Τα 5 καλύτερα Stereos να αγοράσουν το 2018 για μικρούς χώρους

Αγοράστε τα καλύτερα στερεοφωνικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και εξοικονόμησης χώρου

Ακριβώς επειδή έχετε περιορισμένο χώρο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό στερεοφωνικό σύστημα. Έχουμε συγκεντρώσει την κορυφαία λίστα επιλογών των πιο ακουστικών, πιο προσιτών, στερεοφωνικών συστημάτων μάρκας ονόματος για ένα διαμέρισμα, υπνοδωμάτιο και γραφείο ή σχεδόν οπουδήποτε θέλετε ένα καλό μουσικό σύστημα που δεν παίρνει πολλά του χώρου. (Ακολουθεί ο τρόπος απόκρυψης καλωδίων ηχείων, αν χρειαστεί.) Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε το καλύτερο για το μικρό σας χώρο.

Εάν δεν έχετε πολλά περιθώρια για να εργαστείτε με το διαμέρισμά σας ή το σπίτι σας, αλλά θέλετε ακόμα ένα καλά στρογγυλεμένο ηχοσύστημα, το Yamaha MCR-B020BL είναι το τέλειο στερεοφωνικό για εσάς. Το σύστημα Micro-Component του Yamaha MCR-B020BL διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τον ήχο που θέλετε από ένα στερεοφωνικό σύστημα, αλλά μετρά μόνο 11 x 11,9 x 5,6 ίντσες και ζυγίζει 6,9 κιλά.

Αυτή η μονάδα προσφέρει απίστευτη ευελιξία για τη μουσική σας, με CD player, ραδιόφωνο AM / FM, σύνδεση Bluetooth και είσοδο AUX. Και υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς αποσυνδέονται τα δύο ηχεία στην πλευρά της κονσόλας, ώστε να μπορείτε να τα τοποθετήσετε αλλού ή να δημιουργήσετε ένα εφέ surround. Παρά το μέγεθός της, μπορεί να γεμίσει το δωμάτιο με ήχο και να προσφέρει βαθιά μπάσα, καθαρά κρύσταλλα και πιτσιλίσματα. Οι κριτικοί του Amazon έχουν απονείμει αυτή τη μονάδα κατά μέσο όρο 4,2 από τα 5 αστέρια και έχουν πει ότι αγαπούν το πόσο συμπαγής είναι η μονάδα.

Το Wave SoundTouch Music System IV ζευγαρώνει με το οικιακό σας δίκτυο WiFi και τις συσκευές Bluetooth που σας επιτρέπουν να προβάλλετε σχεδόν οτιδήποτε. Μπορείτε να στείλετε μουσική από το smartphone ή το tablet σας μέσω μουσικών εφαρμογών όπως η Pandora, η μουσική σας βιβλιοθήκη ή το YouTube. Εάν είστε παλιό σχολείο και δεν είστε εξοικειωμένοι με τη λειτουργία Bluetooth, το σύστημα περιλαμβάνει και συσκευή αναπαραγωγής CD και ραδιόφωνο AM / FM. Αυτό είναι το σύστημα που παίζει όλα αυτά.

Περιλαμβάνεται με αυτό το στερεοφωνικό δέκτη έξι προεπιλογές σταθμών, στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της μονάδας ή μέσω του τηλεχειριστηρίου που περιλαμβάνεται. Σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα Bluetooth μπορεί να μεταδοθεί και στο στερεοφωνικό. Η Bose έχει τη δική της ανεξάρτητη εφαρμογή που μπορείτε να την κατεβάσετε στο smartphone ή στο tablet σας, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε και να ελέγξετε όλη τη μουσική σας. Αυτό σας διευκολύνει να έχετε πρόσβαση σε αγαπημένους σας σταθμούς, λίστες αναπαραγωγής ή άλμπουμ σε κατάσταση αναμονής. Όπως ένα παραδοσιακό ρολόι, το στερεοφωνικό σύστημα διαθέτει δύο συναγερμοί.

Δεδομένου ότι είναι ένα Bose, μπορείτε να επεκτείνετε τις εξόδους του καναλιού σας, συνδυάζοντάς το ασύρματα με ένα από τα πολλά άλλα ηχεία Bose Bluetooth διαθέσιμα. Περιλαμβάνεται καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος, τηλεχειριστήριο καλωδίου USB, οδηγός κατόχου και CD επίδειξης. Έρχεται με εγγύηση ενός έτους.

Το στερεοφωνικό σύστημα Velor Slim Boombox προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες, όπως CD player, υποστήριξη για κάρτες SD, καθώς και ραδιόφωνο FM. Ο έλεγχος του βελούδου είναι ένα γρήγορο εργαλείο με το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα τραγούδια ή σταθμούς από όλη την αίθουσα. Τελικά, η τιμή του προϋπολογισμού σημαίνει μερικές συμφωνίες και κυρίως η σύνδεση Bluetooth, αλλά το βελούδο το κάνει με είσοδο AUX γραμμής 3,5 χιλιοστών που μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ένα smartphone ή ειδικό MP3 player για ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Μια υποδοχή ακουστικών βοηθάει με μια πιο ιδιωτική μουσική εμπειρία, ενώ 10 προεπιλογές σταθμών FM σας βοηθούν να βρείτε γρήγορα τις τελευταίες επιτυχίες σε διάφορες μουσικές προσφορές.

Ο συνδυασμός της κομψής εμφάνισης και του ενθουσιώδους ήχου βοηθά το Panasonic SC-HC39 Micro Home Audio Audio System να είναι ένα δικό σας αν ψάχνετε για ένα στερεοφωνικό που μπορεί να τοποθετηθεί. Ο σχεδιασμός με φινίρισμα καθρέφτη σε όλο το μπροστινό πάνελ της Panasonic συμπληρώνει σχεδόν κάθε διακόσμηση (ειδικά σε χώρους όπου ο χώρος μπορεί να είναι περιορισμένος). Το σύστημα Panasonic διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας διάφραγμα που συνδυάζεται με την τεχνολογία μείωσης των παραμορφώσεων για μια ηχητική εμπειρία γεμάτη πλούσιοι, ζεστούς τόνους. Η προσθήκη τεχνολογίας Bluetooth επιτρέπει την κρυστάλλινη αναπαραγωγή να προέρχεται από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των δισκίων και των smartphones. Τα φωτεινότερα φωνητικά και ο καθαρός διάλογος βοηθούνται από το LincsD-Amp που βοηθά τους κώνοι νανομετρικών μεγεθών από μπαμπού να ξεπερνούν τον βαθμό πληρωμής τους και να παράγουν ήχο που αισθάνεται ότι προέρχεται από ένα στερεοφωνικό σύστημα πλήρους μεγέθους.

Όταν πρόκειται για υπαίθριο ήχο, το Aiwa Exos-9 είναι μια ελκυστική επιλογή είτε πρόκειται για μια γειτονιά είτε για μια ρομαντική βραδιά για δύο. Με τη βοήθεια των 200 watt ήχου, πέντε οδηγούς και ένα υπογούφερ διπλής φωνής 6.5 ιντσών βοηθούν το σύστημα Aiwa να προσφέρει εξαιρετικό ήχο. Ενώ η Aiwa δέχεται ισχύ εναλλασσόμενου ρεύματος για ατελείωτη αναπαραγωγή, η συμπερίληψη μιας αφαιρούμενης μπαταρίας ιόντων λιθίου επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου για έως και εννέα ώρες χωρίς καλώδιο. Πέρα από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Aiwa υπερέχει στο να σας προσφέρει την ευκαιρία να εξατομικεύσετε τη μουσική σας ακούγοντας με ένα ενσωματωμένο γραφικό ισοσταθμιστή. Προσφέρει επίσης τεχνολογία σύνδεσης Bluetooth και NFC, καθώς και μια τυπική είσοδο υποδοχής ήχου 3,5 mm για άμεση σύνδεση με τη μονάδα.

Η Bang & Olufsen είναι μια πολυτελής δανική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών που συνδυάζει ποιότητα ήχου υψηλής ποιότητας με κομψή σκανδιναβική σχεδίαση. Το Beoplay P6 είναι το τελευταίο στην αναγνωρισμένη γραμμή των συνδεδεμένων ηχείων Bluetooth, αγωνιστικά ένα στοιχείο ήχου surround True360 που προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης από κάθε γωνία του δωματίου.

Το P6 περιέχει επίσης ένα μικρόφωνο και μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε με το Google Assistant είτε με το Siri, καθιστώντας την ιδανική απόκτηση εάν δεν έχετε ήδη ένα smartphone. Το σχέδιο συνδυάζει το γεμάτο στιβαρό αλουμινένιο μαργαριτάρι που σχηματίζει μια καμπύλη σχάρα, με έναν ενισχυμένο δερμάτινο ιμάντα που σας επιτρέπει να το πάρετε εν κινήσει.

Οι vintage audiophiles θα αναγνωρίσουν το design ως φόρο τιμής στο φημισμένο Beomaster 6000. Τέλος, ο σχεδιασμός που εμπνέεται από την κληρονομιά και ο εκλεπτυσμένος ήχος μπορούν να διαρκέσουν όλη την ημέρα, χάρη σε μια ζωή μπαταρίας 16 ωρών και 3 ώρες γρήγορης φόρτισης. Είτε είστε μακροχρόνιος αφοσιωμένος στην Bang & Olufsen ή δεν έχετε ακούσει ποτέ για τη δανική εταιρεία, το Beoplay P6 είναι μια εξαιρετική αγορά για το design-conscious.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .