Τι σημαίνει το LOML;

Όχι, αυτό το ακρωνύμιο δεν είναι μια παραλλαγή του LOL

Μήπως κάποιος απλά σας περιγράφει ως LOML; Αν ναι, ίσως να το θεωρήσετε ως μια πολύ μεγάλη φιλοφρόνηση! Εδώ γιατί ...

Το LOML σημαίνει:

Αγάπη της ζωής μου

Αλή! Τώρα αυτό είναι ένα ακρωνύμιο που είναι υποχρεωμένο να κάνει μερικούς ανθρώπους να κοκκινούν σοβαρά.

Πώς χρησιμοποιείται το LOML

Όταν χρησιμοποιείται κυριολεκτικά, το LOML είναι συνώνυμο με τον όρο "soul mate". Οι άνθρωποι που περιγράφουν τον φίλο τους, τη φίλη τους, τον σύζυγό τους, τη σύζυγό τους ή τη σύζυγό τους ως LOML τους λένε βασικά ότι βρήκαν το άτομο που θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους και ποτέ δεν θέλουν να είναι χωρίς αυτούς.

Το LOML, ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαρκαστικά, το οποίο φυσικά είναι χρήσιμο για να φέρει το χιούμορ σε οποιαδήποτε συνηθισμένη συζήτηση. Οι άνθρωποι μπορεί να καλέσουν σαρκώτικα κάποιον (ή κάτι τέτοιο) στο LOML, αν τους θαυμάσει βαθιά ή αγαπούν πραγματικά κάτι γι 'αυτούς.

Παραδείγματα LOML σε χρήση

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: " Φίλε, νομίζω ότι μπορεί να είναι αυτή που πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι το loml. "

Φίλος # 2: " Δώσε λίγο χρόνο, αδερφέ. Έχεις χρονολογεί μόνο για ένα μήνα! "

Αυτό το πρώτο παράδειγμα δείχνει πώς κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει LOML με την κυριολεκτική έννοια για να περιγράψει κάποιον άλλον ως σύντροφο ψυχής. Ο Φίλος # 1 φαίνεται τόσο επικεφαλής πάνω από τα τακούνια για τη νέα φίλη του που την αποκαλεί LOML του και ο Φίλος # 2 πρέπει να του υπενθυμίσει ότι χρειάζεται περισσότερο από ένα μήνα για να καταλήξουμε σε τέτοιο συμπέρασμα.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: " Θέλετε να περάσετε τη νύχτα την Παρασκευή; "

Φίλος # 2: " Συνολικά! Έχω το παγωτό Ben & Jerry's Half Baked! "

Φίλος # 1: " Omg, θα είσαι το loml αν το φέρεις αυτό !!! "

Σε αυτό το δεύτερο παράδειγμα, ο Φίλος # 1 χρησιμοποιεί το LOML με σαρκαστικό τρόπο. Υποθέτοντας ότι οι δύο φίλοι δεν είναι σε μια ρομαντική σχέση, ο Φίλος # 1 υπερβάλλει το θαυμασμό τους για τον Φίλο # 1 χρησιμοποιώντας το LOML, αφού ανακάλυψε ότι έχουν παγωτό για να φέρουν στη νύχτα των ταινιών τους.

Παράδειγμα 3

Μια ανάρτηση φωτογραφίας στο Instagram ενός πραγματικά χαριτωμένου κουταβιού με τίτλο: " LOML "

Αυτό το τρίτο παράδειγμα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο το LOML μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαρκαστικά σε μια κοινωνική μετάδοση μηνύματος σε αντίθεση με μια συνομιλία κειμένου ή συνομιλίας. Ο χρήστης Instagram που δημοσίευσε τη φωτογραφία μπορεί πραγματικά να αγαπά το κουτάβι (και τα σκυλιά ή τα ζώα εν γένει) με έναν αθώο τρόπο στοργής, αλλά ας το αντιμετωπίσουμε - κανένας στο σωστό μυαλό τους δεν θα αποκαλούσε ένα ζώο τον σύντροφο της ψυχής του με έναν ρομαντικό τρόπο και σημαίνει ότι πρέπει να ληφθεί κυριολεκτικά.

LOML και OTLOML

Μια άλλη παραλλαγή του LOML είναι το OTLOML, το οποίο σημαίνει μια πραγματική αγάπη της ζωής μου. Σημαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με το LOML (γνωστό και ως "soul mate"), αλλά έχει ένα επιπλέον επίπεδο έμφασης με την προστιθέμενη διατύπωση στην αρχή της φράσης.

Αστεία τρόποι χρήσης LOML

Το LOML είναι ένα μεγάλο ακρωνύμιο για να χρησιμοποιείτε σαρκαστικά για προστιθέμενο χιούμορ σε οποιαδήποτε περιστασιακή συνομιλία ή κοινωνική μαζική ενημέρωση και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Εξετάστε τη χρήση του LOML όταν: