Οι Καλύτεροι Συσκευές εγγραφής CD και Συστήματα εγγραφής CD

CD και ψηφιακά συστήματα εγγραφής ήχου για τη διατήρηση της μουσικής σας

Παρά τη μείωση της χρήσης του mainstream CD, ορισμένοι καταναλωτές εξακολουθούν να έχουν ανάγκες εγγραφής CD για ραδιόφωνο, βινύλιο και άλλες μορφές. Διαβάστε παρακάτω για τις κορυφαίες επιλογές μας από τα συστήματα εγγραφής CD και εγγραφής που είναι διαθέσιμα σήμερα στην αγορά.

01 του 06

Η TEAC κατέχει ηγετική θέση στις συσκευές εγγραφής ήχου από την εποχή των κασετών σε καρούλι και συνεχίζει αυτή την παράδοση τόσο στην επαγγελματική όσο και στην καταναλωτική σειρά CD εγγραφών. Το CDRW890 είναι μια προσιτή επιλογή σε ένα CD recorder υψηλής ποιότητας. Αυτή η συσκευή εγγραφής διαθέτει τόσο αναλογικές όσο και ψηφιακές εισόδους ήχου, καθώς και δυνατότητα αναλογικής εξόδου. Με την πολύ απλή λειτουργία του, το CDRW890 (που βρίσκεται σήμερα στη γενιά του mkII) αξίζει σίγουρα υπόψη του εκείνους που αντιγράφουν από CD, κασέτα ή υλικό πηγής βινυλίου. Μπορείτε επίσης να κάνετε ζωντανές εγγραφές CD συνδέοντας ένα μικρόφωνο με ένα μίκτη ήχου και στη συνέχεια συνδέοντας τον μίκτη ήχου με το CD recorder.

02 του 06

Εάν είστε πραγματικά σοβαροί για να ακούτε τη μουσική σας σε CD ή να δημιουργήσετε τις δικές σας πρωτότυπες εγγραφές CD, το Tascam CD-RW900MKII CD Recorder είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.

Τα προϊόντα της TASCAM, που κατασκευάζει η TEAC, απευθύνονται στην επαγγελματική αγορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν μπορούν να επωφεληθούν από αυτές.

Το CD-RW900MKII διαθέτει αναλογικές και ψηφιακές οπτικές και ομοαξονικές εισόδους και εξόδους ήχου.

Για την εγγραφή, το CD-RW900MKII διαθέτει ανεξάρτητα χειριστήρια στάθμης τόσο για τις εισόδους αριστερού και δεξιού καναλιού, όσο και για τον έλεγχο βήματος, καθώς και ένα χειριστήριο jog για ευκολότερη επεξεργασία.

Επιπλέον, παρέχεται είσοδος πληκτρολογίου P / S2 μπροστινού πίνακα (θα χρειαστεί να αγοράσετε ξεχωριστά το πληκτρολόγιο) που επιτρέπει πρόσθετη δυνατότητα ελέγχου.

Για την αναπαραγωγή, υπάρχει ένα buffer 4-δευτερολέπτων μνήμης - οπότε αν η μονάδα έχει προσκρούσει ή υπάρχει διαλείπουσα σφάλμα, η ομαλή αναπαραγωγή του CD είναι πιο αξιόπιστη.

Αν ψάχνετε για ένα CD recorder που παρέχει πιο ακριβή έλεγχο, ειδικά για εγγραφές που προέρχονται από το σπίτι, ελέγξτε το Tascam CD-RW900MKII.

Σημείωση: Τα μικρόφωνα πρέπει να είναι συνδεδεμένα με εξωτερικό μίκτη ήχου.

03 του 06

Το σύστημα Audio-Technica AT-LP60-USB LP-to-Digital είναι ένα πακέτο που περιλαμβάνει ένα ακουστικό πικάπ (με κασέτα) με έξοδο USB που μπορεί να συνδεθεί με έναν υπολογιστή ή με ένα φορητό υπολογιστή. Περιλαμβάνεται επίσης όλο το λογισμικό που χρειάζεστε για να μεταφέρετε παλιές εγγραφές LP Vinyl σε CD ή MP3 για συνεχή ευχαρίστηση ακρόασης σε οικιακό σύστημα ήχου ή φορητή ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι ο περιστρεφόμενος δίσκος έχει ενσωματωμένο προενισχυτή που του επιτρέπει να συνδεθεί με τυπικές εισόδους ήχου CD ή AUX σε δέκτες οικιακού κινηματογράφου που μπορεί να μην διαθέτουν ειδική είσοδο πικάπ.

