Καλύτεροι δωρεάν επεξεργαστές φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Οι κορυφαίοι συντάκτες φωτογραφιών Online προσφέρουν άφθονα χαρακτηριστικά

Αν δεν έχετε κάνει check out οι online συντάκτες φωτογραφιών τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει πραγματικά ... και θα χαρούμε να το κάνατε. Έχουν προχωρήσει πολύ πέρα ​​από όπου ήταν ακόμα και πριν από λίγα χρόνια, και θα εντυπωσιαστείτε με τις επιλογές σας για τους καλύτερους δωρεάν online συντάκτες φωτογραφιών.

Με την επεξεργασία των φωτογραφιών σας, θα μπορείτε να τοποθετήσετε ένα υδατογράφημα στην εικόνα , δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας από τους κλέφτες online. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να περικόψετε τις εικόνες χρησιμοποιώντας τον online επεξεργαστή φωτογραφιών, ώστε να ταιριάζουν καλύτερα σε όποιο ιστότοπο προσπαθείτε να το ανεβάσετε. Ή μπορείτε να μειώσετε την ανάλυση της εικόνας, δημιουργώντας ένα μικρότερο μέγεθος φωτογραφίας που θα μεταφορτωθεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Οποιοσδήποτε από αυτούς τους δωρεάν ηλεκτρονικούς επεξεργαστές φωτογραφιών μπορεί να εκτελέσει αυτές τις βασικές τεχνικές επεξεργασίας, γεγονός που τους καθιστά εξαιρετική επιλογή για τις απλές πτυχές της επεξεργασίας φωτογραφιών.

Αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε από τα καλύτερα ιστότοπους φιλοξενίας φωτογραφιών σε απευθείας σύνδεση , λάβετε υπόψη σας ότι μερικές από αυτές τις τοποθεσίες Web θα διαθέτουν επίσης δωρεάν ηλεκτρονικούς επεξεργαστές φωτογραφιών. (Και αν χρειάζεστε κάποιες συμβουλές για την επιλογή ενός ιστότοπου φιλοξενίας φωτογραφιών στο διαδίκτυο , κάντε κλικ στον σύνδεσμο.)

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τη λίστα με τους καλύτερους δωρεάν online συντάκτες φωτογραφιών!

FotoFlexer

Φωτογραφικό στιγμιότυπο του FotoFlexer.com

Το FotoFlexer είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν ηλεκτρονικούς επεξεργαστές φωτογραφιών για αρκετούς λόγους, αλλά το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε. Σχεδόν κάθε εργαλείο απέχει μόλις ένα κλικ μακριά και κάθε κουμπί είναι εύκολο να κατανοηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Το FotoFlexer σάς επιτρέπει να επιλέγετε φωτογραφίες για επεξεργασία από μια ποικιλία τοποθεσιών, όπως ο σκληρός σας δίσκος ή ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Flickr, το MySpace και το Facebook.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό διασκέδασης του FotoFlexer είναι ότι όλες οι αλλαγές επεξεργασίας γίνονται σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας εύκολο να διατηρήσετε ή να "αναιρέσετε" τις αλλαγές σας. Στη συνέχεια, απλά αποθηκεύστε τη φωτογραφία με τις αλλαγές και τελειώσατε. Περισσότερο "

Phixr

Phixr.com οθόνη

Με τον online επεξεργαστή φωτογραφιών Phixr, θα βρείτε ένα περιβάλλον εργασίας που θα σας υπενθυμίζει τη Microsoft Paint. Μπορεί να φαίνεται λίγο συγκεχυμένη σε σχέση με μερικούς από τους άλλους συντάκτες που αναφέρονται εδώ, αλλά, μόλις συνηθίσετε στη διεπαφή, θα βρείτε ότι είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Καθώς κάνετε αλλαγές στις φωτογραφίες σας, μπορείτε να δείτε ποια θα είναι η αλλαγή και στη συνέχεια να επιλέξετε αν θα αποθηκευτεί η αλλαγή ή θα απορριφθεί.

Εάν δεν εγγραφείτε με έναν δωρεάν λογαριασμό, θα περιοριστείτε στο χρονικό διάστημα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Phixr. Περισσότερο "

Google

Φωτογραφίες της οθόνης Photos.Google.com

Για να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν επεξεργαστή φωτογραφιών της Google, θα πρέπει να έχετε έναν Λογαριασμό Google. Όλες οι φωτογραφίες που μεταφορτώνετε στο cloud Google θα είναι διαθέσιμες προς επεξεργασία. Οποιεσδήποτε φωτογραφίες μεταφορτώνετε θα υπολογίζονται στο συνολικό σας όριο αποθήκευσης.

Με τον επεξεργαστή φωτογραφιών Google μπορείτε να επεξεργαστείτε το φως, το χρώμα ή το βινιέτα της φωτογραφίας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα φίλτρο χρώματος, να περικόψετε την εικόνα ή να κλίνετε την εικόνα. Με το φίλτρο χρώματος, θα έχετε καλύτερη ευκαιρία να διαχειριστείτε τα χρώματα στη φωτογραφία .

Το Google αγόρασε το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Picnik στο διαδίκτυο το 2010, το οποίο έκλεισε το 2013, αφήνοντας τον online ιστότοπο επεξεργασίας Google Photos ως τη μοναδική σας επιλογή από το google. Περισσότερο "

Picture2Life

Εικόνα του Picture2Life.com

Ο online επεξεργαστής φωτογραφιών Picture2Life περιλαμβάνει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας, αλλά ειδικεύεται στη δημιουργία ενδιαφερόντων κολλάζ και κινούμενων εικόνων GIF χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας, είτε μεταφορτώθηκαν από τον σκληρό σας δίσκο είτε από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό κάνει το Picture2Life μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που θα έχετε για έναν δωρεάν online επεξεργαστή φωτογραφιών, καθώς έχει πολλές δυνατότητες που απλά δεν υπάρχουν σε άλλους δωρεάν δικτυακούς τόπους επεξεργασίας.

Θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Picture2Life. Περισσότερο "

Pixlr

Εικόνα από το Pixlr.com

Με την ηλεκτρονική υπηρεσία επεξεργασίας φωτογραφιών Pixlr, έχετε πρόσβαση σε δύο διαφορετικά επίπεδα επεξεργασίας.

Θα δείτε τις αλλαγές επεξεργασίας καθώς τις κάνετε και μπορείτε να αποθηκεύσετε τις νέες φωτογραφίες στον σκληρό σας δίσκο. Περισσότερο "