Ξεκινώντας μια μικρή επιχείρηση: Η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι η διαδρομή

Το να είσαι επιχειρηματίας δεν είναι παιχνίδι παιδιού, και τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά σκληρά στην αρχή, και η ζωή είναι πραγματικά ταραχώδη ακόμα και όταν πάει κανείς, και η επιχείρησή σας γίνεται κερδοφόρα. Για όσους σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μια μικρή επιχείρηση, η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι σίγουρα μια μεγάλη επιλογή, αλλά δεν απαιτεί μεγάλες επενδύσεις εκ των προτέρων.

Φυσικά, τα περιθώρια κέρδους θα ήταν αρκετά χαμηλά, αλλά όταν εξετάζετε το γεγονός ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση φιλοξενίας σε κυριολεκτικά μηδενικές επενδύσεις, είναι σίγουρα μια αρκετά λογική επιλογή. Όταν συγκρίνετε τη φιλοξενία ιστοσελίδων με άλλες επιχειρήσεις, μπορείτε να σπάσετε ακόμα και τον πρώτο μήνα, επειδή το μόνο που χρειάζεστε για να ανακτήσετε είναι το κόστος αγοράς πακέτου φιλοξενίας μεταπωλητών , η δημιουργία του δικού σας ιστότοπου και η σωστή προβολή του στο διαδίκτυο.

Τώρα, έχοντας πει, δεν υπάρχει έλλειψη φιλοξενίας μεταπωλητών στο Διαδίκτυο και οι πιθανότητες είναι αρκετά χαμηλές ώστε να είστε σε θέση να ξεχωρίζετε από το πλήθος, εκτός και αν πραγματικά κάνετε κάτι διαφορετικό. Σίγουρα, μπορείτε να κάνετε κάποιο μάρκετινγκ της ΔΕΗ και να οδηγείτε οργανική κίνηση μέσω SEO και να μεταπωλούν μερικά πακέτα φιλοξενίας, αλλά στη συνέχεια δεν θα μπορείτε να κάνετε μεγάλα χρήματα μακροπρόθεσμα με αυτήν την προσέγγιση.

Προσχεδιάζω

Αποφασίστε ένα πλάνο υποστήριξης

Πρέπει να ξέρετε πότε είναι ώρα να μετακινηθείτε



ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο δίνοντάς σας μερικές χονδρές εκτιμήσεις του ποσού των χρημάτων που μπορείτε να κάνετε, ως μεταπωλητής φιλοξενίας

κέντρο δεδομένων



Μόλις ο GoDaddy δημιούργησε το όνομά του με τα αμφιλεγόμενα αλλά τόσο αποτελεσματικά βίντεο και τα κορίτσια GoDaddy, πρέπει να σκεφτείτε μια σταθερή στρατηγική μάρκας και μάρκετινγκ για να τραβήξετε την προσοχή της μάζας.