Τι σημαίνει η έκφραση 'O Rly';

Ερώτηση: Τι είναι "O Rly"; Τι σημαίνει ο μέσος όρος;

Απάντηση: "O RLY", ("πραγματικά") είναι μια απάντηση αργκό για να εκφράσει σαρκαστική αμφιβολία, απογοήτευση ή δυσπιστία σε έναν άλλο χρήστη στο διαδίκτυο. Θα χρησιμοποιούσατε αυτήν την έκφραση όταν κάποιος άλλος κάνει μια αμφισβητήσιμη δήλωση ή ψευδή αξίωση και θέλετε να κάνετε μια snarky απάντηση στο προφανές mistruth τους.

Παρόμοιες εκφράσεις στο "O RLY" είναι "NO WAI!" (δεν υπάρχει τρόπος!) και "YA RLY" (ναι, πραγματικά).

Το "O RLY" συχνά γράφεται με κεφαλαία γράμματα, αλλά μπορεί να λεχθεί επίσης ως "O Rly" ή "o rly". Όλες οι εκδόσεις σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Απλά προσέξτε να μην πληκτρολογήσετε ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία γράμματα, καθώς θεωρείται αγενής φωνή.

Ενώ η χρήση του "O RLY" έχει ένα στοιχείο χιούμορ, είναι εγγενώς μια αρνητική έκφραση, οπότε προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε αυτή την έκφραση πολύ συχνά, για να μην γίνει γνωστός ως online troll (προκλητικός αρνητικής ενέργειας). Χρησιμοποιήστε αυτή την έκφραση με φειδώ και μόνο όταν ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου κάνει μια αξίωση που είναι κατάφωρα ψευδής ή αναληθής και μπορείτε εύκολα να το αποδείξετε.

Το "O RLY" συχνά απεικονίζεται ως εικόνα του Photoshopped από μια χιονισμένη κουκουβάγια, μια εικόνα που έχει επιτύχει την φήμη των meme στο Web από το 2003.

"O RLY" δημιουργήθηκε στο φόρουμ Something Awful γύρω από το 2002-2003.

Η εικόνα του χιονισμένου κουκουβάγιας εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια.

Παραδείγματα χρήσης O RLY:


Η έκφραση O RLY, όπως πολλές πολιτιστικές περιγραφές του Internet, αποτελεί μέρος της σύγχρονης αγγλικής επικοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα Συντομεύσεις στο Internet και εκφράσεις στενογραφίας ...

Δημοφιλή άρθρα σχετικά με το dmcr.com:

Σχετικά Άρθρα: