Τι είναι το Google Me;

Είναι ένα κοινωνικό δίκτυο ή όχι;

Μια φορά κι έναν καιρό, το Google Me φημολογείται ότι είναι ένα κοινωνικό δίκτυο σχεδιασμένο από την Google ως δυνητικό ανταγωνιστή στο Facebook . Πριν από τότε, η Google παρουσίασε κοινωνικά προϊόντα όπως το Google Wave και το Google Buzz, τα οποία έχουν διακοπεί από τότε.

Οι φήμες για ένα κοινωνικό δίκτυο που ονομάζεται Google Me ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα. Αντ 'αυτού, το Google Plus ξεκίνησε το 2011, το οποίο ποτέ δεν ξεπέρασε το Facebook, αλλά είναι τουλάχιστον ακόμα γύρω από σήμερα.

Υπάρχει "Google Me" Προϊόν Google;

Προς το παρόν, δεν υπάρχει προϊόν Google που ονομάζεται Google Me. Από τον Ιανουάριο του 2018, αυτά είναι όλα τα τρέχοντα προϊόντα που προσφέρει η Google:

Όπως μπορείτε να δείτε από τη λίστα των προϊόντων Google παραπάνω, δεν υπάρχει προϊόν Google Me. Υπάρχουν, ωστόσο, τουλάχιστον μερικές λειτουργίες της Google που μπορεί εύκολα να συγχέονται με ένα προϊόν Google Me, συμπεριλαμβανομένης της ενότητας "Σχετικά με μένα" για τον Λογαριασμό σας Google και τον ιστότοπο που βρέθηκε στο Google.me.

Google & # 39; Σχετικά με μένα & # 39; Ενότητα

Έτσι, το Google Me δεν είναι τίποτα, αλλά η Google έχει μια ενότητα "Σχετικά με μένα" για όλους τους χρήστες της. Αυτή η ενότητα είναι όπου μπορείτε να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες που εμφανίζονται σε όλα τα προϊόντα Google όπως το Google+, Drive, Φωτογραφίες και άλλα.

Απλώς πλοηγηθείτε στο aboutme.google.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον Λογαριασμό σας Google αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι. Αν έχετε ήδη καταχωρίσει τουλάχιστον μερικές προσωπικές πληροφορίες στο λογαριασμό σας στο Google, θα δείτε πράγματα όπως το όνομά σας, την εικόνα προφίλ σας, τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλα.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι για να επεξεργαστείτε οποιαδήποτε καρτέλα πληροφοριών. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην επιλογή ρύθμισης απορρήτου στο κάτω μέρος κάθε καρτέλας, για να ενημερώσετε το Google σχετικά με το ποιος είστε ή δεν θέλετε να βλέπετε τα στοιχεία σας. Ορίστε την σε ιδιωτική, δημόσια, στους κύκλους σας, στους εκτεταμένους κύκλους ή σε μια προσαρμοσμένη ρύθμιση.

Google.me εναντίον Google.com

Αν πλοηγηθείτε στο google.me σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, θα δείτε ότι δείχνει ακριβώς το ίδιο με το google.com. Φαίνεται ακριβώς όπως η κανονική σελίδα αναζήτησης της Google με λευκή γραμμή με τη γραμμή αναζήτησης Google στο κέντρο, τις επιλογές προσωπικού λογαριασμού στην επάνω δεξιά και επιπλέον συνδέσεις στο κάτω μέρος.

Η χρήση του ενός ή του άλλου για την πραγματοποίηση αναζητήσεων Google δεν θα σας δώσει διαφορετικά ή πιο εξατομικευμένα αποτελέσματα. Δεδομένου ότι η Google είναι τόσο μεγάλη μάρκα, η εταιρεία κατέχει το εμπορικό σήμα της για σχεδόν όλους τους τομείς ανώτατου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων των .com, .net, .org, .info και άλλων.

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau