SlimCleaner Δωρεάν v4.0.30878

Μια πλήρης αναθεώρηση του SlimCleaner Free, ενός δωρεάν καθαριστή μητρώου

Το SlimCleaner Free είναι μια σουίτα προγραμμάτων που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία, όπως ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου , εργαλείο βελτιστοποίησης, τεμαχιστή αρχείων , λογισμικό απεγκατάστασης λογισμικού , updater προγράμματος , αναλυτή δίσκων, πρόγραμμα defrag και πολλά άλλα.

Το τμήμα καθαρισμού μητρώου του SlimCleaner Free είναι πολύ απλό στη χρήση, μπορεί να τρέξει σε ένα χρονοδιάγραμμα, και ακόμη και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου αυτόματα.

Κατεβάστε SlimCleaner Δωρεάν

Σημείωση: Αυτή η κριτική είναι η έκδοση SlimCleaner Free 4.0.30878. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν υπάρχει μια νεότερη έκδοση που πρέπει να επανεξετάσω.

Περισσότερα για το SlimCleaner Δωρεάν

SlimCleaner Δωρεάν πλεονεκτήματα & amp; Μειονεκτήματα

Βρήκα τα πράγματα τόσο για να αρέσει όσο και για να μην σας αρέσει αυτό το πρόγραμμα:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Οι σκέψεις μου για το SlimCleaner Free

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα για το SlimCleaner Free είναι ότι αν θέλετε να εκτελέσετε το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου εκτός από όλα τα άλλα εργαλεία, πρέπει πρώτα να καταργήσετε την επιλογή όλων των άλλων επιλογών από τα άλλα εργαλεία καθαρισμού.

Για παράδειγμα, πρέπει να αφαιρέσετε το σημάδι επιλογής δίπλα στις ενότητες Windows, Applications, Browser κ.λπ. και να αφήσετε μόνο τις επιλογές καθαρισμού μητρώου που έχετε επιλέξει. Αποφεύγοντας αυτό θα καθαρίσει όλα τα μέρη του υπολογιστή σας και όχι μόνο το μητρώο. Ωστόσο, ενώ είναι λίγο ενοχλητικό, δεν χρειάζεται πολύ χρόνο.

Για να δείτε μόνο τα αποτελέσματα της σάρωσης μητρώου, πρέπει να κάνετε δεξιό κλικ σε ένα ζήτημα μητρώου από τη σελίδα αποτελεσμάτων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή αποτελεσμάτων . Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Καθαρισμός για να τα διαγράψετε και οτιδήποτε άλλο που έχει σαρωθεί.

Ένα άλλο μικρό πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ο τρόπος με τον οποίο ο SlimCleaner Free ασχολείται με τα αποτελέσματα μετά την κατάργηση των ζητημάτων μητρώου. Τα αποτελέσματα φαίνονται καλά, αλλά τη στιγμή που κάνετε κλικ μακριά από αυτά, δεν μπορείτε να επιστρέψετε. Και πάλι, δεν είναι μια τεράστια διαπραγμάτευση, αλλά είναι μια ταλαιπωρία που πρέπει να αναφερθεί.

Είναι επίσης πολύ κακό ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε μια φορητή έκδοση του SlimCleaner Free από την ιστοσελίδα τους. Αντίθετα, πρέπει να το εγκαταστήσετε από τις ρυθμίσεις. Αυτό είναι ένα επιπλέον βήμα που δεν χρειάζονται τα περισσότερα προγράμματα με δυνατότητα φορητότητας.

Παρά τα προβλήματα για τα οποία μόλις μίλησα, το SlimCleaner Free εξακολουθεί να είναι ένα φοβερό πρόγραμμα λόγω του μεγάλου αριθμού ευεργετικών εργαλείων του. Το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου σαρώνει για μια ποικιλία προβλημάτων και, κατά τις δοκιμές μου, βρέθηκε γύρω από τον ίδιο αριθμό σφαλμάτων με παρόμοια ταξινομημένα καθαριστικά μητρώου.

Κατεβάστε SlimCleaner Δωρεάν