Το Live 4K τηλεοπτικό κανάλι της DirecTV - Τι πρέπει να ξέρετε

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση Live 4K Προγραμματισμός μέσω δορυφόρου στη DirecTV

Το 4K Ultra HD βρίσκεται εδώ μερικά χρόνια, με μια μεγάλη ποικιλία τόσο τηλεοράσεων υψηλών προδιαγραφών όσο και προσιτών τηλεοράσεων, με αποτέλεσμα η διαθεσιμότητα περιεχομένου να ξεκινά τελικά να ανακάμπτει.

Το περιεχόμενο 4K είναι διαθέσιμο μέσω ροής στο διαδίκτυο , λήψεις μέσω του διακομιστή 4K Media της Sony και πλέον μέσω του Blu-ray Disc Ultra HD .

Στο δορυφορικό μέτωπο, τόσο το Dish όσο και το DirecTV προσφέρουν προ-εγγεγραμμένο περιεχόμενο ταινιών 4K.

Ωστόσο, δύο περιοχές όπου η διαθεσιμότητα περιεχομένου 4Κ εξακολουθεί να παρουσιάζει καθυστέρηση είναι η εκπομπή και η μετάδοση μέσω καλωδίου. Έχουν υιοθετηθεί πρότυπα για τηλεοπτικές εκπομπές 4K over-the-air και έχουν ξεκινήσει οι πραγματικές δοκιμές στον τομέα. Ωστόσο, από το 2017, φαίνεται ότι θα είναι περίπου το 2020, πριν δούμε και τις δύο εκπομπές ρουτίνας και έναν επαρκή αριθμό διαθέσιμων τηλεοράσεων με δέκτες που μπορούν να τις λάβουν.

Στο καλώδιο, τα πράγματα εξελίσσονται επίσης αργά, καθώς η Comcast είναι ο μοναδικός κύριος πάροχος καλωδιακής τηλεόρασης για να προσφέρει μια υπηρεσία 4K, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής Netflix 4K. Ωστόσο, το περιεχόμενο της Comcast 4K μπορεί να προβληθεί μόνο σε ορισμένες τηλεοράσεις LG και Samsung 4K UHD.

4K ζωντανή μέσω δορυφόρου

Η DirecTV προσφέρει τρία κανάλια 4K Ultra HD. Τα κανάλια 104 και 105 είναι κανάλια πλήρους παρακολούθησης και το κανάλι 106 είναι ένα κανάλι μερικής απασχόλησης. Το κανάλι 104 προσφέρει ένα μίγμα προ-εγγεγραμμένου και ζωντανού περιεχομένου, το κανάλι 105 παρέχει προ-εγγεγραμμένες ταινίες pay-per-view και το κανάλι 106 προορίζεται κυρίως για ειδικά ζωντανά γεγονότα.

Από το 2017, οι προσφορές προγραμμάτων TV Live 4K της DirecTV είναι περιορισμένες, αλλά περιλαμβάνουν το Major League Baseball, το NBA, το ποδόσφαιρο κολλεγίων, το αγγλικό Premier League Soccer, το ετήσιο πρωτάθλημα γκολφ Masters και πολλά άλλα. Ελέγξτε το συνεχώς ενημερωμένο πρόγραμμα (περιλαμβάνει ζωντανά και προ-εγγεγραμμένα προγράμματα).

Τι χρειάζεστε για να λάβετε το Live 4K Channel της DirecTV

Φυσικά, για να λαμβάνετε το ζωντανό κανάλι 4K της DirecTV, πρέπει να έχετε τηλεόραση 4K Ultra HD συμβατή με Direct-TV (συγκεκριμένες τηλεοράσεις DirecTV 4K-Ready παρέχονται από τη Samsung, LG και Sony) σε συνδυασμό με το συμβατό DirecTV Genie Model HR54 4K Δορυφορικός δέκτης / DVR. Πρέπει επίσης να εγγραφείτε στο πακέτο προγραμμάτων της Select ή της DirecTV. Εάν έχετε όλα τα κομμάτια στο παζλ ήδη, τότε είστε έτοιμοι να πάτε.

Για όσους κατέχουν μια τηλεόραση 4K Ultra HD που δεν είναι πιστοποιημένη με το DirecTV 4K, ενδέχεται να εξακολουθείτε να μπορείτε να λαμβάνετε εκπομπές 4K και περιεχόμενο, προσθέτοντας επιπλέον κιβώτιο (Genie Mini C61K ή νεότερη έκδοση) - επικοινωνήστε με την DirecTV για συγκεκριμένες λεπτομέρειες εγκατάστασης.

Χαρακτηριστικά του DirecTV Genie HR54

Εάν διαθέτετε την απαιτούμενη τηλεόραση DirecTV 4K-ready και πρέπει να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας στο DirecTV Genie HR54 Receiver / HD-DVR, δείτε μερικά άλλα χαρακτηριστικά που θα λάβετε:

Αγοράστε από την Amazon.

Για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον πρόσθετο εξοπλισμό DirecTV που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, για ένα πλήρες σύστημα DirecTV, ανατρέξτε στις Επίσημες Οδηγίες DirecTV Main και στις σελίδες τεχνολογίας 4K.

Η κατώτατη γραμμή

Εάν διαθέτετε τηλεόραση 4K Ultra HD και θέλετε να έχετε πρόσβαση σε πολύ περιεχόμενο 4K, οι πιο ευέλικτες επιλογές είναι μέσω υπηρεσιών streaming μέσω Internet (ειδικά Netflix, Amazon, Vudu και YouTube) ή μέσω δίσκων Blu-ray 4K Ultra HD. Από το 2017 και μέχρι το 2018, η πρόσβαση στα 4Κ μέσω τηλεοπτικών εκπομπών μέσω του αέρα δεν είναι ακόμη διαθέσιμη και η σύνδεση 4K μέσω καλωδίου και δορυφόρου εξακολουθεί να είναι σπάνια. Ωστόσο, εάν είστε συνδρομητής της DirecTV και έχετε συμβατή LG, Samsung ή Sony TV, η αναβάθμιση στην υπηρεσία 4K είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.