Τι είναι το Social Shopping;

Τα οφέλη των κοινωνικών αγορών

Τα κοινωνικά ψώνια είναι ένα buzzword που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια, αλλά τι ακριβώς συνεπάγεται;

Τι είναι το Social Shopping;

Η κοινωνική ψώνια είναι ο συνδυασμός των κοινωνικών μέσων και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Στην ουσία, λαμβάνει όλες τις βασικές πτυχές του κοινωνικού ιστού - φίλους, ομάδες, ψηφοφορία, σχόλια, συζητήσεις - και εστιάζοντας τους στην αγαπημένη δραστηριότητα του κόσμου - ψώνια - για να δημιουργήσει κοινωνικές αγορές .

Οι κοινωνικές αγορές μπορούν να πάρουν πολλές μορφές, όπως το ThisNext, ένα κοινωνικό δίκτυο αφιερωμένο στην αγορά ή το ProductWiki, ένα wiki αφιερωμένο στις κριτικές προϊόντων και τις συγκρίσεις των τιμών. Ο κοινός παρονομαστής είναι εσύ. Αντί να κοιτάζετε κάποιες αντλίες Nine West ή μερικές μπλουζάκια Ed Hardy, συμμετέχετε ενεργά με την ψηφοφορία για το καλύτερο ύφος ή την κριτική.

Τι είναι τα κοινωνικά ψώνια; Είναι σαν να φέρνετε τους φίλους σας μαζί σας στο διαδίκτυο ενώ ψωνίζετε.

Ποια είναι τα οφέλη των κοινωνικών αγορών;

Οι κοινωνικές αγορές χτυπάει ντεμοντέ web shopping επειδή φέρνει όλα τα είδη προϊόντων σε ένα μέρος. Δεν υπάρχει πλέον παράκαμψη από τον ιστότοπο στον ιστότοπο που ψάχνει για αυτό το δύσκολο να βρεθεί στοιχείο.

Τα κοινωνικά ψώνια έχουν επίσης πλεονεκτήματα ακόμη και κατά τη μετάβαση σε ένα πραγματικό κατάστημα για να ψωνίσουν. Με τα κοινωνικά ψώνια, βρίσκετε ένα κλικ μακριά από τη σύγκριση των τιμών και μπορείτε εύκολα να μάθετε τι λένε άλλοι για το ρολόι των ορυκτών ή για το κολιέ Alexis Bittar.

Το καλύτερο από όλα, είναι διασκεδαστικό. Αν σας αρέσουν τα ψώνια, τότε θα αγαπήσετε τα κοινωνικά ψώνια.

Είμαι πεπεισμένος. Με οδηγούν στους βασικούς ιστότοπους κοινωνικής αγορών

Πεισμένος; Δοκιμάστε μερικούς από αυτούς τους ιστότοπους κοινωνικών αγορών:

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τους σημαντικούς ιστότοπους κοινωνικών αγορών .