Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray για συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400

01 από 10

Το Toshiba Symbio BDX6400 Media Player Blu-ray Player Προϊόντα Φωτογραφίες

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της συσκευής Toshiba Symbio BDX6400 - Φωτογραφία με μπροστινή όψη με αξεσουάρ που περιλαμβάνονται. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ο φορέας Blu-ray Disc BDX6400 Media Player της Toshiba Symbio BDX6400 είναι μια συμπαγής και κομψή μονάδα που προσφέρει αναπαραγωγή 2D και 3D δίσκων Blu-ray, DVD και CD, καθώς και αναβάθμιση 1080p και 4K. Το BDX6400 είναι επίσης σε θέση να μεταδίδει περιεχόμενο ήχου / βίντεο από το διαδίκτυο, όπως CinemaNow, Netflix, Pandora, Vudu και πολλά άλλα - καθώς και υπολογιστές συνδεδεμένους στο δίκτυο. Για μια πιο προσεκτική ματιά στο BDX6400, δείτε αυτό το προφίλ φωτογραφιών.

Για να ξεκινήσετε είναι μια ματιά στον παίκτη με τα παρεχόμενα αξεσουάρ του. Ξεκινώντας από το πίσω μέρος είναι ο Οδηγός γρήγορης περιήγησης.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, από αριστερά προς τα δεξιά είναι το έγγραφο εγγύησης, τοποθέτηση σε τραπέζι / ράφι και βίδες για κάθετη τοποθέτηση της συσκευής αναπαραγωγής.

Στην κορυφή της συσκευής αναπαραγωγής είναι το τηλεχειριστήριο και οι μπαταρίες, με αποσπώμενη εξωτερική τροφοδοσία που αναπαύεται προς τα δεξιά.

Η μονάδα BDX6400 Media Box / Blu-ray Player είναι εξαιρετικά συμπαγής, με διαστάσεις 1,9 x 7,5 x 7,5 ιντσών (HWD) και πολύ ελαφρύ 1,74 λίβρες βάρους.

Για μια πιο προσεκτική ματιά στο μπροστινό και πίσω φύλλο του BDX6400, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

02 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Προβολές μπροστά και πίσω

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Μπροστινή και οπίσθια προβολή φωτογραφιών. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα τόσο η μπροστινή (πάνω φωτογραφία) όσο και η πίσω (κάτω φωτογραφία) άποψη του Toshiba BDX6400.

Όπως μπορείτε να δείτε, το μέτωπο είναι πολύ αραιό. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες λειτουργίες αυτού του DVD player είναι προσβάσιμες μόνο μέσω του παρεχόμενου ασύρματου τηλεχειριστηρίου - Μην το χάσετε!

Το μπροστινό μέρος του BDX6400 αποτελείται από μια υποδοχή φόρτωσης δίσκου Blu-ray / DVD / CD σε όλη τη μέση, με μικρά κουμπιά μεταφοράς (που είναι ορατά όταν η μονάδα είναι ενεργοποιημένη - όχι σε αυτή τη φωτογραφία) κατά μήκος της δεξιά δεξιά μπροστά. Το κουμπί λειτουργίας βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη δεξιά γωνία.

Η κάτω φωτογραφία παρουσιάζει το πίσω μέρος του BDX6400, το οποίο φιλοξενεί τις επιλογές σύνδεσης του.

Όπως μπορείτε να δείτε, ακριβώς όπως το μπροστινό μέρος του παίκτη, το πίσω μέρος του παίκτη είναι πολύ αραιό.

Ξεκινώντας από τα αριστερά είναι η υποδοχή για την αποσπώμενη τροφοδοσία ρεύματος.

Η μετακίνηση προς τα δεξιά είναι η έξοδος HDMI , ακολουθούμενη από έξοδο ψηφιακού ομοαξονικού ήχου .

Προχωρώντας προς τα δεξιά υπάρχει μια θύρα USB, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση σε συμβατό περιεχόμενο πολυμέσων που είναι αποθηκευμένο σε μονάδες flash.

Τέλος, στην άκρα δεξιά είναι μια θύρα LAN / Ethernet. Η θύρα Ethernet επιτρέπει σύνδεση σε δρομολογητή Internet υψηλής ταχύτητας για πρόσβαση στο περιεχόμενο Προφίλ 2.0 (BD-Live) που σχετίζεται με ορισμένους δίσκους Blu-ray, καθώς και πρόσβαση σε περιεχόμενο streaming στο διαδίκτυο (όπως Netflix, κλπ.) Και επιτρέπει επίσης άμεση λήψη ενημερώσεων υλικολογισμικού. Ωστόσο, το BDX6400 διαθέτει επίσης ενσωματωμένη σύνδεση δικτύου Wi-Fi / Internet, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής ως προς την επιλογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αν η επιλογή WiFi είναι ασταθής, η θύρα LAN / Ethernet είναι μια λογική εναλλακτική λύση.

Επίσης, εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει είσοδο DVI-HDCP αντί για HDMI, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλώδιο προσαρμογέα HDMI σε DVI για να συνδέσετε το BDX6400 με την τηλεόραση HDTV εξοπλισμένη με DVI, ωστόσο το DVI περνά μόνο 2D βίντεο και μια δεύτερη σύνδεση για ήχο απαιτείται.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι εάν διαθέτετε τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα (SD ή HD) που δεν διαθέτει εισόδους HDMI, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή, καθώς το BDX6400 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εξόδους Component Video (κόκκινο, πράσινο, μπλε) ή σύνθετο βίντεο .

Επίσης, παρόλο που το BDX6400 παρέχει έξοδο ψηφιακού ομοαξονικού ήχου, δεν διαθέτει τη συνηθέστερη ψηφιακή οπτική σύνδεση ήχου. Ωστόσο, εάν διαθέτετε δέκτη οικιακού κινηματογράφου με συνδέσεις HDMI και μπορείτε να δεχθείτε ήχο από τροφοδοσίες HDMI, θα ήταν η προτιμώμενη επιλογή σύνδεσης για ήχο και βίντεο ούτως ή άλλως.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

03 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Κατακόρυφη διαμόρφωση

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Φωτογραφική όψη μπροστινής όψης - Κατακόρυφη διαμόρφωση. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το Toshiba BDX6400 μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια είτε κάθετα. Στην παραπάνω φωτογραφία, η συσκευή αναπαραγωγής εμφανίζεται στην κάθετη συναρμολογημένη θέση της μέσω της προσάρτησης στην παρεχόμενη βάση.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

04 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Φωτογραφία του τηλεχειριστηρίου

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Φωτογραφία τηλεχειρισμού. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εικόνα σε αυτή τη σελίδα είναι μια κοντινή προβολή του ασύρματου τηλεχειριστηρίου για το Toshiba BDX6400.

Ξεκινώντας από την επάνω αριστερή πλευρά βρίσκεται το κουμπί Εξαγωγή δίσκου και στα δεξιά το κουμπί Power On / Standby.

Προχωρώντας προς τα κάτω είναι το πληκτρολόγιο άμεσης πρόσβασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή πληροφοριών καναλιού και κομματιών.

Προχωρώντας προς τα κάτω, η επόμενη ομάδα κουμπιών είναι τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής (Αναζήτηση προς τα πίσω, Αναπαραγωγή, Αναζήτηση προς τα εμπρός, Παράλειψη προς τα πίσω, Παύση, Παράλειψη προς τα εμπρός και Διακοπή). Τα κουμπιά μπορούν να ελέγχουν την αναπαραγωγή δίσκων, ψηφιακών μέσων και ροής μέσω Internet.

Κάτω από τα στοιχεία ελέγχου μεταφοράς είναι τα πλήκτρα πρόσβασης και πλοήγησης, καθώς και ένα κουμπί άμεσης πρόσβασης Netflix.

Κάτω από τα κουμπιά πλοήγησης μενού είναι τα κόκκινα / πράσινα / μπλε / κίτρινα κουμπιά. Αυτά τα κουμπιά είναι εξειδικευμένα για συγκεκριμένες λειτουργίες σε μερικούς δίσκους Blu-ray ή σε άλλες λειτουργίες που έχουν ανατεθεί από τη συσκευή αναπαραγωγής.

Δύο επιπλέον σειρές κουμπιών παρέχουν πρόσβαση στους υπότιτλους, τον κύριο ήχο, τον 2ο ήχο και τις ρυθμίσεις γωνίας, καθώς και τα A / B, Repeat, Display (εμφάνιση κατάστασης) και άμεση πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεων εικόνας.

Μια απογοήτευση είναι ότι το τηλεχειριστήριο δεν είναι οπίσθιο φωτισμό, καθιστώντας το πιο δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, ειδικά αφού όλα τα κουμπιά (εκτός από την ισχύ, κόκκινο / πράσινο / κίτρινο / μπλε, Netflix και κουμπιά λειτουργίας) πάνω από μια μαύρη επιφάνεια τηλεχειριστηρίου.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι, δεδομένου ότι πολύ λίγες λειτουργίες μπορούν να προσπελαστούν στην ίδια την συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc, οπότε μην χάσετε το τηλεχειριστήριο.

Για μια ματιά σε μερικές από τις λειτουργίες μενού της οθόνης του Toshiba BDX6400, προχωρήστε στην επόμενη σειρά φωτογραφιών.

05 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Φωτογραφία του μενού Home

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Το μενού Home. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί ένα παράδειγμα φωτογραφίας του συστήματος μενού στην οθόνη. Η φωτογραφία εμφανίζει την Αρχική σελίδα για το Toshiba BDX6400.

Το μενού χωρίζεται σε τρεις ενότητες: Οι εφαρμογές μου, Προτεινόμενες εφαρμογές και Εργαλεία.

Η ενότητα Οι εφαρμογές μου μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας, αλλά όπως φαίνεται εδώ, μπορείτε να δείτε εικονίδια για Cinema Now, HuluPlus, Netflix, Pandora, Picasa, YouTube, Vudu Movies, Vudu Apps (τα οποία θα δούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια αργότερα) Περισσότερο.

Η ενότητα "Εφαρμοσμένες εφαρμογές" στο κέντρο εμφανίζει τα προσπελάσιμα στην τρέχουσα στιγμή, καθώς και τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές.

Μετακινώντας προς τα δεξιά είναι η ενότητα Εργαλεία, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις αναπαραγωγής και τις επιλογές αναπαραγωγής πολυμέσων, καθώς και πρόσβαση σε πλήρες πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Για μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα επιμέρους μενού, προχωρήστε στην υπόλοιπη παρουσίαση.

06 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Μενού ρυθμίσεων οθόνης

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Το μενού ρυθμίσεων οθόνης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται παραπάνω μια ματιά στη διάταξη του μενού Ρυθμίσεις αναπαραγωγής, με το υπομενού Ρυθμίσεις οθόνης:

Οθόνη τηλεόρασης: Ρυθμίζει την αναλογία εικόνας εξόδου βίντεο. Οι επιλογές είναι 16x9 Normal, 16x9 Full, 4x3 Pan / Scan, 4x3 Letterbox.

Ανάλυση: Ορίζει την ανάλυση εξόδου βίντεο. Οι επιλογές είναι: 480i , 480p , 720p , 1080i, 1080p και 4K2K (4K Ultra HD TV που απαιτείται για χρήση της ρύθμισης 4K2K).

Χρώμα χώρου: RGB, YCbCr, YCbCr422, πλήρης RGB.

HDMI Deep Color: Ενεργοποιεί τη λειτουργία Deep color για συμβατό περιεχόμενο.

HDMI 1080 / 24p: Εξάγει όλο το περιεχόμενο πηγής σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο προοδευτικά πλαίσια. Καλή με τις πηγές ταινίας που πυροβόλησαν αρχικά σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αλλά κάνει το βίντεο να μοιάζει περισσότερο με ταινία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μερικές μεγαλύτερες HDTV δεν είναι συμβατές με 1080 / 24p.

Λειτουργία Blu-ray 3D: Η ρύθμιση AUTO επιτρέπει την αυτόματη προβολή του 3D περιεχομένου σε λειτουργία 3D. Η ρύθμιση OFF θα στείλει μόνο σήμα 2D στην τηλεόραση, ακόμα και όταν αναπαράγεται μια πηγή 3D. Αν δεν διαθέτετε τρισδιάστατη τηλεόραση ή βιντεοπροβολέα, η ρύθμιση OFF θα είναι η πλέον κατάλληλη για χρήση.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

07 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Μενού ρυθμίσεων ήχου

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Symbio Media Box της Toshiba BDX6400 - Το μενού "Ρυθμίσεις ήχου". Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ακολουθεί μια ματιά στο μενού "Ρυθμίσεις ήχου" για το BDX6400.

SPDIF: Ρυθμίζει τις επιλογές εξόδου σήματος ήχου για την έξοδο ψηφιακού ομοαξονικού ήχου. Οι επιλογές είναι:

Το Bitstream χρησιμοποιείται εάν έχετε δέκτη οικιακού κινηματογράφου με αποκωδικοποιητές Dolby Digital ή DTS .

Το PCM επιτρέπει στο BDX6400 να παράγει ένα μη συμπιεσμένο σήμα δύο καναλιών σε ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου.

Αναδημιουργία κωδικοποίησης: Αυτή η ρύθμιση χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις όπου μπορεί να υπάρχει τόσο σχόλιο εικόνας σε εικόνα όσο και άλλο δευτερεύον κομμάτι ήχου σε δίσκο Blu-ray.

Off: Απενεργοποιεί την έξοδο ήχου μέσω της ψηφιακής ομοαξονικής σύνδεσης.

HDMI: Ρυθμίζει τις επιλογές εξόδου σήματος ήχου για την έξοδο HDMI. Οι επιλογές είναι ίδιες με τις επιλογές που παρέχονται με τις ρυθμίσεις ψηφιακής ομοαξονικής σύνδεσης, εκτός από το ότι η επιλογή Bitstream είναι συμβατή με δέκτες οικιακού κινηματογράφου με αποκωδικοποιητές Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio (εκτός από το Dolby Digital / DTS) μπορεί να παρέχει μέχρι και 8 κανάλια μη συμπιεσμένης τροφοδοσίας ήχου σε ένα συμβατό δέκτη οικιακού κινηματογράφου.

Δειγματοληψία κάτω: Η ρύθμιση ρυθμίζει την έξοδο συχνότητας δειγματοληψίας μέσω της σύνδεσης εξόδου ψηφιακού ομοαξονικού ήχου. Οι επιλογές είναι 48Hz, 96KHz, 192kHz. Ελέγξτε το εγχειρίδιο χρήσης του δέκτη οικιακού κινηματογράφου για τη δυνατότητα δειγματοληψίας.

Dolby DRC: Συμπίεση δυναμικής εμβέλειας: Ο έλεγχος εξισώνει τα επίπεδα εξόδου ήχου από κομμάτια Dolby Digital έτσι ώστε τα μέρη των ηχείων να είναι μαλακά και τα μαλακά μέρη να είναι πιο δυνατά. Εάν ενοχλούνται από ακραίες αλλαγές όγκου (όπως εκρήξεις και συντριβές), αυτή η ρύθμιση εξομαλύνει τον ήχο για να μην πάρετε το ίδιο ηχητικό αντίκτυπο από τις διαφορές μεταξύ ήπιων και δυνατών ήχων.

Stereo Mix: Αυτή η επιλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν πρέπει να αναμίξετε την έξοδο ήχου σε λιγότερα κανάλια, κάτι που είναι χρήσιμο εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή αναλογικού ήχου δύο καναλιών.

Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις: Το στερεοφωνικό αναμιγνύει όλα τα ηχητικά σήματα surround σε ένα στερεοφωνικό δύο καναλιών, ενώ το Surround encoded (LtRt) αναμειγνύει τα ηχητικά σήματα surround μέχρι δύο κανάλια, διατηρώντας όμως ενσωματωμένα στοιχεία ήχου surround ώστε οι δέκτες Home Cinema να χρησιμοποιούν Dolby Prologic, Prologic II ή Prologic IIx μπορούν να εξάγουν μια εικόνα ήχου surround από τις πληροφορίες δύο καναλιών.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

08 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Μενού ρυθμίσεων δικτύου

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Το μενού ρυθμίσεων δικτύου. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Δείτε τις Ρυθμίσεις δικτύου του Toshiba BDX6400.

Σύνδεση Internet: Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση σύνδεσης στο Internet.

Διασύνδεση: Επιτρέπει την επιλογή είτε σύνδεσης ενσύρματου / Ethernet είτε ασύρματου / ασύρματου δικτύου.

Δοκιμή σύνδεσης Επαληθεύει τη σύνδεση του οικείου δικτύου σας.

Ρύθμιση IP: Επιτρέπει την αυτόματη ή μη αυτόματη εισαγωγή των πληροφοριών IP σας.

WiFi Direct: Επιτρέπει άμεση ασύρματη σύνδεση μεταξύ των smartphones και δισκίων συμβατά με το BDX6400 και το WiFi Direct ή το Miracast .

Ρύθμιση άμεσων WiFi: Σαρώνει για ενεργές συμβατές συσκευές WiFi Direct και Miracast.

Πληροφορίες: Εμφανίζει όλες τις πληροφορίες κατάστασης δικτύου.

BD-Live Connection: Επιτρέπει την αυτόματη ή μη αυτόματη πρόσβαση σε περιεχόμενο που βασίζεται στο διαδίκτυο που παρέχεται σε ορισμένους δίσκους Blu-ray. Αυτή η λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν θέλετε.

Ρύθμιση εξωτερικού ελέγχου: Παρέχει έλεγχο δικτύου του BDX6400 - απαιτεί πληροφορίες για όνομα συσκευής, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και αριθμό θύρας.

Αναζήτηση διακομιστή μέσων: Αναζητά ενεργές συμβατές συσκευές δικτύου.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

09 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Φωτογραφία του μενού εφαρμογών Vudu

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Μενού εφαρμογών Vudu. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εκτός από την επιφάνεια ταινίας Vudu, το Toshiba BDX6400 παρέχει επίσης πρόσβαση σε εφαρμογές VUDU.

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, οι εφαρμογές Vudu παρέχουν μια πύλη σε ένα πλήθος πρόσθετων περιεχομένων συνεχούς ροής μέσω του Διαδικτύου από ειδήσεις και πληροφορίες, σε δημοφιλείς σειρές καλωδιακής τηλεόρασης και σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Προχωρήστε στην επόμενη και τελική φωτογραφία σε αυτό το βλέμμα στο Toshiba BDX6400.

10 από 10

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Πρόγραμμα περιήγησης στο Web Παράδειγμα

Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray της Toshiba Symbio BDX6400 - Πρόγραμμα περιήγησης στο Web Παράδειγμα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Σε αυτήν την τελευταία σελίδα του προφίλ φωτογραφιών μου Toshiba BDX6400 είναι μια ματιά στη λειτουργία του προγράμματος περιήγησης στο Web, η οποία σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες αναζήτησης ιστού.

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα ένα παράδειγμα του πώς ένας ιστότοπος μπορεί να εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού (φυσικά, έπρεπε να συνδέσω τον δικό μου ιστότοπο).

Τελική λήψη

Αυτό ολοκληρώνει την εμφάνιση φωτογραφιών μου στο Toshiba BDX6400. Για πρόσθετες πληροφορίες και προοπτικές, ελέγξτε επίσης τα αποτελέσματα των κριτικών μου και των αποτελεσμάτων βίντεο .

Συγκρίνετε Τιμές