Βίντεο συνομιλίας για δωρεάν χρήση μιας από αυτές τις εφαρμογές μηνυμάτων

Χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για δωρεάν συνομιλία μέσω βίντεο!

Η συζήτηση μέσω βίντεο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και πολλές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρουν τώρα τη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο δωρεάν!

Πριν ξεκινήσετε, ίσως να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε. Επειδή η συνομιλία μέσω βίντεο είναι νέα σε πολλές από τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες. Αν έχετε προβλήματα με τη χρήση της βιντεοσυνομιλίας, ίσως θελήσετε επίσης να επιβεβαιώσετε ότι ο φίλος που προσπαθείτε να προσεγγίσετε χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση και βεβαιωθείτε πάντοτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. Για να χρησιμοποιήσετε τη συνομιλία μέσω βίντεο, θα πρέπει να επιτρέψετε την πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνο του κινητού σας τηλεφώνου σε κινητές συσκευές (η εφαρμογή θα σας το ζητήσει) ή σε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε την ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή και μικρόφωνο ή να συνδέσετε εξωτερικά.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων που προσφέρουν συνομιλία μέσω βίντεο: