Οδηγός για αρχάριους για στερεοφωνικά συστήματα

Αν είστε νέοι στα στερεοφωνικά, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας και να κάνετε τις σωστές αποφάσεις αγοράς για τις ανάγκες σας. Θα βρείτε όρους και ορισμούς, μια επισκόπηση διαφόρων τύπων στερεοφωνικών συστημάτων και μερικές αναφορές στερεοφωνικών προϊόντων. Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για κάθε θέμα.

01 από 03

Τι είναι ένα στερεοφωνικό σύστημα;

Τα στερεοφωνικά συστήματα διατίθενται σε πολλούς τύπους και μεγέθη, αλλά όλα έχουν τρία κοινά στοιχεία: (1) Δύο ηχεία, (2) μια πηγή ενέργειας (όπως ένας δέκτης ή ενισχυτής) και (3) ένα συστατικό πηγής για την αναπαραγωγή μουσικής ως συσκευή αναπαραγωγής CD ή DVD. Μπορείτε να αγοράσετε ένα στερεοφωνικό σύστημα σε ένα προσυσκευασμένο σύστημα, ένα σύστημα μίνι ή ραφιών ή ως ξεχωριστά εξαρτήματα που αποτελούν ένα στερεοφωνικό σύστημα.

02 του 03

Πώς να επιλέξετε το σωστό σύστημα για τις ανάγκες σας

Η επιλογή του σωστού στερεοφωνικού συστήματος θα πρέπει να καθορίζεται από τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας, το ενδιαφέρον σας για τη μουσική και την κατάστασή σας. Εάν είστε σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό και ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα ή ένα κοιτώνα, σκεφτείτε ένα μίνι σύστημα ή ένα στερεοφωνικό σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών. Αν έχετε πάθος για τη μουσική και έχετε τον προϋπολογισμό και το χώρο, σκεφτείτε ένα στερεοφωνικό σύστημα στοιχείων, το οποίο θα παρέχει γενικά την καλύτερη δυνατή απόδοση ήχου.

03 του 03

Στερεοφωνικές αναθεωρήσεις και προφίλ

Συχνά βοηθάει να έχετε στο μυαλό σας κάποιες ιδέες πριν αγοράσετε ένα στερεοφωνικό ή στερεοφωνικό σύστημα. Οι παρακάτω σύνδεσμοι είναι κριτικές και προφίλ των στερεοφωνικών συστημάτων και των εξαρτημάτων που έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί σε πραγματικές συνθήκες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στερεοφωνικά εξαρτήματα και συστήματα διαθέσιμα και αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα.