίες προβολής v5.29
[ Softpedia.com | Λήψη & Εγκατάσταση συμβουλών ]