Χρησιμοποιώντας το θέμα Bootstrap Twitter για το Drupal

Αποκτήστε τη δύναμη του πλαισίου εκκίνησης σε ένα θέμα Drupal

Το bootstrap είναι ένα υπερβολικά δημοφιλές πλαίσιο, το οποίο χτίστηκε από το Twitter. Με το θέμα Bootstrap για το Drupal, μπορείτε να πάρετε (και να διατηρήσετε) όλη αυτή τη δύναμη για τον ιστοτόπο σας Drupal. Ετοιμαστείτε να προσθέσετε ομαλά κουμπιά, μορφές στυλ, jumbotrons και πολλά άλλα, μέχρι ο ιστότοπός σας να αγκαλιάσει μερικά bling!

Τι είναι το Πλαίσιο Bootstrap;

Το πλαίσιο Bootstrap είναι μια συλλογή από κώδικα CSS και Javascript που σας διευκολύνει να προσθέσετε στον ιστοτόπο σας μια μακρά λίστα με ωραία και / ή χρήσιμα πράγματα. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει όμορφα κουμπιά, λίστες με "κονκάρδες", ένθετα "πηγάδια" και πολλά άλλα.

Πέρα από την bling, το Bootstrap πακετάρει επίσης με μεγάλη δύναμη απόκρισης , βοηθώντας σας να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο που δεν θα καταρρεύσει εντελώς όταν το αφεντικό σας ανοίξει σε ένα τηλέφωνο.

Αντί να γράφετε τον ίδιο τον κώδικα μόνοι σας, χρησιμοποιείτε τις κλάσεις CSS και τα στοιχεία HTML που καθορίζονται από το Bootstrap. Αν θέλετε μια όμορφη ετικέτα, προσθέτετε την ετικέτα κλάσης. Σαν αυτό:

Κοιτάξτε αυτή την όμορφη ετικέτα .

Το πλαίσιο Bootstrap δεν έχει καμία σύνδεση με το Drupal. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε CMS που δεν θα εκραγεί κατά την επαφή με το jQuery (βλ. Παρακάτω) ή ακόμα και με μια στατική ιστοσελίδα HTML .

Ποιο είναι το θέμα Bootstrap για το Drupal;

Το θέμα Bootstrap για το Drupal καθιστά πολύ πιο εύκολη τη χρήση του Bootstrap στον ιστότοπό σας. Κάντε λήψη αυτού του θέματος και ορίστε τον ως προεπιλεγμένο.

Στην πραγματικότητα, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το θέμα Bootstrap ως το βασικό θέμα για το δικό σας υπότιτλο. Αν και είναι αλήθεια ότι το θέμα Bootstrap προσφέρει τέτοιες εκτεταμένες οθόνες διαχείρισης, ίσως μπορείτε να το προσαρμόσετε ικανοποιητικά χωρίς μια γραμμή κώδικα.

Το Bootstrap βασίζεται στη βιβλιοθήκη jQuery Javascript. Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να εγκαταστήσετε τη λειτουργική μονάδα jQuery Update για να λάβετε την έκδοση που χρειάζεται. Αν οποιαδήποτε άλλη ενότητα στον ιστότοπό σας χρησιμοποιεί το jQuery, προσέξτε - μπορεί να μην λειτουργούν με υπερβολικά νέα έκδοση του jQuery.

Θα χρειαστεί να διαβάσετε την τεκμηρίωση για αυτό το θέμα και βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε άλλα επιπλέον βήματα. Αλλά είναι ακόμα αρκετά εύκολο.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το θέμα Bootstrap για να χρησιμοποιήσετε το Bootstrap στο Drupal;

Επειδή το πλαίσιο Bootstrap είναι μόνο CSS και Javascript, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το θέμα Bootstrap. Μπορείτε να κατεβάσετε τη βιβλιοθήκη Bootstrap με μη αυτόματο τρόπο και να συνδεθείτε σε αυτήν στα πρότυπα θεμάτων.

Ωστόσο, το θέμα Bootstrap έχει ήδη κάνει αυτό το τεστ για εσάς. Είναι επίσης ενσωματωμένες διάφορες λειτουργίες Bootstrap στις οθόνες διαχείρισης Drupal. Εάν προτιμάτε να κάνετε κλικ στην κωδικοποίηση, αυτό το θέμα μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Επιλέξτε Ποια έκδοση Bootstrap να χρησιμοποιήσετε

Πριν κάνετε λήψη αυτού του θέματος, διαβάστε τη σελίδα του έργου και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει ποια έκδοση θα πρέπει να κάνετε λήψη. Οι διαφορετικές εκδόσεις αντιστοιχούν σε διαφορετικές εκδόσεις του πλαισίου Bootstrap.

Για παράδειγμα, η έκδοση 7.x-2.2 για το θέμα Bootstrap ήταν η τελευταία που υποστηρίζει την έκδοση 2.3.2 για το πλαίσιο Bootstrap. Από αυτή τη γραφή, η σταθερή έκδοση του θέματος Bootstrap είναι 7.x-3.0, η οποία λειτουργεί με το Bootstrap 3.

Σημειώστε πως οι προγραμματιστές θεμάτων Bootstrap έχουν συντονίσει ευγενικά τους κύριους αριθμούς έκδοσης τους με το Bootstrap. Οι εκδόσεις 7.x-2.x είναι για το Bootstrap 2 και οι εκδόσεις 7.x-3.x είναι για το Bootstrap 3.

Το Bootstrap 2 και το Bootstrap 3 είναι ως επί το πλείστον παρόμοια, αλλά δίνουν προσοχή στις διαφορές όταν διαβάζετε την τεκμηρίωση πλαισίου. Είναι εύκολο να διαβάσετε την τεκμηρίωση για λάθος έκδοση χωρίς να το καταλάβετε.

Παρόλο που ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση, αν μπορείτε, σημειώστε ότι το Bootstrap 3 απαιτεί jQuery 1.9+, ενώ το Bootstrap 2 απαιτεί μόνο jQuery 1.7+. Εάν χρησιμοποιείτε το jQuery 1.9 θα σπάσει μια κρίσιμη ενότητα στον ιστότοπό σας, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Bootstrap 2 για τώρα.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Bootstrap

Το Bootstrap μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλή δουλειά και να βοηθήσει την ιστοσελίδα σας λάμψη. Αλλά πριν προχωρήσετε στην εκκίνηση του Bootstrap, ρίξτε μια ματιά στο θέμα του Ιδρύματος ZURB. Το ίδρυμα ZURB είναι ένα παρόμοιο πλαίσιο που έχει σημαντικές διαφορές. Προσωπικά, έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής μόνο το ZURB Foundation, αλλά η έρευνά μου δείχνει ότι ενώ το Bootstrap είναι καλύτερο αν σας αρέσει η εκκίνηση του Bootstrap, το ZURB Foundation είναι καλύτερο αν σκοπεύετε να κάνετε σοβαρή προσαρμογή στο θέμα σας. Έχω βρει σίγουρα το ZURB Foundation χαρά να προσαρμόσετε.

Ακόμα κι αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Bootstrap, μην χάσετε αυτές τις συμβουλές σχετικά με τη χρήση ενός πλαισίου με το Drupal.