Χρησιμοποιώντας το iTunes Genius για να ανακαλύψετε τη νέα μουσική

01 από 03

Εισαγωγή στη χρήση του iTunes Genius για να ανακαλύψετε τη νέα μουσική

Εκτός από την αυτόματη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής τραγουδιών που θα ακούγονται καλά από τη μουσική που έχετε ήδη στη βιβλιοθήκη του iTunes , το iTunes Genius μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα μουσική στο iTunes Store με βάση τη μουσική που έχετε ήδη και όπως σας αρέσει.

Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας τη συλλογική ευφυΐα που συγκεντρώνει όλοι οι χρήστες του iTunes που χρησιμοποιούν το Genius, αγορές στο iTunes Store και άλλους παράγοντες.

Προκειμένου ο Genius να σας προτείνει νέα μουσική, απλά πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα.

Ξεκινήστε βεβαιώνοντας ότι εκτελείτε iTunes 8 ή νεότερη έκδοση και έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία Genius (που σημαίνει ότι έχετε λογαριασμό iTunes και είστε συνδεδεμένοι σε αυτό). Ενώ το iTunes 8 είναι το ελάχιστο για χρήση του Genius, οι οδηγίες και οι εικόνες σε αυτό το άρθρο χρησιμοποιούν iTunes 11 και νεότερες εκδόσεις .

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην προβολή " Άλμπουμ " στην κορυφή της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Αυτό θα δείξει τη βιβλιοθήκη του iTunes ως μια σειρά από εξώφυλλα άλμπουμ με βάση το όνομα του άλμπουμ.

Περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη του iTunes στο άλμπουμ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Genius ως βάση για την ανακάλυψη της νέας σας μουσικής. Αυτό θα ανοίξει αποκαλύψει όλα τα τραγούδια στο άλμπουμ.

Στη δεξιά πλευρά της ενότητας που μόλις άνοιξε, θα δείτε δύο επιλογές: Τραγούδια και Στο κατάστημα . Κάντε κλικ στο In the Store . Αυτό έρχεται σε επαφή με το iTunes Store και κατεβάζει τις προτάσεις του Genius για αυτό το άλμπουμ.

02 του 03

Ανατομία των iTunes Genius Συστάσεις για τη Νέα Μουσική

Δίπλα στο ήδη διαθέσιμο άλμπουμ, θα δείτε τρεις στήλες νέων επιλογών: Κορυφαία τραγούδια, Κορυφαία άλμπουμ και Συνιστώμενα τραγούδια.

Τα κορυφαία τραγούδια είναι τα πιο δημοφιλή τραγούδια στο iTunes Store από τον καλλιτέχνη του οποίου το άλμπουμ κάνατε κλικ για να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία.

Τα κορυφαία άλμπουμ είναι τα πιο δημοφιλή άλμπουμ από τον καλλιτέχνη του οποίου το άλμπουμ κάνατε κλικ για να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία. Ανάλογα με το πόσα άλμπουμ έχει ο καλλιτέχνης και πόσο δημοφιλής είναι αυτό που κάνατε, μπορείτε να δείτε το άλμπουμ που έχετε ήδη ως μία από τις προτάσεις σας.

Τα συνιστώμενα τραγούδια είναι τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες που μπορεί να σας αρέσουν, με βάση το άλμπουμ που επιλέξατε. Γενικά, περιλαμβάνουν μπάντες που ακούγονται παρόμοια ή εργάζονται σε παρόμοια είδη, στο άλμπουμ / καλλιτέχνη που επιλέξατε.

03 του 03

Χρησιμοποιώντας το iTunes Genius για προεπισκόπηση και αγορά μουσικής

Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τραγούδια και άλμπουμ απευθείας στη βιβλιοθήκη του iTunes χρησιμοποιώντας το Genius.

Για να ακούσετε προεπισκόπηση 90 δευτερολέπτων για οποιοδήποτε από τα συνιστώμενα τραγούδια, κάντε κλικ στη μικρή εικόνα της τέχνης άλμπουμ στα αριστερά του ονόματος του τραγουδιού. Το τραγούδι θα παίξει και το εικονίδιο θα μετατραπεί σε μπλε πλατεία. Απλώς κάντε κλικ ξανά για να σταματήσετε την προεπισκόπηση.

Για να αγοράσετε το τραγούδι ή το άλμπουμ, κάντε κλικ στο κουμπί τιμής δίπλα στην καταχώριση. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο iTunes, αλλά μόλις γίνει αυτό, η αγορά σας θα αρχίσει να γίνεται λήψη.

Για να δείτε την καταχώριση του iTunes Store για ένα τραγούδι, άλμπουμ ή μουσικό, απλά κάντε κλικ στο κείμενο της πρότασης.