Τι είναι ο AIM και πού το έχω πρόσβαση;

Βρείτε AOL Instant Messenger για όλους τους αγαπημένους σας υπολογιστές, συσκευές

Παρουσιάστηκε το 1997, το AIM (σύντομο για το AOL Instant Messenger) είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πελάτες άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο. Το δωρεάν λογισμικό προγράμματος AIM επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν άμεσα μηνύματα σε οποιονδήποτε στον "κατάλογο φίλων" τους.

Το AIM περιλαμβάνει επίσης ενσωμάτωση κοινωνικής δικτύωσης, κοινή χρήση φωτογραφιών και αρχείων, συνομιλία βίντεο και ήχου, θέματα θεμάτων / κομματιών φίλων και πολλά άλλα.

AIM για Windows PC

Συνδεθείτε με τα κοινωνικά σας δίκτυα όπως το Twitter και το Instagram.

Δωρεάν Λήψη : Download AIM

Απαιτήσεις συστήματος

AIM για Mac

Για χρήστες Mac, το AIM για Mac προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε άλλες εκδόσεις της εφαρμογής άμεσων μηνυμάτων.

Δωρεάν Λήψη : AIM για Mac Λήψη

Απαιτήσεις συστήματος

Περισσότερο "

AIM στο διαδίκτυο

Για τους χρήστες που δεν μπορούν να κατεβάσουν έναν πελάτη άμεσων μηνυμάτων στους υπολογιστές τους, ειδικά στο σχολείο ή στο χώρο εργασίας, ο AIM web messenger είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με φίλους. Απλά ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας AIM και θα βρείτε τους φίλους και τις ρυθμίσεις σας, όπως ακριβώς βρίσκονται στην εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε.

Δεν απαιτείται λήψη : Συνδεθείτε στο AIM στον Ιστό

Απαιτήσεις συστήματος

Περισσότερο "

AIM Mail Chat

Ενώ βρίσκεστε στο AIM Mail, γνωρίζατε ότι μπορείτε επίσης να στέλνετε άμεσα μηνύματα στους φίλους σας; Με την ολοκλήρωση της συνομιλίας μέσω του AIM Mail, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν απευθείας στη λίστα φίλων τους.

Δεν απαιτείται λήψη : Συνδεθείτε με το AIM Mail

Απαιτήσεις συστήματος

Περισσότερο "

AIM στην επιφάνεια εργασίας του AOL

Πριν το AIM γίνει δικό του πελάτη IM, οι περισσότεροι από εμάς συνδέονται με το δίκτυο ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων χρησιμοποιώντας το λογισμικό AOL Desktop. Στείλτε και λάβετε άμεσα μηνύματα σε φίλους, ελέγξτε το AIM Mail και περιηγηθείτε στον ιστό σε ένα μέρος.

Δωρεάν Λήψη :

Περισσότερο "

AV από AIM Video Chat

Χρησιμοποιείται με άδεια. © 2011 AOL LLC. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Το AV από το AIM είναι ένας ελεύθερος ιστότοπος webcam που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με φίλους μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε λήψη λογισμικού ή να συνδεθείτε σε πελάτη άμεσων μηνυμάτων.

Δεν απαιτείται λήψη :

Απαιτήσεις συστήματος

Περισσότερο "

AIM για το iPad

Ο στόχος για το iPad είναι ένας πρωτοποριακός πελάτης για να διατηρεί επαφή με φίλους μέσω του IM, της κοινωνικής δικτύωσης και άλλων. Περιλαμβάνει την κοινή χρήση τοποθεσίας σχετικά με τις καταστάσεις, την πρόσβαση στο AIM Lifestream και πολλά άλλα.

Δωρεάν Λήψη : AIM για iPad Λήψη

Απαιτήσεις συστήματος

Εφαρμογή AIM για iPhone / iPod Touch

Αξιοποιήστε τη δύναμη της άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων εν κινήσει με την εφαρμογή AIM για iPhone / iPod Touch. Επεξεργασμένο πρόσφατα, η νέα εφαρμογή AIM για iPhone σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα, συνομιλία ομάδας συζήτησης, να μοιράζεστε θέση και εικόνες, να έχετε πρόσβαση στο Facebook Chat και το Google Talk και πολλά άλλα.

Δωρεάν Λήψη : Κατεβάστε AIM για iPhone / iPod

Απαιτήσεις συστήματος

Περισσότερο "

AIM App για Android

Ως κορυφαία εφαρμογή Android IM , οι χρήστες AIM για χρήστες Android μπορούν να απολαμβάνουν άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων με φίλους στο AIM, το Chat στο δίκτυο του Facebook και τα δίκτυα Google, την ομαδική συνομιλία, το ιστορικό συνομιλιών, την κοινή χρήση φωτογραφιών και τοποθεσιών και πολλά άλλα.
Δωρεάν Λήψη : AIM για λήψη Android App

Απαιτήσεις συστήματος

Περισσότερο "

ΣΚΟΠΟΣ για το Blackberry

Οι χρήστες Blackberry μπορούν επίσης να απολαύσουν λειτουργίες AIM με δικό τους AIM για Blackberry app.

Δωρεάν Λήψη : Κατεβάστε το AIM για Blackberry

Απαιτήσεις συστήματος

Περισσότερο "

ΣΤΟΧΟΣ για το TXT

Για χρήστες κινητής τηλεφωνίας με πρόωρο μοντέλο τηλεφώνου, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη μια εφαρμογή AIM για τη συσκευή σας. Ωστόσο, δεν μένετε έξω στο κρύο! Η υπηρεσία AIM για υπηρεσίες TXT είναι μια δωρεάν επιλογή που χρησιμοποιεί τα εισερχόμενα μηνυμάτων κειμένου σας για να σας βοηθήσει να στέλνετε και να λαμβάνετε άμεσα μηνύματα με βάση το κείμενο σε φίλους στη λίστα φίλων σας. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις SMS SMS. Περισσότερο "