Ποια είναι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι καλύτεροι τρόποι για να τους γράψετε

11 Best Practices Line Θέμα για να βοηθήσει τους αναγνώστες Θέλετε να ανοίξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Η περιοχή "θέμα" ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια σύντομη περιγραφή του μηνύματος. Γράφοντας ένα καλό θέμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημαίνει να το κρατάς σύντομο αλλά μέχρι το σημείο, ώστε να συνοψίζεις τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Όταν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φτάνει σε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε εμφανίζεται ηλεκτρονικά είτε σε έναν πελάτη εκτός σύνδεσης, το θέμα εμφανίζεται συνήθως δίπλα στο όνομα του αποστολέα και μερικές φορές δίπλα σε μια προεπισκόπηση του σώματος του μηνύματος. Είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει κάποιος όταν λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γι 'αυτό είναι σαν την πρώτη εντύπωση των ειδών.

Οι καλύτερες γραμμές θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι συνήθως σύντομες, περιγραφικές και παρέχουν στον παραλήπτη έναν λόγο να ανοίξει το email σας. Πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και συνήθως αποκόπτονται από τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά είναι πολύ σύντομες ή λείπουν και δεν παρέχουν στον αναγνώστη οποιεσδήποτε δυνατότητες να γνωρίζουν τι είναι το μήνυμα ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου να ξαναδιακοπήσει για το μήνυμα ξανά στο μελλοντικός.

11 Βέλτιστες πρακτικές γραμμής υποβολής

Οι ειδικοί λένε ότι η σύνθεση της γραμμής του θέματος είναι ο κύριος καθοριστικός παράγοντας για το κατά πόσον ανοίγει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πέρα από την αποφυγή ασάφειας και θέματα που δεν σχετίζονται με το περιεχόμενο του μηνύματος, παρακάτω είναι μερικές βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν γράφετε θέματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

  1. Σύντομη και γλυκιά φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα. Η γραμμή θέματος δεν πρέπει να έχει περισσότερους από 50 χαρακτήρες, αφού αυτό είναι το μέγιστο που μπορεί να εμφανιστεί στα εισερχόμενα του παραλήπτη. Σύμφωνα με το μονοπάτι επιστροφής, οι υποκείμενες γραμμές με 49 ή λιγότερους χαρακτήρες είχαν ανοικτές τιμές 12,5% υψηλότερες από εκείνες με 50 ή περισσότερους χαρακτήρες.
  2. Εάν η γραμμή θέματος σας είναι υπερβολικά "πωλήσεις-y", είναι πιθανό να σημειωθεί ως ανεπιθύμητο . Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τη γραφή σε όλα τα καπάκια και τα πολλά θαυμαστικά, καθώς και μια προφανώς διαφημιστική γλώσσα, όπως ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ !, One Time Offer ή ΔΩΡΕΑΝ! .
  3. Κάνε μια ερώτηση. Οι ερωτήσεις περιπλανώνουν την περιέργεια και εμπνέουν τους αναγνώστες να ανοίξουν το email σας για να βρουν μια απάντηση.
  4. Πείτε τους πότε λήγει η προσφορά σας ή όταν χρειάζεστε μια απάντηση. Ορισμένες φορές μια προθεσμία καθιστά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση προτεραιότητα.
  5. Δώστε στον αναγνώστη μια σημαντική προεπισκόπηση της αξίας του περιεχομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πυροδοτήστε το ενδιαφέρον τους δίνοντάς τους την αξία που πρόκειται να λάβουν. Δώστε τους ένα παπούτσι, στη συνέχεια, αφήστε το άλλο στο σώμα αντίγραφο.
  6. Δοκιμάστε μια άμεση κλήση για δράση. Μια δηλωτική πρόταση όπως "κάνε αυτό τώρα" ακολουθούμενη από αυτό που θα πάρουν αν το κάνουν.
  1. Χρησιμοποιήστε έναν αριθμό, υποσχεθείτε μια λίστα. Για παράδειγμα, "10 τρόποι να φτάσετε στην εργασία εγκαίρως" ή "3 λόγοι για να πιείτε τον καφέ". Οι άνθρωποι αγαπούν τους καταλόγους γιατί παίρνουν μεγάλα θέματα και τα διασπούν σε τμήματα μεγέθους δαγκώματος. Μια λίστα στη γραμμή θέματος σας επιτρέπει στους αναγνώστες σας να γνωρίζουν ότι το περιεχόμενό σας είναι καλά οργανωμένο και εύκολα εύπεπτο.
  2. Έχετε κάτι νέο και συναρπαστικό να το πείτε; Υπάρχει κάποια εξέλιξη που σχετίζεται με τον αναγνώστη; Αφήστε τους να γνωρίζουν στη γραμμή θέματος. Μοιράσου ενθουσιασμό. Αν μοιραστείτε μια ανακοίνωση, οι συνδρομητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα αισθάνονται ότι είναι οι πρώτοι που θα γνωρίζουν και θα τους παρακινήσουν να διαβάσουν όλες τις λεπτομέρειες.
  3. Βάλτε το όνομα της επιχείρησής σας στη γραμμή θέματος. Οι περισσότεροι άνθρωποι εξετάζουν ποιος είναι ο αποστολέας και ποια γραμμή θέματος αποφασίζει αν θα ανοίξει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μη χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε τη συγκεκριμένη μάρκα σας.
  4. Κάντε το αστείο, αστείο ή διασκεδαστικό. Αν το κάνετε, θα πάρετε μεγάλη προσοχή.
  5. Μοιραστείτε κάτι απροσδόκητο. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι από ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός για τη βιομηχανία σας, ένα στατιστικό στοιχείο αύξησης των φρυδιών ή απλώς κάτι που οι άνθρωποι δεν συνηθίζουν να ακούν.