Εφαρμογή επωνυμίας για κινητές εφαρμογές: Ανάπτυξη ενός ισχυρού σήματος εφαρμογών

Απλές τεχνικές για την αποτελεσματική επωνυμία κινητών εφαρμογών

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές εκεί έξω σε κάθε αγορά εφαρμογών για κινητά. Υπάρχουν επίσης ίσοι αριθμοί υφιστάμενων και νέων προγραμματιστών εφαρμογών που εμφανίζονται για όλες τις πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας που υπάρχουν σήμερα. Οι τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας έχουν επίσης προχωρήσει πάρα πολύ και βελτιώνονται καθημερινά. Ωστόσο, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τομέας του μάρκετινγκ εφαρμογών για κινητά που έχει παραμεληθεί σε μεγάλο βαθμό και είναι η επωνυμία κινητής εφαρμογής. Πολλοί προγραμματιστές δεν συνειδητοποιούν ότι η ανάπτυξη ισχυρών τεχνικών επωνυμίας εφαρμογών θα βοηθούσε να εδραιώσει σταθερά το χαρτοφυλάκιο τους

Περιορισμοί του προγραμματιστή

Ωστόσο, παρά τους παραπάνω περιορισμούς, εξακολουθεί να υπάρχει πολύ περιθώριο για τον προγραμματιστή να δημιουργήσει ισχυρό branding για την εφαρμογή του για κινητά. Αυτό το άρθρο σάς προσφέρει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προχωρήσετε και να αναπτύξετε ισχυρό branding για την εφαρμογή σας για κινητά.

Ονομασία της εφαρμογής σας

Η σωστή ονομασία της εφαρμογής σας προχωρεί σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία της εφαρμογής στο μυαλό των χρηστών, προσθέτοντας επίσης το υπόλοιπο χαρτοφυλάκιο εφαρμογών του προγραμματιστή. Όσο πιο σχετικό είναι το όνομα της εφαρμογής σας με τη λειτουργία της εφαρμογής σας, τόσο καλύτερα θα είναι η εφαρμογή σας στην αγορά.

Φυσικά, μπορεί να μην είναι πάντα δυνατόν να ακολουθήσετε αυτή την τεχνική. Σε περίπτωση που το όνομα της εφαρμογής της επιλογής σας έχει ήδη ληφθεί, θα μπορούσατε πιθανώς να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό δύο λέξεων ως μία λέξη, με καθένα από αυτά να κεφαλαιοποιείται. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το PlainText, ένα δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για το iPhone, το iPod Touch και το iPad.

Δίνοντας στην εφαρμογή σας ένα εικονίδιο

Το εικονίδιο της εφαρμογής σας βοηθά πολύ τους χρήστες να συνδέονται με την εφαρμογή σας. Αυτή η πτυχή της επωνυμίας app απαιτεί πολλή δουλειά και δημιουργικότητα. Αλλά μόλις καταφέρετε να φτάσετε στο καλύτερο εικονίδιο για την εφαρμογή σας για κινητά, αυτό το ίδιο θα ωθήσει την εφαρμογή σας στην κατάταξη της αγοράς και μεταξύ των χρηστών.

Ο ευκολότερος τρόπος να υπολογίσετε το σωστό είδος εικονιδίου για την εφαρμογή σας είναι να προσπαθήσετε να συσχετίσετε το εικονίδιο σας με κάποια σημαντική λειτουργία της εφαρμογής σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε και να ταιριάξετε το χρωματικό σχήμα του εικονιδίου σας με αυτά που χρησιμοποιείτε κυρίως στην εφαρμογή σας. Αν αναπτύσσετε μια εφαρμογή κινητών κοινωνικών τυχερών παιχνιδιών , δοκιμάστε να ενσωματώσετε ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα παιχνιδιού ως τον κύριο χαρακτήρα εικονιδίων σας.

Επομένως, η χρησιμοποίηση λεπτών ή άμεσων αναφορών στην εφαρμογή σας στο εικονίδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει τεράστια για να αναπτύξετε μια ισχυρότερη μάρκα εφαρμογών.

Διασύνδεση χρήστη

Δοκιμάστε και δημιουργήστε μια διεπαφή χρήστη για την εφαρμογή σας, η οποία θα αποκαλύψει τη γενική "προσωπικότητα" και τη "φωνή" της εφαρμογής σας. Διατηρήστε αυτήν την ποιότητα σε όλη τη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής σας. Κάνοντας αυτό θα εμπλέξει πλήρως το χρήστη στην εμπειρία κατά τη διάρκεια του χρόνου που χρησιμοποιεί η εφαρμογή σας.

Βεβαιωθείτε ότι η διασύνδεση της εφαρμογής, τα χρώματα, τα θέματα, οι ήχοι, τα σχέδια και όλες οι άλλες πτυχές είναι σύμφωνες με τη γενική αίσθηση της εφαρμογής.

Βοήθεια και υποστήριξη

Αυτή είναι μια πτυχή που δεν πρέπει ποτέ να χάσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει μια ενότητα βοήθειας, υποστήριξης ή υποστήριξης όπου ισχύει στην εφαρμογή σας. Ενώ μπορείτε να ενσωματώσετε την ενότητα βοήθειας στη διεπαφή της εφαρμογής, η υποστήριξη ή μια ενότητα μπορεί να τεθεί στην καρτέλα ρυθμίσεων.

Η συμπερίληψη μιας πλήρους και ολοκληρωμένης ενότητας βοήθειας διασφαλίζει ότι ο χρήστης σας έχει την τάση να χρησιμοποιεί την εφαρμογή σας πιο συχνά.

Συμπερασματικά

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εφαρμογών και να σας δημιουργήσουμε ως φημισμένο προγραμματιστή, δημιουργώντας έτσι ισχυρό branding για την εφαρμογή σας για κινητά.