Πρότυπα καρτών ευχετήριων καρτών

Βρείτε όλα τα είδη κενών και εκ των προτέρων σχεδιασμένων εκτυπώσεων ευχετήριων καρτών. Δημιουργήστε κάρτες διακοπών, προσκλήσεις, ανακοινώσεις, κάρτες γενεθλίων και άλλα είδη ευχετήριων καρτών που χρησιμοποιούν αυτά τα δωρεάν πρότυπα ευχετήριων καρτών σε μορφή PDF, Word, Publisher και άλλες μορφές. Ορισμένες κάρτες μπορούν να προσωποποιηθούν στο διαδίκτυο και να εκτυπωθούν από το πρόγραμμα περιήγησης. Άλλοι προορίζονται για λήψη.

Αποκτήστε ακόμα περισσότερα πρότυπα όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό σχεδιασμού ευχετήριων καρτών :

123 κάρτες εκτύπωσης Δωρεάν εκτυπώσεις

123 Κάρτες εκτύπωσης. 123 Κάρτες εκτύπωσης

Επιλέξτε μια κάρτα γενεθλίων, μια κάρτα διακοπών, μια κάρτα με ζώα, μια κάρτα με θέμα τον αθλητισμό ή οποιοδήποτε από τα άλλα πολλά στυλ. Αυτό είναι το βήμα 1 (και μπορεί να πάρει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τόσους πολλούς από τους οποίους να επιλέξουν). Συμπληρώστε μια ηλεκτρονική φόρμα για να προσωποποιήσετε την κάρτα ή να την αφήσετε κενή (Βήμα 2). Τέλος, το βήμα 3 είναι να εκτυπώσετε το πρότυπο που προκύπτει από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάθε κάρτα φέρει μια μικρή διακριτική 123 κάρτες εκτύπωσης! tagline και διεύθυνση URL. Περισσότερο "

Πρότυπα κάρτας Avery

Πρότυπα κάρτας Avery. Πρότυπα κάρτας Avery

Αυτή η κατηγορία Καρτών περιλαμβάνει επαγγελματικές κάρτες και καρτ ποστάλ, καθώς και Κάρτες σημειώσεων, Κάρτες ευχετήριων καρτών Half-fold και πολλά άλλα. Αυτά είναι κενά πρότυπα με γραμμές πλέγματος για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τη δική σας κάρτα. Τα περισσότερα πρότυπα ευχετήριων καρτών εμφανίζονται συμβατά με το Microsoft Word και έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με διάφορα προϊόντα χαρτιού Avery. Περισσότερο "

Χαιρετισμός νησί

Χαιρετισμός νησί. Χαιρετισμός νησί

Επιλέξτε μια κάρτα και προσαρμόστε την στο διαδίκτυο. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και κείμενο (και να μετακινήσετε τα πράγματα, να αλλάξετε τις γραμματοσειρές κ.λπ.) και να εκτυπώσετε τη δημιουργία σας από το πρόγραμμα περιήγησης. Θα προσφέρει ακόμη και προτάσεις συναισθημάτων. Πολλές κατηγορίες και πολλές μορφές ευχετήριων καρτών. Είναι όλα δωρεάν. Οι κάρτες εκτυπώνονται σε χαρτί A4, οπότε εάν χρησιμοποιείτε μέγεθος επιστολών ΗΠΑ , ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε το μέγεθος εκτύπωσης. Οι κάρτες θα φέρουν το λογότυπο του νησιού Greetings Island στην πίσω πλευρά. Περισσότερο "

Hoover Web Design - Δωρεάν εκτυπώσιμα πρότυπα ευχετήριων καρτών

Πρότυπα κάρτας ευχετήριων καρτών Hoover Web Design. Πρότυπα κάρτας ευχετήριων καρτών Hoover Web Design

Αυτά τα πρότυπα είναι εκτυπώσιμα αρχεία PDF. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν γενέθλια, αποφοίτηση, ευχαριστώ, αίγλη, πάρε καλά, και ισπανικές ευχετήριες κάρτες. Υπάρχουν αστείες κάρτες, σοβαρές κάρτες και μερικά πραγματικά υπέροχα σχέδια. Ελέγξτε όλους τους συνδέσμους στη σελίδα για να βρείτε περισσότερες ευχετήριες κάρτες από τον μπαμπά, από τις δουλειές-στο-σπίτι moms, από τα μωρά, και για τις προσκλήσεις και τις γαμήλιες προσκλήσεις. Περισσότερο "

Το HP Creative Studio για οικιακές ευχετήριες κάρτες

Το HP Creative Studio για οικιακές ευχετήριες κάρτες. Το HP Creative Studio για οικιακές ευχετήριες κάρτες

Περιηγηθείτε στην πλήρη συλλογή ή φιλτράρετε ανά κατηγορία. Ανάλογα με το πρότυπο, μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο ή να προσθέσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Κάντε προεπισκόπηση της κάρτας στο διαδίκτυο και στη συνέχεια εκτυπώστε την απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται. Υπάρχουν κάποιες υπέροχες και διασκεδαστικές κάρτες εδώ. Περισσότερο "

Δημιουργία-Greeting-Cards.com

making-creating-cards.com. making-creating-cards.com

Λίγο δύσκολο να πλοηγηθεί, αλλά υπάρχει μια χούφτα δωρεάν πρότυπα PDF των καρτών για τα Χριστούγεννα, την Ημέρα του Πατέρα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλα μεταξύ των συνδέσμων διαφήμισης και άλλων προτύπων. Περιηγηθείτε μέσω της πλαϊνής γραμμής για να βρείτε περισσότερα freebies, tutorials και γκαλερί ευχετήριων καρτών. Περισσότερο "

Πρότυπα κάρτας ευχερειών του Microsoft Office

Πρότυπα καρτών ευχετήριων καρτών για το Microsoft Office. Πρότυπα καρτών ευχετήριων καρτών για το Microsoft Office

Φιλία, Διακοπές και Ευχαριστώ είναι μερικές από τις κατηγορίες όπου θα βρείτε πρότυπα ευχετήριων καρτών σε μορφές PowerPoint, Publisher και Word. Αυτά είναι πρότυπα που έχουν υποβληθεί από τον χρήστη. Ορισμένα είναι πολύ καλά αλλά η ποιότητα θα ποικίλει. Περισσότερο "

PrintFree.com Εκτυπώσιμη ευχετήρια κάρτα

Κάρτες PrintFree.com. Κάρτες PrintFree.com

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες όπως το All Purpose, η αποφοίτηση, το νέο μωρό, η συμπάθεια και οι κάρτες ζωγραφικής για παιδιά. Οι κάρτες έρχονται σε μισοπλαστικό και τετραπλάσιο στυλ, εκτυπώνονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορούν να προσαρμοστούν σε ορισμένες περιπτώσεις και να περιέχουν μια μικρή διεύθυνση URL σε κάθε κάρτα. Περισσότερο "

StockLayouts Δωρεάν Ευχετήριες κάρτες πρότυπο

StockLayouts. StockLayouts

Η StockLayouts προσφέρει μερικά δωρεάν πρότυπα ως έναν τρόπο να σας αφήσει να δοκιμάσετε τι πρέπει να προσφέρουν. Αυτό είναι ένα δωρεάν πρότυπο ευχετήριων καρτών. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε για να λάβετε τα δωρεάν πρότυπα. Περισσότερο "