Πώς να μαζέψετε τις εικόνες και τις φωτογραφίες χύμα στο iPhone, iPad

Έτσι, έχετε ένα bajillion φωτογραφίες, εικόνες και βίντεο στο iPhone και το iPad σας και πρέπει να τα απομακρύνετε όλα. Λυπάμαι, πάρα πολύ Pokemon στον εγκέφαλο.

Τέλος πάντων, ίσως προσπαθείτε να καθαρίσετε το διάστημα (γεια χρήστες iPhone 16GB και iPad) ή απλά θέλετε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες σας, αλλά δεν μπορείτε να υπολογίσετε έναν τρόπο να επισημάνετε όλες τις εικόνες σας για εύκολη διαγραφή. Δεν είσαι ο μόνος. Παρόλο που η Apple παρέχει μια εύκολη επιλογή για να το κάνετε αυτό όταν διαγράφετε μόνιμα όλες τις φωτογραφίες στο λεύκωμά σας "Πρόσφατα διαγραμμένο", η επιλογή είναι περίεργα απούσα για το συνηθισμένο ρολό κάμερας, τουλάχιστον τόσο πρόσφατα όσο το iOS 9.

Τι συμβαίνει με αυτή την Apple;

Τα καλά νέα είναι ότι πράγματι έχετε έναν τρόπο μαζικής επιλογής φωτογραφιών - καλά, κάτι τέτοιο - στο τηλέφωνο ή το tablet σας σε περίπτωση που δεν θέλετε να το κάνετε κάνοντας σύνδεση με έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους ή jailbreaking η συσκευή σου. Βεβαίως, δεν είναι τόσο βολικό όσο η μέθοδος επιλογής για το πρόσφατα διαγραμμένο άλμπουμ, αλλά είναι ακόμα καλύτερο από το να υπογραμμίζεις χειροκίνητα εκατοντάδες φωτογραφίες μία προς μία.

Ακόμα ενδιαφέρεται; Εδώ μπορείτε να το κάνετε με μερικά απλά βήματα.

Βήμα 1

Αρχικά, θα θέλετε να ξεκινήσετε την εφαρμογή "Φωτογραφίες". Αυτό θα ήταν η εφαρμογή λουλουδιών με ουράνιο τόξο (ooh, χρώματα ...). Η εφαρμογή βρίσκεται συνήθως μεταξύ των εφαρμογών Ημερολογίου και Κάμερας στην αρχική οθόνη του iPhone σας ή ανάμεσα στις εφαρμογές Αλληλογραφία και Μουσική στην αρχική οθόνη iPad. Λοιπόν, τουλάχιστον εκεί είναι εκεί που βρίσκονται στις συσκευές μου. Τέλος πάντων, αγγίξτε το, μωρό.

Βήμα 2

Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή Φωτογραφία, θα δείτε δύο εικονίδια στο κάτω μέρος. Οι "Φωτογραφίες" θα βρίσκονται στα αριστερά ενώ το "Άλμπουμ" θα βρίσκεται στα δεξιά. Θέλετε Photos, το οποίο είναι το εικονίδιο με δύο επικαλυπτόμενα ορθογώνια, οπότε προχωρήστε και αγγίξτε το.

Βήμα 3

Τώρα θα βρεθείτε στην προβολή "Στιγμές", η οποία ομαδοποιεί τις φωτογραφίες σας μέχρι την ημέρα ή την ημερομηνία λήψης τους. Θα παρατηρήσετε ότι κάθε ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να "μοιραστεί" στα δεξιά τους. Εν πάση περιπτώσει, αγνοήστε αυτό για τώρα και ρίξτε μια ματιά στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Θα δείτε μια επιλογή για την επιλογή "Επιλογή", η οποία βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά του εικονιδίου μεγεθυντικού φακού για άτομα που χρησιμοποιούν το iOS 9. Πατήστε πάνω σε αυτό. Μόλις παρατηρήσατε κάτι; Εάν απαντήσατε, "Έστρεψε τις επιλογές" Μοιραστείτε "με το" Επιλογή "," κατόπιν δώστε στον εαυτό σας ένα χρυσό αστέρι. Αν απαντήσατε "Mmmm, τηγανίτες", καλά, μπορώ να σκάψω και αυτό. Θέλω να πω, οι τηγανίτες είναι τρομερές, μάγκα.

Βήμα 4

Για να επισημάνετε τις φωτογραφίες στις φωτογραφίες, προχωρήστε και αρχίστε να πατάτε "Επιλογή" για κάθε ομάδα. Ανάλογα με το πόσες ημέρες των φωτογραφιών που έχετε, αυτό θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα ή περισσότερο. Δεν είναι τόσο γρήγορη όσο μια επιλογή επιλογής μιας ώρας, αλλά είναι ακόμα καλύτερη από τίποτα. Αν συμβεί να υπάρχει μια φωτογραφία μέσα σε όλες τις ομάδες που δεν θέλετε να διαγράψετε, απλώς αγγίξτε αν επιλέξετε όλα και η εικόνα θα καταλήξει να αποεπιλεγεί. Πανεύκολο.

Βήμα 5

Μόλις επιλέξετε τις εικόνες που θέλετε να απομακρυνθούν από την ύπαρξή σας στη συσκευή σας, θα παρατηρήσετε ότι το εικονίδιο κάδου απορριμμάτων στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης στο iPhone ή στο πάνω αριστερό μέρος του iPad έχει επισημανθεί τώρα. Αγγίξτε το και θα λάβετε μια ερώτηση που θα σας ρωτάει αν πραγματικά θέλετε να διαγράψετε τις φωτογραφίες που έχετε επισημάνει. Πατήστε "Διαγραφή (Όχι) Φωτογραφίες και πείτε ποιο θα είναι οι φωτογραφίες σας.

Δέσμευση άκρων

"Περιμένετε, Jason," ρωτάτε. "Διαγράφηκα τις φωτογραφίες αλλά δεν ελευθερώθηκα αποθηκευτικό χώρο στο iPhone / iPad μου! Εξακολουθούν να καταλαμβάνουν χώρο! Παρεμπιπτόντως, είπα ότι τα παντελόνια σας είναι φωτιά; "

Υπάρχει μια καλή εξήγηση για αυτό, φίλε μου. Δείτε, σε περίπτωση που κάνετε λάθος ή λυπάστε να διαγράψετε αυτό το φοβερό αυτοκόλλητο που δεν σας ταιριάζει, που δεν φαίνεται να εκτιμά κανείς άλλος, η Apple τοποθετεί αυτόματα τις φωτογραφίες σας στο φάκελο "Πρόσφατα διαγραμμένα στοιχεία".

Για να αποκτήσετε πρόσβαση, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Φωτογραφία, αλλά αυτή τη φορά, επιλέξτε "Άλμπουμ" στην κάτω δεξιά πλευρά. Εκεί θα δείτε τον φάκελο "Πρόσφατα διαγραμμένα". Αγγίξτε το. Ευτυχώς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε απλά το πλήκτρο "Select" στην επάνω δεξιά γωνία και θα σας δώσει την επιλογή είτε "Delete All" είτε "Recover All" στο κάτω μέρος. Για να διαγράψετε όλα, φυσικά θέλετε να πατήσετε Διαγραφή όλων. Διαφορετικά, μπορείτε είτε να ανακτήσετε τα πάντα είτε απλά να επισημάνετε την πολύτιμη μισά γυμνή φωτογραφία του Selfie, er που θέλετε και να ανακτήσετε μόνο τη μία φωτογραφία, αν θέλετε.

Τώρα, μερικές φορές, μπορείτε να διαγράψετε κάποιες φωτογραφίες σχετικά με, για παράδειγμα, το iPhone σας (ή ακόμα και να το κάνετε όταν είστε συνδεδεμένοι σε έναν υπολογιστή) και παρατηρήστε ότι δεν έχει απολυθεί οποιαδήποτε μνήμη. Ξέρω γιατί αυτό μου συνέβη μερικές φορές στο παλιό μου iPhone 4 και μία φορά στο iPhone μου 6. Αυτό, δυστυχώς, είναι ένα σφάλμα που μπορεί να συμβεί περιστασιακά. Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι το καλύτερο πράγμα για μια συσκευή της Apple είναι ότι «λειτουργεί απλά». Μέχρι να μην το κάνει. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διορθώσετε αυτό αλλά προσωπικά, έχω χρησιμοποιήσει δύο μεθόδους. Κάποιος εμπλεκόταν στην αγορά ενός προγράμματος που ονομάζεται iExplorer για τον υπολογιστή μου, το οποίο χρησιμοποίησα στη συνέχεια για να βρω τα αρχεία ζόμπι ενώ το τηλέφωνό μου ήταν συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου για να τα βγάλει έξω. Ένας άλλος τρόπος που ήμουν σε θέση να διορθώσω αυτό ήταν απλά να εφαρμόσει μια νέα ενημέρωση iPhone όταν ήταν διαθέσιμη.

Για περισσότερες συμβουλές, συμπεριλαμβανομένων των παλαιότερων συσκευών iOS, ανατρέξτε στα παρακάτω άρθρα:

Jason Hidalgo εμπειρογνώμονας φορητών ηλεκτρονικών . Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης.