Σχεδιάστε τη δική σας τσάντα lap-top

Για την απόλυτη εξατομικευμένη αξεσουάρ, σκεφτείτε να σχεδιάσετε τη δική σας προσαρμοσμένη τσάντα lap-top. Οι περισσότεροι κατασκευαστές τσάντας για φορητούς υπολογιστές σε αυτό το άρθρο προσφέρουν εύχρηστα ηλεκτρονικά εργαλεία για να επιλέξετε, να απεικονίσετε και να παραγγείλετε το ύφασμα του έθιμου φορητού υπολογιστή σας, τα χρώματα (ακόμα και στην ταινία φερμουάρ σε ορισμένες περιπτώσεις) και άλλες επιλογές.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι χάρτινες τσάντες ενσωματωμένες σε παραγγελία - χειροποίητες, σε μερικές περιπτώσεις - μπορεί να είναι πραγματικά μοναδικές και συνεπώς μπορεί να χρειαστούν αρκετές μέρες για να πραγματοποιηθούν και να παραδοθούν. Μπορεί επίσης να μην είναι επιστρεφόμενες, οπότε είναι σημαντικό να ελέγξετε διπλά τις διαστάσεις του φορητού σας υπολογιστή και να τις προσαρμόσετε στις διαστάσεις του κατασκευαστή.

Μετά την κάμψη των δημιουργικών μυών σας, θα καταλήξετε με μια μοναδική, υψηλής ποιότητας φορητή τσάντα που δεν είναι μόνο λειτουργική, αλλά μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζει τα προσωπικά σας γούστα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη τσάντα lap-top μπορεί. Εκτός από την ενίσχυση της προσωπικής σας μάρκας, μια προσαρμοσμένη τσάντα μπορεί επίσης να σχεδιαστεί για να ενσωματώσει τα χρώματα των λογοτύπων της εταιρείας σας. (Σημείωση: μπορείτε επίσης να φτιάξετε κάποιες πραγματικά φοβερό φακέλους με φορητούς συνδυασμούς χρωμάτων σε μερικά από αυτά τα εργαλεία - καλό για να εντοπίσετε την τσάντα του φορητού σας υπολογιστή από το δωμάτιο, κακό για να το τοποθετήσετε σε έναν "μαύρο φορητό υπολογιστή".)

Ελέγξτε αυτά τα laptop σακίδια, τσάντες αγγελιοφόρων και μανίκια από τις Timbuk2, Oakley, Rickshaw Bagworks και την Αναγεννησιακή Τέχνη.

01 από 08

2 Δημιουργήστε δικό σας το δικό σας Laptop Messenger

Τσάντα φορητού υπολογιστή Messenger Messenger Timbuk2. Screengrab από την Melanie Pinola

Το Timbuk2 που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο έχει χάρτινες σακούλες για πάνω από δύο δεκαετίες και η προσοχή τους στη λεπτομέρεια και την αγάπη για τη δημιουργία σακούλων στο δρόμο αντικατοπτρίζεται στο online εργαλείο Bag Builder. Ο κατασκευαστής τσαντών σας δείχνει, για κάθε βήμα της προσαρμογής της τσάντας, τι θα φανεί το τελικό προϊόν από διαφορετικές γωνίες. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής από πάνω από 50 διαφορετικά υφάσματα / χρώματα για τους μεμονωμένους πίνακες τσαντών, την επιλογή χρωμάτων για λεπτομέρειες όπως το λογότυπο και τη σύνδεση και η προσθήκη αξεσουάρ.

Εμφανίζεται εδώ το Laptop Messenger, το οποίο διατίθεται σε μικρούς, μεσαίους και μεγάλους φορητούς υπολογιστές από 13 "έως 17". Προσφέρει πρόσβαση στην πλαϊνή είσοδο στο φορητό υπολογιστή σας, πόρπες cam που κάνουν κλικ / απενεργοποίηση, και ένα φορμαρισμένο αφρό Loveglove περίβλημα φορητού υπολογιστή. Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης πολλές εσωτερικές τσέπες για αξεσουάρ.

Η τιμή ξεκινά από $ 140. Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη τσάντα Messenger στο Timbuk2.com

02 από 08

Timbuk2 Swig - Δημιουργήστε το δικό σας φορητό μανίκι / σακίδιο

Timbuk2 Swig Προσαρμοσμένο φορητό μανίκι / σακίδιο. Screengrab από την Melanie Pinola

Το Swig περιγράφεται από τον Timbuk2 ως ελαφρύ και ελαφρύ μανίκι για φορητούς υπολογιστές. Αυτό το πακέτο εμπνευσμένο από αγγελιοφόρους περιστρέφεται για να προσφέρει εύκολη εξωτερική πρόσβαση στο φορητό υπολογιστή και διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένους ιμάντες. Η Swig προσφέρεται σε μικρά και μεσαία μεγέθη για να ταιριάζει στους περισσότερους φορητούς υπολογιστές 15 "έως 17". Οι φωτογραφίες δείχνουν μια τσέπη στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας και αξιοπρεπή εσωτερικό χώρο για τη μεταφορά αρχείων μαζί με το laptop σας. (Δυστυχώς, οι λεπτομερείς περιγραφές για τις προσαρμοσμένες σακούλες Timbuk2 δεν είναι διαθέσιμες στο εσωτερικό του Bag Builder.)

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα υφάσματα για τον κύριο πίνακα της τσάντας του φορητού υπολογιστή (μπροστινό πτερύγιο και πίσω κέντρο κέντρου) και πίσω αριστερά και δεξιά πλαίσια, καθώς και το χρώμα του λογότυπου Timbuk2. Τα αξεσουάρ τσάντα Gadget και ακόμη και μια ζεστή μπύρα είναι άλλες επιλογές που μπορείτε να προσθέσετε για να συμπληρώσετε Swig σας.

Η τιμή ξεκινά από τα 100 δολάρια. Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη σακούλα Swig στο Timbuk2.com

Σημείωση: Το Timbuk2 προσφέρει επίσης μερικές άλλες προσαρμόσιμες επιλογές τσάντα, χωρίς ενσωματωμένο padding για laptop. θα μπορούσατε να βάλετε το laptop σας σε ένα μανίκι για να χρησιμοποιήσετε με αυτές τις τσάντες. Μπορείτε επίσης να βρείτε προ-σχεδιασμένες εκδόσεις των προσαρμοσμένων τσαντών στην τοποθεσία τους.

03 του 08

Δερμάτινη τσάντα Alpha Charlie Messenger

Oakley Alpha Charlie - Τσάντα για φορητούς υπολογιστές Messenger. Screengrab από την Melanie Pinola

Τα προϊόντα της Oakley έχουν σχεδιαστεί για ενεργούς τρόπους ζωής και οι τσάντες για φορητούς υπολογιστές τους αθλούν επίσης το σκληρό, αστικό και καινοτόμο ύφος που είναι γνωστό για το Oakley. Οι τσάντες για φορητούς υπολογιστές Oakley, που διατίθενται σε στυλ αγγελιοφόρων και σακιδίων, είναι ειδικά σχεδιασμένες για κάθε πελάτη. Χρησιμοποιώντας το απλό ηλεκτρονικό εργαλείο τους, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα για διαφορετικά μέρη της τσάντας για φορητό υπολογιστή και να δείτε τη δημιουργία σας από τρεις διαφορετικές γωνίες.

Η τσάντα αγγελιοφόρων Alpha Charlie, η οποία ταιριάζει σε φορητούς υπολογιστές μέχρι 15 ", είναι κατασκευασμένη από νάιλον 100% και έχει εσωτερική επένδυση με επένδυση με αδιάβροχη επιφάνεια. Ο αναστρεφόμενος ιμάντας ώμου περιλαμβάνει αποσπώμενο ιμάντα σταθεροποίησης για να σταθεροποιήσει την τσάντα όταν οδηγεί ποδήλατο. λεπτομέρειες όπως τσέπη για media player με θύρα καλωδίων ακουστικών, πλαϊνή θήκη για τα γυαλιά σας (Oakley) και εσωτερική τσέπη με φερμουάρ. Το κομψό, τεχνολογικά εμπνευσμένο Alpha Charlie φαίνεται αρκετά μοντέρνο με μερικά από τα φωτεινά χρώματα (εκτός από τα γκρι, καφέ , και μαύρο) μπορείτε να επιλέξετε για αυτήν την τσάντα αγγελιοφόρων.

Η τιμή ξεκινά από τα 100 δολάρια. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο Alpha Charlie Messenger στο Oakley.com

04 του 08

Τσάντα για φορητούς υπολογιστές Oakley Echo Charlie

Oakley Echo Charlie - Προσαρμοσμένη σακίδιο Laptop Backpack. Screengrab από την Melanie Pinola

Το Oakley Echo Charlie Pack είναι ένα σπορ σακίδιο με περισσότερη αστική εμφάνιση από το εξωτερικό. Προσφέρει πολλές σύγχρονες ανέσεις όπως θήκη κινητών τηλεφώνων στον ιμάντα ώμου, θήκη για media player με θύρα καλωδίων ακουστικών, αποθήκευση γυαλιών οράσεως (Oakley) και, φυσικά, ειδική θήκη για φορητό υπολογιστή (μέχρι 17 "widescreen).

Μπορείτε να προσαρμόσετε το κύριο χρώμα του σακιδίου Echo Charlie (ενδιαφέροντα πρότυπα grungy), το χρώμα της αντίθεσης, το πλέγμα, το περίβλημα και το χρώμα του λογότυπου για να φτιάξετε αυτό το ανθεκτικό σακίδιο laptop.

Η τιμή ξεκινάει από $ 110. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο Echo Charlie Pack στο Oakley.com

05 του 08

Παπούτσια για φορητούς υπολογιστές Oakley Hardshell Pack

Πακέτο Oakley Hardshell - Προσαρμοσμένο σακίδιο φορητού υπολογιστή. Screengrab από την Melanie Pinola

Το πακέτο Oakley Hardshell είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικό νάιλον και σκληρυμένο περίβλημα από ABS υψηλής αντοχής για την ισορροπία μεταξύ ελαφρού βάρους και σοβαρής προστασίας για το κινητό σας εργαλείο. Το σακίδιο προσφέρει πρόσβαση στην πλαϊνή θήκη αποθήκευσης για τον φορητό υπολογιστή σας (έως και 15 "), καθώς και στηρίγματα για το κινητό σας και τα γυαλιά ή το media player. πακέτο.

Η βάση έρχεται μόνο σε δύο επιλογές σχεδιασμού (μαύρο και kaki), αλλά υπάρχουν οκτώ γενναιόδωρα σχέδια για τις πλάκες του σακιδίου του σακιδίου, οι οποίες μπορούν να αφαιρεθούν και να προσαρμοστούν περαιτέρω με τις δικές σας αυτοκόλλητες ετικέτες.

Η τιμή ξεκινάει από $ 175. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο πακέτο Hardshell στο Oakley.com

06 του 08

Πακέτο Laptop για Laptop Backpack

Πακέτο Oakley Rework - Προσαρμοσμένο σακίδιο laptop. Screengrab από την Melanie Pinola

Το πακέτο Oakley Rework Pack είναι ένα πιο εξορθολογισμένο αλλά ακόμα και εξαιρετικά προσαρμόσιμο σακίδιο. Εκτός από την επένδυση για φορητούς υπολογιστές μέχρι 15 ", το σακίδιο διαθέτει εσωτερικό πακέτο διοργανωτών, ιμάντες πρόσδεσης για τη συγκράτηση σακάκι ή skateboard στο εξωτερικό, δακτύλιος D για την τοποθέτηση αξεσουάρ και τσέπες για το media player και τα γυαλιά.

Η κομψή εμφάνιση αυτού του laptop σακίδιο σημαίνει ότι μπορεί να συνδυάσει καλά σε μερικά επιχειρηματικά περιβάλλοντα, εάν παραμείνετε στα στάνταρ ουδέτερα χρώματα όταν σχεδιάζετε το πακέτο ... ή μπορείτε να αναμίξετε τη συμπαθητική σειρά μοτίβων και ζωντανών χρωμάτων για το κύριο σακίδιο χρώμα, αντίθεση, περιποίηση, ιμάντες, λογότυπο και ταινία φερμουάρ για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά μοναδικό και μη συμβατό σακίδιο.

Η τιμή ξεκινάει από $ 90. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο πακέτο επαναφοράς στο Oakley.com

07 του 08

Εμπορευματοκιβώτιο Messenger τσάντα Messenger από Rickshaw τσάντες

Rickshaw Commuter Bag - Προσαρμοσμένη τσάντα Messenger Messenger. Screengrab από την Melanie Pinola

Το Rickshaw Bagworks είναι μια άλλη εταιρία τσαντών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Κάθε τσάντα που δημιουργήθηκε από τον Rickshaw είναι κατασκευασμένη για παραγγελία και έχει σχεδιαστεί ειδικά για "ανθρώπους που ευδοκιμούν στην αστική εμπειρία και γιορτάζουν το δημιουργικό πνεύμα". Η online τσάντα προσαρμογής σας επιτρέπει να επιλέξετε το ύφασμα της τσάντας σας και το χρώμα σύνδεσης, ανάλογα με τον τύπο τσαντών που επιλέγετε (εκτός από τις τσάντες αγγελιοφόρων και τα μανίκια iPad, μπορείτε να προσαρμόσετε τα folios για τα αγαπημένα σας σημειωματάρια Moleskin). Ένα από τα ωραία χαρακτηριστικά της online προσαρμογής τσαντών του Rickshaw είναι η συμπερίληψή τους σε λεπτομερείς περιγραφές, προδιαγραφές και συχνές ερωτήσεις για τις τσάντες, καθιστώντας την απόφαση αγοράς πιο εύκολη.

Η τσάντα Messenger Messenger διατίθεται σε δύο μεγέθη, για φορητούς υπολογιστές 13 "και 15", και περιλαμβάνει αποσπώμενο μανίκι για φορητό υπολογιστή. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τσέπες μπουκαλιών με πλευρικό πλέγμα, αδιάβροχη επένδυση χωρίς PVC, αποκλειστικά γρήγορους ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου, σχεδιασμό stand-up (πολύ βολικό!) Και πολλές οργανωτικές τσέπες. Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 30 υφάσματα (περιγράφονται με μεγάλη λεπτομέρεια) καθώς και δεσμευτικά χρώματα για αυτό το αγγελιαφόρο.

Η τιμή ξεκινά από $ 150. Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη τσάντα για φορητούς υπολογιστές στο RickshawBags.com

08 από 08

Αναγεννησιακή τέχνη προσαρμοσμένη τσάντα Laptop δέρματος

Αναγεννησιακή τέχνη προσαρμοσμένες δερμάτινες τσάντες lap-top. Screengrab από την Melanie Pinola

Η Renaissance Art παράγει χειροποίητα δερμάτινα βιβλία και τσάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κρατούν φορητούς υπολογιστές. Η σχολαστική διαδικασία δημιουργίας μιας προσαρμοσμένης τσάντας για φορητούς υπολογιστές περιλαμβάνει τη λήψη των προβλεπόμενων διαστάσεων φορητών υπολογιστών και άλλων προδιαγραφών / απαιτούμενων λεπτομερειών και την μετάφραση σε μια λαμπρή δερμάτινη θήκη μόνο για το laptop σας.

Υπάρχουν 4 στυλ τσάντα για γενικούς φορητούς υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές Mac: μια απλή θήκη, μανίκι tote, πτυσσόμενη θήκη και αγγελιοφόρο. Αντί να χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο προσαρμογής οπτικών σακουλών όπως οι άλλοι κατασκευαστές τσάντας για φορητούς υπολογιστές, η Renaissance Art διαθέτει απλά μια προσαρμοσμένη φόρμα παραγγελίας για φορητούς υπολογιστές, όπου συμπληρώνετε τις διαστάσεις του φορητού σας υπολογιστή, ρυθμίζετε την εφαρμογή (πόσο άνετα θα είναι ο φορητός υπολογιστής) επιπλέον βάθος διαμερίσματος για φορητούς υπολογιστές και ρυθμίστε επιπλέον λεπτομέρειες, όπως την προσθήκη επιπλέον διαμερισμάτων και εξωτερικών θυλάκων. Επειδή πρόκειται για μια πραγματικά προσαρμοσμένη δερμάτινη θήκη για φορητούς υπολογιστές, φροντίστε να μετρήσετε προσεκτικά πριν από την παραγγελία και να διστάσετε να καλέσετε την εταιρεία προτού το κάνετε (ανταποκρίθηκαν στις ερωτήσεις πελατών στο παρελθόν).

Η τιμή ξεκινάει από $ 55. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο φορητό υπολογιστή ή τσάντα laptop Mac στο Renaissance-Art.com