04 του 06

Με τη σημερινή δημοτικότητα των CD και των MP3, υπάρχει μια σαφής ανάγκη να μπορέσετε να μεταφέρετε όλα αυτά τα παλιά αρχεία βινυλίου και τις κασέτες κασέτας ώστε να μπορείτε να τις ακούσετε με πιο βολικό τρόπο. Με το TEAC LP και κασέτα σε CD / ψηφιακό μετατροπέα, απλώς τοποθετήστε το αρχείο σας, τοποθετήστε την κασέτα ήχου και, στη συνέχεια, σύρετε το κενό σας CD και είστε έτοιμοι να πάτε. Επίσης, μετά την εγκατάσταση του παρεχόμενου λογισμικού Audacity όταν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή (ή Mac), ο μετατροπέας μπορεί να μεταφέρει τις κασέτες και τις εγγραφές βινυλίου στον υπολογιστή σας ως αρχεία MP3 για αναπαραγωγή απευθείας από τον υπολογιστή σας ή μεταφορά σε φορητό MP3 player.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλο, το TEAC LP και η κασέτα στο CD / ψηφιακό μετατροπέα ενσωματώνει επίσης ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό ενισχυτή και ηχεία για μια μεγάλη εμπειρία ακρόασης για μια ποικιλία ρυθμίσεων δωματίου.

05 του 06

Εδώ είναι ένα ρεκόρ βινυλίου record-to-MP3 με μια συστροφή. Όχι μόνο αυτό το πικάπ μετατρέπει τα αρχεία βινυλίου σε MP3 (τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να αντιγράψετε σε μονάδες flash USB ή CD), διαθέτει επίσης ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων για να ακούτε τα αρχεία σας "ζωντανά".

Παρέχεται καλώδιο USB και λογισμικό μετατροπής για σύνδεση σε συμβατό υπολογιστή ή MAC, καθώς και τυπικές εξόδους γραμμής RCA για σύνδεση σε εξωτερικό σύστημα ήχου. Επειδή το Archive LP διαθέτει ενσωματωμένο προενισχυτή phono, μπορείτε να το συνδέσετε με οποιαδήποτε είσοδο ήχου στο δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού κινηματογράφου που θα συνδέσετε κανονικά ένα CD player ή ένα κασετόφωνο. Από την άλλη πλευρά, αντίθετα από τους "παλιούς δίσκους", δεν συνδέετε το Αρχείο LP με εισόδους φωνοακουστικού δέκτη στερεοφωνικού ή οικιακού θεάτρου.

Το "ξύλινο" φινίρισμα δίνει στο πικάπ μια κομψή εμφάνιση. Επίσης, παρέχεται μια βελόνα ζωής 100 ωρών και προσφέρονται επίσης αντικαταστάσεις.

06 του 06

Αν ψάχνετε για ένα σύστημα εγγραφής CD με κάτι λίγο επιπλέον, ελέγξτε το Boytone BT-29B.

Το BT-29B είναι κάτι περισσότερο από ένα CD recorder. Μέσα στο κουτί της, ενσωματώνει όχι ένα, αλλά δύο CD players, ένα από τα οποία καταγράφει. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα των αγαπημένων σας CD χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε μια πρόσθετη εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής ή να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή με μια διπλή μονάδα CD.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο η αρχή. Εκτός από το σύστημα διπλού CD, το BT-29B περιλαμβάνει επίσης ραδιόφωνο AM / FM, περιστρεφόμενο δίσκο βινυλίου, κασετόφωνο ήχου και βοηθητικές εισόδους ήχου. Φυσικά, μπορείτε να καταγράψετε όλα σε CD, αν θέλετε.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα περισσότερα! Μπορείτε επίσης να αναπαράγετε μουσική και να εγγράφετε τόσο σε κάρτες SD όσο και σε μονάδες flash USB και μπορείτε να μεταφέρετε ήχο απευθείας από το smartphone μέσω Bluetooth.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να αντιγράψετε CD σε USB και SD κάρτα, αλλά όχι το αντίστροφο. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε εγγραφή από SD σε USB και αντίστροφα.

Υπάρχει ακόμα χώρος για ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων, και για ιδιωτική ακρόαση, μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε σετ ακουστικών.

Είναι σίγουρα ένα ασυνήθιστο σύστημα εγγραφής / cd εγγραφής ήχου!

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .