Ο ανιχνευτής φωτογραφιών Perfection V330 της Epson

Μεγάλη λεπτομέρεια και ακρίβεια χρώματος με το V330

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Η κατώτατη γραμμή

Ο σαρωτής φωτογραφιών Epson Perfection V330 λειτουργεί καλά για τη σάρωση εγγράφων καθώς και φωτογραφίες και αρνητικά. Το ενσωματωμένο λογισμικό διαχείρισης φωτογραφιών σάς επιτρέπει να κάνετε κάποια αξιοπρεπή αποκατάσταση φωτογραφιών (καθορίζοντας χρώματα, προσαρμόζοντας για σκούρα φόντα κ.ο.κ.), ενώ το λογισμικό φωτοσυγκόλλησης δίνει την ευκαιρία να συγκεντρώσετε πολλές φωτογραφίες μαζί. Αν μόνο τα καλώδια τροφοδοσίας και USB συνδέονται στην πλάτη και όχι μπροστά, θα ήταν εξαιρετική.

Αγοράστε τον ανιχνευτή φωτογραφιών Epson Perfection V330 στο Amazon

Εισαγωγή

Η δοκιμή του έγχρωμου σαρωτή Epson Perfection V330 ήταν ευχάριστη, αλλά έθεσε τα ίδια ερωτήματα που προέκυψαν πριν: δηλαδή, τι χωρίζει αυτό από αμέτρητους άλλους σαρωτές - οι περισσότεροι από τους Epson; Δεν έχω πολλά που θα μπορούσα να δω, εκτός από το ότι δεν έρχεται με το Photoshop Elements (όπως μερικές άλλες εκδόσεις της τελειότητας) και ήταν πολύ φθηνότερο (πιθανώς επειδή δεν συνοδεύεται από το Photoshop Elements). Επίσης, δεν περιλαμβάνει κάτοχος για αρνητικά μεσαίου μεγέθους όπως κάποιοι άλλοι σαρωτές της Epson (όπως το Epson Perfection V500 do.

Ο σαρωτής ήταν αρκετά αξιοσημείωτος και δεν το εννοώ με κακό τρόπο. Μια ειδική θήκη επιτρέπει τη σάρωση αρνητικών ή διαφανειών με εξαιρετικά αποτελέσματα. και η διασύνδεση σάρωσης Epson επιτρέπει βασικές ρυθμίσεις (μάσκα αφαίρεσης μάσκας, μείωση κόκκων, αποκατάσταση χρωμάτων, διόρθωση οπίσθιου φωτισμού και απομάκρυνση σκόνης) που πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της σάρωσης, κάτι που μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο εάν έχετε πολλά αρνητικά ή διαφάνειες για σάρωση . Ο σαρωτής είναι γρήγορος αν είναι λίγο στην θορυβώδη πλευρά. Τα χρώματα των αρνητικών και των διαφανειών ήταν εξαιρετικά, χάρη σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία LED ReadyScan LED της Epson - όχι μόνο μειώνει τον χρόνο προθέρμανσης, αλλά και προσφέρει πιο αληθινά χρώματα.

Οι σαρώσεις είναι σχετικά γρήγορες, αλλά φυσικά εξαρτώνται από την ανάλυση στην οποία σαρώνετε (μέχρι 12.800 dpi, η οποία θα διαρκέσει πολύ και θα παράγει ένα γιγαντιαίο αρχείο). Οι σάρωσεις στα 300 και 600 dpi φαίνονται ωραία και οι εικόνες ήταν μόνο 30-40 KB. Μπορείτε να σαρώσετε τις φωτογραφίες με απλή τοποθέτηση, τοποθετώντας τους περισσότερο από 2 χιλιοστά μεταξύ τους, με κάθε σάρωση σε διαφορετικό αρχείο. που μπορεί να είναι βολικό για όσους θέλουν να σαρώσουν πολλές εικόνες. Ο σαρωτής μπορεί να σαρώσει απευθείας σε PDF ή e-mail με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

Λογισμικό

Ένα ανώμαλο καπάκι επιτρέπει την εύκολη σάρωση των αντικειμένων 3-D. Η δέσμη λογισμικού περιλαμβάνει το Easy Photo Fix, το ArcSoft Scan-n-Stitch Deluxe (έτσι μπορείτε να στερεώσετε δύο σαρώσεις μαζί), το ArcSoft MediaImpression και το ABBYY Fine Reader. Το Abby Fine Reader είναι μια εξαιρετική οπτική αναγνώριση χαρακτήρων, ή OCR , πρόγραμμα για τη μετατροπή σαρωμένου κειμένου σε επεξεργάσιμες μορφές και μορφές αναζήτησης.

Κατά τη διάρκεια των περισσότερων μετατροπών OCR, όταν σαρώσαμε έγγραφα με γραμματοσειρές mainstream και λίγα γραφικά, συχνά η μετατροπή ήταν 100 τοις εκατό ή μηδενικά σφάλματα.

Ο σαρωτής έχει ένα πολύ μεγάλο αποτύπωμα, το οποίο στην πλευρά plus επιτρέπει την εύκολη σάρωση μεγάλων φωτογραφιών ή εγγράφων. στο κάτω μέρος, παίρνει το μισό από το γραφείο μου. Μια τεράστια ενόχληση είναι ότι τα καλώδια τροφοδοσίας και USB συνδέονται στην μπροστινή γωνία του εκτυπωτή και όχι στην πλάτη. Δεδομένου ότι τα περισσότερα περιφερειακά έχουν τα καλώδια τους να μπαίνουν στην πλάτη, μπορεί να βρείτε (όπως έκανα) ότι είναι ένα τεράστιο ταλαιπωρία για να έχουν τα βύσματα μπροστά, δεδομένου ότι σημαίνει ότι τα καλώδια δεν μπορούν εύκολα να κρυφτούν.

Αγοράστε τον ανιχνευτή φωτογραφιών Epson Perfection V330 στο Amazon

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.