Φορητό φορτιστή τηλεφώνου Champ

Αναθεώρηση του φορητού φορητού USB φορτιστή Champ Bodyguard Stick

Δεδομένου του πόσο βασιλικοί άνθρωποι είναι αυτές τις μέρες σε smartphones, έχοντας την επιλογή να φορτίσετε τις συσκευές εν κινήσει θα πρέπει να είναι μια ελκυστική πρόταση για τους περισσότερους ανθρώπους. Με την αγορά των φορητών συσκευών φόρτισης να είναι κορεσμένες σε αυτό το σημείο, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο για τις φορητές μπαταρίες να ξεχωρίζουν.

Από την πλευρά του, η Μπαταρία Μπαταρίας Champ προσπαθεί να διακρίνει τον εαυτό της με την παροχή πολλών χαρακτηριστικών. Είναι αυτά τα χαρακτηριστικά αρκετά για να το ξεχωρίσετε από το πακέτο; Η απάντηση τελικά εξαρτάται από το πού βρίσκονται οι προτεραιότητές σας.

Πρώτον, ας δούμε τις δυνατότητές της ως φορητή μπαταρία. Η συσκευή παρέχει φόρτιση μέσω σύνδεσης USB, επιτρέποντάς σας να τη χρησιμοποιείτε με οποιαδήποτε συσκευή από smartphones και συσκευές αναπαραγωγής MP3 μέχρι και ταμπλέτες, αν και δεν αναμένετε να φορτιστεί πλήρως το τελευταίο. Με χωρητικότητα 2.200 mAH, η μπαταρία Champ Bodyguard έχει ουσιαστικά αρκετό χυμό για να φορτίσει οποιοδήποτε iPhone έξω από το iPhone 6 Plus.

Ωστόσο, δεν φορτίζει πλήρως το Samsung Galaxy S5 και πέφτει κάτω από την ικανότητα αντιπάλων όπως το RAVPower Luster, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για χυμούς 3000 mAH. Χρεώνει αρκετά γρήγορα για μια συσκευή του τύπου της και διαθέτει επίσης προστασία από βραχυκύκλωμα.

Μπορείτε επίσης να επαναφορτίσετε το Champ μέσω ενός καλωδίου microUSB, το οποίο επίσης συμβαίνει με το ίδιο που χρησιμοποιείται από πολλά smartphones (εξαιρουμένων των ιδιόκτητων συνδέσεων της Apple). Αυτό το καθιστά εύκολο για τους λαούς που θέλουν να ταξιδέψουν στο φως και δεν θέλουν να φέρουν μαζί τους ένα σωρό καλώδια.

Μιλώντας για ταξίδια, το Champ Bodyguard είναι επίσης αρκετά φορητό χάρη στο μικρό του προφίλ. Πρόκειται για το μέγεθος ενός ραβδιού του Μέντου, ώστε να το μεταφέρετε εύκολα στο πορτοφόλι σας ή στις τσέπες σας. Θα ήθελα να είχε μια αλυσίδα μεταφοράς για να μπορείτε να το κολλήσετε στον ιμάντα της τσάντας σας ή στους βρόχους των τζιν σας. Επίσης, δεν φαίνεται τόσο καθαρό και εκλεπτυσμένο όσο η προαναφερθείσα λάμπα RAVPower. Αντ 'αυτού, εμπορεύεται το κομψό στυλ του ανταγωνιστή του για μια πιο ανόητη, λειτουργική εμφάνιση που το κάνει να μοιάζει με μια πρώτη βοήθεια ή μια συσκευή έκτακτης ανάγκης.

Για πρόσθετη λειτουργικότητα, η μπαταρία Champ Bodyguard επίσης διπλασιάζεται ως μίνι φλας. Αυτό είναι εξαιρετικό σε περιόδους που χρειάζεστε επιπλέον φωτισμό, όπως όταν ψάχνετε πίσω από την τηλεόραση σας ή περπατάτε έξω τη νύχτα. Ωστόσο, το φως είναι αδύναμο, σε σύγκριση με το λάστιχο. Εκτός από τον αθλητισμό ένα dimmer, κιτρινωπό φως, επίσης δεν έχει τόσα φωτιστικά όπως ο προαναφερθείς ανταγωνιστής.

Αν και η Μπαταρία Μπαταρίας Champ έχει πίσω κάθισμα στο Λάμψη από πολλές απόψεις, έχει το πλεονέκτημα όταν πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό. Ο σωματοφύλακας στην πραγματικότητα έρχεται με συναγερμό πανικού, κάτι που το σύμπλεγμα δεν έχει. Για να το ενεργοποιήσετε, απλώς σπρώξτε το διακόπτη συναγερμού και θα ξεκινήσει μια σειρήνα των 110 decibel που θα κάνει τα κοντινά σκυλιά τρελά.

Φυσικά, ο πραγματικός λόγος πίσω από τον συναγερμό είναι η προσωπική ασφάλεια. Με την έξοδο της σειρήνας, η ιδέα είναι ότι ελπίζουμε ότι θα αποτρέψει κάθε ύποπτο λαό να πάρει κακές ιδέες, ελπίζοντας ότι θα τον ενθαρρύνει να σας αφήσει μόνο του. Αυτό το καθιστά μια ιδανική συσκευή για παιδιά, φοιτητές και σχεδόν όσους περπατούν έξω.

Συνολικά, η μπαταρία Champ Bodyguard δεν έχει τις καλύτερες προδιαγραφές εκεί για τους φορτιστές το μέγεθος της όσον αφορά τη χωρητικότητα ή το ισχυρότερο φως μεταξύ των φορητών ανταγωνιστών που έρχονται με φακό. Την ίδια στιγμή, η προσωπική σειρήνα της διαφοροποιεί από άλλες φορητές μπαταρίες και προσθέτει ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό στη συσκευή. Αν ψάχνετε για έναν φορητό φορτιστή που επίσης διπλασιάζεται ως προσωπική συσκευή ασφαλείας, η μπαταρία Champ Bodyguard μπορεί να είναι αυτή που ψάχνετε.

Βαθμολογία: 3 στα 5

Για περισσότερα άρθρα και κριτικές για μη παραδοσιακά φορητά gadgets, ανατρέξτε στην ενότητα "Άλλες συσκευές και αξεσουάρ"