Χρήση της απεικόνισης εγγράφων του Microsoft Office για σάρωση κειμένου στο Word

Η απεικόνιση εγγράφων του Microsoft Office ήταν μια δυνατότητα που εγκαταστάθηκε από προεπιλογή στα Windows 2003 και παλαιότερα. Μετατρέπει το κείμενο σε μια σαρωμένη εικόνα σε ένα έγγραφο του Word. Ο Redmond τον απομάκρυνε στο Office 2010, όμως, και από το Office 2016, δεν το έβαλε πίσω.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το επανεγκαταστήσετε μόνοι σας - αντί να αγοράσετε το OmniPage ή κάποιο άλλο σχετικά ακριβό εμπορικό πρόγραμμα οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) . Η επανεγκατάσταση της απεικόνισης εγγράφων του Microsoft Office είναι σχετικά ανώδυνη.

Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να σαρώσετε το κείμενο ενός εγγράφου στο Word. Δείτε πώς.

01 του 06

Ανοίξτε την απεικόνιση εγγράφων του Microsoft Office

Κάντε κλικ στο Έναρξη> Όλα τα προγράμματα> Microsoft Office . Θα βρείτε Document Imaging σε αυτήν την ομάδα εφαρμογών.

02 του 06

Ξεκινήστε το σαρωτή

Τοποθετήστε το έγγραφο που θέλετε να σαρώσετε στο σαρωτή σας και ενεργοποιήστε το μηχάνημα. Στην ενότητα Αρχείο , επιλέξτε Σάρωση νέου εγγράφου .

03 του 06

Επιλέξτε το Preset

Επιλέξτε τη σωστή προεπιλογή για το έγγραφο που σαρώτε.

04 του 06

Επιλέξτε Πηγή χαρτιού και σάρωση

Η προεπιλογή του προγράμματος είναι να τραβήξετε χαρτί από τον αυτοματοποιημένο τροφοδότη εγγράφων. Αν από εκεί δεν θέλετε να προέρχεται, κάντε κλικ στο Scanner και καταργήστε την επιλογή αυτού του πλαισίου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Σάρωση για να ξεκινήσει η σάρωση.

05 του 06

Αποστολή κειμένου στο Word

Αφού ολοκληρωθεί η σάρωση, κάντε κλικ στο Εργαλεία και επιλέξτε Αποστολή κειμένου στο Word . Θα ανοίξει ένα παράθυρο δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διατηρείτε φωτογραφίες στην έκδοση του Word.

06 του 06

Επεξεργαστείτε το έγγραφο στο Word

Το έγγραφο θα ανοίξει στο Word. Το OCR δεν είναι τέλειο και πιθανότατα θα έχετε κάποια επεξεργασία - αλλά σκεφτείτε όλη την πληκτρολόγηση που έχετε αποθηκεύσει!