Οι 8 καλύτεροι δέκτες ήχου Bluetooth να αγοράσουν το 2018

Αλλάξτε τον τρόπο που ακούτε μουσική, παρακολουθείτε βίντεο, λαμβάνετε τηλεφωνήματα και πολλά άλλα

Πριν από χρόνια, η οδήγηση από κάποιον φαινομενικά μιλώντας στον αέρα μέσα στο αυτοκίνητο θα σας χτυπήσει ως περίεργο. Σήμερα, είναι μόνο ένα σημάδι που μιλούν μέσω Bluetooth και ενώ το Bluetooth έχει γίνει πιο συνηθισμένο στα οχήματα και τα σπίτια το 2018, δεν είναι ακόμα ένα τυπικό χαρακτηριστικό στις σημερινές ηλεκτρονικές συσκευές. Ευτυχώς, υπάρχει ένα προϊόν (ένας δέκτης) που βοηθάει τη μεταφορά Bluetooth στις μάζες, αλλά υπάρχουν μόνο λίγες αξιόλογες επιλογές. Η λίστα μας θα σας βοηθήσει να ζιζάνετε μέσα από τα χαρακώματα και να βγείτε στο άλλο άκρο με ένα δέκτη Bluetooth που αξίζει καλά τα δολάρια σας.

Με μια σειρά από περισσότερα από 33 πόδια, ο ασύρματος δέκτης Bluetooth 4.0 της Etekcity είναι μια ξεχωριστή επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να προσθέσουν μια μικρή ευελιξία στην οικιακή τους εμπειρία ήχου. Το Etekcity διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με ηχεία A / V, RCA και 3,5 χιλιοστά. Με 10 ώρες ζωής μπαταρίας ανά φόρτιση, η μονάδα .6-λιβρών μπορεί να φορτιστεί πλήρως και να είναι έτοιμη για γύρο δύο σε περίπου δύο ώρες. Με τη μέτρηση μόλις 6,3 x 3,7 x 2,2 ίντσες, το Etekcity είναι εξαιρετικά συμπαγές, καθιστώντας το ιδανικό για οποιοδήποτε περιβάλλον (συμπεριλαμβανομένης της ασύρματης ροής μουσικής στο ηχοσύστημα του οχήματός σας).

Εάν έχετε φαγούρα για κλήσεις χωρίς χέρια μέσω του οικιακού σας ηχοσυστήματος, κάνετε αυτή την επιθυμία πραγματικότητα με το δέκτη Bluetooth Aukey. Δυνατότητα σύνδεσης με οποιοδήποτε υπάρχον ενσύρματο στερεοφωνικό σύστημα, ηχείο ή ακουστικά, το Aukey συνεργάζεται με μια πληθώρα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των iPhones και iPad, καθώς και όλων των τύπων υπολογιστών. Και ο συνδυασμός είναι απλός. Απλά συνδέστε το Aukey με το smartphone ή το tablet σας όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth. Ζυγίζοντας 6,4 ουγκιές και μετρώντας 4,5 x 4,3 x 1,8 ίντσες, το Aukey επιτρέπει στο χρήστη να δέχεται εισερχόμενη κλήση με απλό πάτημα του πλήκτρου λειτουργίας. Μόλις συνδεθείτε, θα βρείτε έναν τραγανό και καθαρό ήχο μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου που εύκολα θα απελευθερώνει και τα δύο χέρια για να μεταβείτε στο υπόλοιπο έργο στο σπίτι ή στο γραφείο σας.

Το ασύρματο σύστημα ήχου Bose είναι έτοιμο να βγεί από το κουτί. Δυνατότητα σύνδεσης με σχεδόν οποιοδήποτε είδος ηλεκτρονικής, συμπεριλαμβανομένων των ομιλητών υπολογιστών, στερεοφωνικών συστημάτων, οικιακών κινηματογράφων και άλλα, η Bose έχει ακόμη δυνατότητα σύνδεσης WiFi για άμεση σύνδεση με τη σειρά ηχείων SoundTouch για ενισχυμένη εμπειρία ήχου. Ευτυχώς, όλες αυτές οι επιλογές συσκευής συνδυάζονται με πολλές επιλογές ήχου για streaming μέσω Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, Pandora και Amazon Music. Η μουσική ελέγχεται απευθείας από την εφαρμογή smartphone με δυνατότητα λήψης και με αποθηκευμένες προρυθμίσεις μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο τραγούδι ή το άλμπουμ που θέλετε αμέσως.

Εάν το αυτοκίνητό σας δεν υποστηρίζει Bluetooth, ελέγξτε το δέκτη Bluetooth Aukey με τρισδιάστατη θύρα USB. Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι ένα γρήγορο. Απλά συνδέστε τον δέκτη στο στερεοφωνικό αυτοκινήτου μέσω της θύρας AUX (βοηθητική), τοποθετήστε το φορτιστή στον αναπτήρα ή την είσοδο 12V και τελειώσατε. Η αντιστοίχιση της συσκευής σας είναι εξίσου εύκολη, τοποθετώντας το Aukey σε λειτουργία συγχρονισμού και πηγαίνοντας στο μενού Bluetooth του smartphone σας και εναρμονίζοντας το ίδιο όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth. Μόλις συνδεθείτε, κυλήστε τα παράθυρα προς τα κάτω και παίξτε μερικά κομμάτια ή αφήστε τους φίλους σας να το κάνουν, αφού το Aukey υποστηρίζει έως και τρεις χρήστες ταυτόχρονα. Επιπλέον, το Aukey απενεργοποιείται με το αυτοκίνητο και, μόλις ενεργοποιηθεί ξανά, συνδέεται αυτόματα στην τελευταία συνδεδεμένη συσκευή. Πέρα από τη μουσική, το Aukey διπλασιάζεται επίσης ως ηχείο Bluetooth χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο στη μονάδα δέκτη και τα ηχεία του αυτοκινήτου για εισερχόμενη συνομιλία.

Διαθέτοντας μια σειρά μουσικής συνεχούς ροής έως 50 ποδιών, ο προσαρμογέας ήχου Bluetooth της Logitech για streaming είναι μια σίγουρη προσθήκη στο σπίτι ή το γραφείο σας. Η Logitech είναι γεμάτη από χαρακτηριστικά γνωρίσματα από το ρόπαλο, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης πολλαπλών σημείων Bluetooth, η οποία παρέχει ταυτόχρονη σύνδεση τόσο του smartphone όσο και του tablet σας (και μπορείτε να επιλέξετε ποια συσκευή αναπαράγει ροή ήχου). Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι ένα cinch με την Logitech να θυμάται κάθε ζευγαρωμένη συσκευή και απαιτεί μόνο ένα πάτημα ενός κουμπιού για μια νέα σύνδεση. Η παραγωγή ήχου είναι εξίσου εύκολη με τη ρύθμιση, επιτρέποντας τη σύνδεση με οποιοδήποτε ηχείο υπολογιστή, οικιακό στερεοφωνικό σύστημα ή οποιονδήποτε δέκτη A / V χρησιμοποιώντας είσοδο RCA ή 3,5 mm. Ζυγίζει 2,9 ουγκιές και μέτρα. 9 x 2 x 2 ίντσες.

Αυτός ο εντυπωσιακά μικρός δέκτης Bluetooth TaoTronics είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον ήχο on-the-go. Ο πομπός στέλνει ένα σήμα μέσω τεχνολογίας Bluetooth 4.1 και χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που σας δίνει 15 ώρες πλήρους απόδοσης, ώστε να μην χρειάζεται να συνδέεστε σε τίποτα και μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ της λειτουργίας πομπού και δέκτη για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Τέλος, το πιο cool μέρος αυτού είναι η λειτουργία aptX χαμηλής λανθάνουσας κατάστασης που επιτρέπει σχεδόν καθόλου καθυστέρηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Όλα έρχονται σε ένα πακέτο 2,4 x 2,4 x 0,8 ιντσών και 1,4 ουγκιών.

Η ίδια η χρέωση ως ο πρώτος δέκτης ήχου Bluetooth 4.2, ο TROND προσφέρει ήχο ποιότητας ως στούντιο μέσω της ενσωμάτωσης του κωδικοποιητή AptX. Δυνατότητα σύνδεσης με τα ενσύρματα ακουστικά σας και μετατροπή τους σε ασύρματο μοντέλο ή σύνδεση στο οικιακό στερεοφωνικό σας σύστημα, το TROND είναι έτοιμο να βράσει κάθε φορά που βρίσκεστε. Με μια κλίμακα εργασίας 33 ποδιών, η συσκευή .61-ουγκιών μετρά πολύ συμπαγή 2,17 x 1,50 x 0,41 ίντσες.

Επιπλέον, η TROND υπερηφανεύεται για την παραγωγή σχεδόν μηδενικής καθυστέρησης (30-40ms) που την καθιστά ιδανική για ασύρματη παρακολούθηση του βίντεο Bluetooth ενώ ακούτε ασύρματο ήχο χωρίς να αισθάνεστε ότι το βίντεο και ο ήχος είναι εκτός συγχρονισμού. Πέρα από την ποιότητα του ήχου, είναι όλα σχετικά με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το TROND έρχεται έτοιμο με μια μπαταρία που έχει 10 ώρες χρόνο εργασίας και 200 ​​ώρες χρόνο αναμονής. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί, απλά συνδέστε τον εξωτερικό φορτιστή USB και είστε έτοιμοι να επιστρέψετε σε περίπου δύο ώρες.

Με μια σειρά από σχεδόν 100 πόδια, ο μουσικός δέκτης Bluetooth Audioengine B1 είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής. Με τη δυνατότητα σύνδεσης σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό δέκτη, ενισχυτή ή τροφοδοτημένο ηχείο στο σπίτι σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απλή σύνδεση RCA ή οπτικού καλωδίου. Μόλις συνδεθείτε, συγχρονίστε το smartphone ή το tablet σας στο Audioengine και είστε έτοιμοι να μπλοκάρετε. Ο δέκτης παίρνει σοβαρά την ακουστική του εμπειρία με την ενσωμάτωση του κωδικοποιητή AptX που επιτρέπει την παραγωγή μουσικής κοντά στο στούντιο. Αυτό σημαίνει βαθύτερα μπάσα και πιο δυναμική εμβέλεια, τα οποία καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή δέκτη Bluetooth αρκετά συμπαγή σε πέντε ουγκιές για να ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .