Μόνο αιτία 3 κριτική (XONE)

Το Just Cause ήταν πάντα μια σειρά διασκέδασης γιατί σας δίνει έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο με πολλά παιχνίδια για να παίξει, αλλά και την ελευθερία να αυτοσχεδιάσετε και να κάνετε τη δική σας διασκέδαση. Ο νεότερος τίτλος, Just Cause 3, είναι ο καλύτερος ακόμα στο να σας βάλω στο sandbox του και στη συνέχεια να πάρει το heck από το δρόμο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε goofing μακριά. Όσο διασκεδαστικό είναι το να φυσάει κανείς, να τρεμοπαίζει γύρω και να ρίχνει πράγματα γύρω του, μπορεί να υπάρχουν μερικές αξιοσημείωτες ατέλειες. Η λήψη και η οδήγηση είναι και οι δύο πολύ κακές. Η ιστορία και οι σχετικές αποστολές είναι κακές. Και το framerate επιβραδύνεται σε ένα crawl με την παραμικρή ένδειξη δράσης. Όπως διασκεδαστικό και υπέροχο, όπως το Just Cause 3 μπορεί να είναι στο καλύτερο δυνατό, δεν είναι το καλύτερο του όσο συχνά θέλουμε.

Στοιχεία παιχνιδιού

Ιστορία και ρύθμιση

Μετά την ανατροπή των δικτατοριών σε όλο τον κόσμο, ο ήρωας της σειράς Just Cause Rico Rodriguez επιστρέφει στην πατρίδα του - μια φανταστική αλυσίδα νησιών της Μεσογείου που ονομάζεται Medici - για να απελευθερώσει τους συμπατριώτες του από τον σιδηρόδρομο του δικού του δικτάτορα, στρατηγού Di Ravello. Λένε στον Ρίκο "Θα ξανακτίσουμε ό, τι καταστρέψατε", που σας δίνει το πράσινο φως για να ανατινάξετε όλα όσα βλέπετε.

Η ιστορία και οι κύριοι χαρακτήρες είναι αρκετά ανόητοι και ξεχασμένοι, αλλά σε μεγάλο βαθμό έρχονται σε αντίθεση με τη σοβαρότητα του τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Μια στιγμή οι άνθρωποι αστειεύονται σχετικά με τον απεριόριστο αριθμό αλεξίπτωτων και άλλων αχρείων του Ρίκο, την επόμενη στιγμή ένας χαρακτήρας ανησυχεί βαθιά από τον βομβαρδισμό του στρατηγού σε μια πόλη πολιτών σε αντίποινα. Στη συνέχεια, ο Ρίκο κουβεντάζει με ένα κακό μοτέρ και φερμουάρ για περισσότερα χρήματα. Οι αποστολές της ιστορίας είναι βαριές με απελπισία και τη βαρύτητα των πράξεών σας, η οποία συγκρούεται με το υπόλοιπο του παιχνιδιού, όπου περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας να γκρεμίζετε και να δαγκώνετε τις αγελάδες.

Για άλλα παιχνίδια ανοικτού κόσμου στο Xbox One, ανατρέξτε στις αναθεωρήσεις του Grand Theft Auto V και του Fallout 4.

Παιχνίδι

Εκτός από τις αποστολές της ιστορίας Just Cause 3 πραγματικά λάμπει. Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε, όσο θέλετε, όποτε θέλετε. Υπάρχουν αυτοκίνητα και ελικόπτερα και δεξαμενές και τζετ και διάφορα είδη παιχνιδιών διασκέδασης με τα οποία μπορείτε να παίξετε. Ο στόχος σας είναι να απελευθερώσετε τις πόλεις και τις στρατιωτικές βάσεις από κυβερνητικό έλεγχο, το οποίο επιτυγχάνετε με το να φυσάτε τα πάντα παρόμοια με τα Far Cry 3 και FC4. Οι πύργοι νερού, οι ραδιοφωνικοί πομποί, τα δορυφορικά πιάτα, οι γεννήτριες και οτιδήποτε άλλο έχει ζωγραφιστεί με μια μεγάλη κόκκινη λωρίδα περιμένουν να καταστραφούν και όταν όλα έχουν φύγει, οι «επαναστάτες» αποκτούν τον έλεγχο. Κάθε βάση και πόλη είναι διαφορετική και έχει το δικό της σύνολο προκλήσεων και απαιτήσεων, έτσι ώστε να αναλάβει τις δεκάδες (και δεκάδες, αυτός ο χάρτης είναι τεράστιος ...) των τοποθεσιών είναι πάντα αρκετά διασκεδαστικό.

Το οπλοστάσιό σας περιλαμβάνει μερικά αρκετά καινοτόμα παιχνίδια. Εκτός από τα πυροβόλα όπλα και τους εκτοξευτήρες ρουκετών που περιμένετε, έχετε επίσης απεριόριστη προσφορά C4 μαζί με ένα εύχρηστο σύστημα πρόσδεσης. Ο ιμάντας που έχει τοποθετηθεί στο χέρι σας επιτρέπει να καταλάβετε αμέσως τις πλευρές του βράχου, φερμουάρ στην κορυφή ενός οχήματος (οποιαδήποτε οχήματα, ακόμα και αεροπλάνα και ελικόπτερα ενώ κινούνται) και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να προσδέσετε αντικείμενα μαζί και να τα ξεδιπλώσετε μεταξύ τους, όπως το χτύπημα ενός εκρηκτικού βαρελιού σε έναν πύργο ραδιοφώνου ή τη σύνδεση ενός ελικοπτέρου στο έδαφος και την πρόκλησή του να καταρρεύσει. Καθώς παίζετε κερδίζετε περισσότερα σημεία πρόσδεσης για να αγκιστρώσετε περισσότερα πράγματα μαζί και ισχυρότερους τροχούς, που σας επιτρέπουν να προκαλέσετε ακόμα περισσότερο χάος. Έρχεται με νέους και μοναδικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας είναι μια από τις μεγάλες χαρές της Just Cause 3.

Ο ιμάντας σας λειτουργεί επίσης στο σύστημα μετακίνησης. Μπορείτε να φτάσετε στο έδαφος με το συρματόσχοινο σας και στη συνέχεια να ανοίξετε το αλεξίπτωτο για να πετάξετε στον αέρα. Στη συνέχεια απλά συνδέετε συνεχώς τα σημεία στο έδαφος - ενώ παράλληλα έχετε το αλεξίπτωτό σας έξω - για να τραβήξετε τον εαυτό σας προς το μέρος όπου πρέπει να πάτε, το οποίο είναι πολύ γρηγορότερο από την οδήγηση ενός οχήματος (και τα οχήματα ελέγχου είναι φοβερά ούτως ή άλλως ...). Έχετε επίσης ένα wingsuit που μπορείτε να ποπ ενώ είστε freefalling για να γλιστρήσει γύρω και να καλύψει μεγάλες αποστάσεις εκπληκτικά γρήγορα. Χρησιμοποιώντας όλα αυτά τα πράγματα - tether, αλεξίπτωτα, κοστούμι φτερό - μαζί είναι ένας απίστευτα διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε αναβαθμίσεις για καθένα που σας επιτρέπουν να πετάξετε περαιτέρω, zipline γρηγορότερα, και πολλά άλλα. Η πτώση του Rico σε όλο και πετούν γύρω είναι πολύ διασκεδαστικό και σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τους στόχους από οποιαδήποτε γωνία θέλετε.

Το Just Cause 3 χρησιμοποιεί ένα ενδιαφέρον σύστημα ξεκλειδώματος για να σας δώσει πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια σας. Παίρνετε το αλεξίπτωτο σας και το σύστημα πρόσδεσης και εξαπέλθετε στον κόσμο αμέσως, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε να ξεφορτωθείτε και να διασκεδάσετε αμέσως. Κερδίζετε νέα όπλα και οχήματα απελευθερώνοντας οικισμούς και βάσεις και μείζονες νέες δυνατότητες όπως το γρήγορο ταξίδι ή τη λήψη όπλων / οχημάτων που σας παραδίδονται με την ολοκλήρωση αποστολών ιστορίας. Οι αναβαθμίσεις για όλα τα αντικείμενα και τις ικανότητές σας είναι προσβάσιμα με την ολοκλήρωση των αποστολών πρόκλησης που ανοίγουν όταν απελευθερώνετε μια περιοχή.

Αυτές οι προκλήσεις είναι τα πράγματα όπως οι αγώνες, τα μαθήματα ακριβείας wingsuit ή απλά η εμφύσηση όλου του υλικού σε ένα χρονικό όριο. Κάθε πρόκληση σχετίζεται άμεσα με ό, τι αναβαθμίζετε - έτσι μια πρόκληση με χειροβομβίδες ξεκλειδώνει περισσότερες χειροβομβίδες, μια πρόκληση για αγωνιστικά ξεκλειδώνει νιτρώδες, πρόκληση πρόσδεσης σας δίνει περισσότερα σημεία πρόσδεσης κλπ. - έτσι πρέπει μόνο να κάνετε τις προκλήσεις για τα πράγματα που θέλετε να αναβαθμίσετε ενώ αγνοείτε τα υπόλοιπα. Ενώ είναι ένα έξυπνο σύστημα, οι περισσότερες από τις προκλήσεις δεν είναι στην πραγματικότητα όλοι τόσο διασκεδαστικές και οι χρόνοι φόρτωσης που τους συνοδεύουν (ειδικά όταν θέλετε να τους ξανακάνετε) είναι απογοητευτικοί. Τα οφέλη από την πραγματοποίησή τους είναι απτά, αλλά δεν είναι τρομερά ευχάριστα.

Υπάρχουν και άλλοι λόξυγκοι. Η οδήγηση του παιχνιδιού είναι απαίσια, αλλά πιθανότατα δεν θα είστε σε οχήματα εδάφους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα χειρίζονται αρκετά καλά. Η λήψη είναι επίσης ιδιαίτερα απαίσια. Είναι πολύ arcadey και αυτο-στόχος βαρύ, έτσι απλά σημείο σε μια γενική κατεύθυνση και ελπίζω Rico χτυπά αυτό που θέλετε να. Όπως ανέφερα παραπάνω, οι χρόνοι φόρτωσης όταν αρχίζετε αρχικά το παιχνίδι ή κάνετε αποστολές ή προκλήσεις είναι εκπληκτικά μεγάλες. Όχι το γελοίο "15 λεπτά" ισχυρίζονται ότι ορισμένες άλλες περιοχές εκτοξεύουν, αλλά 2-3 λεπτά είναι ακόμα μια μακρά, πολύς χρόνος για να περιμένετε. Η παράσταση είναι επίσης εξαιρετικά τρομερή με το framerate να παίρνει τεράστιες επιτυχίες στο πρώτο σημάδι οποιασδήποτε δράσης. Η κατάληψη των πόλεων και των στρατιωτικών βάσεων μπορεί επίσης να είναι σε αργή κίνηση με το πώς το παιχνίδι μετακινείται γύρω από σας. Δεν κάνει ποτέ το παιχνίδι απίθανο - κατά πάσα πιθανότητα, καθιστά ευκολότερο τα πράγματα να κινούνται τόσο αργά, στην πραγματικότητα - αλλά είναι δύσκολο να μην απογοητευτείτε από το πόσο κακή τρέχει.

Το παιχνίδι είναι επίσης, ανεξήγητα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας παίκτης πολυμέσων εκτός των leaderboard, πάντα σε απευθείας σύνδεση. Μπορείτε να παίξετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης, αλλά μόλις προσπαθήσετε να μπείτε στο μενού, το παιχνίδι θα επιστρέψει στο διαδίκτυο ούτως ή άλλως. Και αν υπάρχουν προβλήματα διακομιστή, καθώς υπήρχε το Σαββατοκύριακο πριν από την απελευθέρωση, το παιχνίδι πηγαίνει σε έναν αδιάλειπτο βρόχο που προσπαθεί να συνδεθεί με το διακομιστή, πηγαίνει σε offline κατάσταση, στη συνέχεια προσπαθεί να συνδεθεί ξανά στον server μόλις προσπαθήσετε να το κάνετε Οτιδήποτε. Αυτή η επανεξέταση είναι αρκετές ημέρες αργότερα από ό, τι είχα προγραμματίσει απλώς και μόνο επειδή δεν μπορούσα να παίξω πραγματικά το παιχνίδι για λίγες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σε απευθείας σύνδεση διακομιστές έχουν λειτουργήσει καλά από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά είναι κάτι που πρέπει να εξετάσει.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα παιχνίδι που έχει πολλές, πολύ διασκέδαση τρελές στιγμές, αλλά και πολλές ενοχλήσεις. Παρόλο που υπάρχει αρκετή ποικιλία στον τρόπο με τον οποίο πετυχαίνετε τα πράγματα, η συντριπτική πλειοψηφία του παιχνιδιού βράζει κάτω από το "Πηγαίνετε εδώ, χτυπήστε τα πράγματα επάνω", το οποίο παίρνει επαναλαμβανόμενο μετά από λίγο. Εύχομαι η λήψη να είναι καλύτερη. Εύχομαι η οδήγηση να είναι τουλάχιστον εξυπηρετική. Και κυρίως θέλω το παιχνίδι να τρέχει καλύτερα. Η παρουσίαση του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της μάχης είναι πραγματικά απογοητευτική.

Γραφικά & amp; Ήχος

Οπτικά, το Just Cause 3 φαίνεται πολύ καλό. Είναι όμως παραπλανητικό. Δεν έχει σούπερ λεπτομέρεια υφές και τα περιβάλλοντα δεν φαίνονται φανταστικά, αλλά έχει φοβερό φωτισμό και εκπληκτικά πλούσιο φύλλωμα, γεγονός που κάνει τα πράγματα να φαίνονται πολύ καλύτερα. Έχει ένα είδος Simulator Farming - ωραίο αποτέλεσμα όπου όλα τα λουλούδια και το χορτάρι εμφανίζονται σε έναν κύκλο γύρω σας, αλλά φαίνεται ωραίο. Μπορείτε επίσης να δείτε για κυριολεκτικά μίλια και μίλια σε όλα τα νησιά και τις βάσεις και τις πόλεις γύρω σας, η οποία είναι εντυπωσιακή. Και δεν μπορείτε να αγνοήσετε πόσο μεγάλες είναι οι εκρήξεις και οι επιπτώσεις των σωματιδίων και ο καπνός. Οι καλύτερες εκρήξεις στην επιχείρηση είναι εδώ.

Εκτός από την άψογη φωνή που ενεργεί, ο ήχος είναι επίσης φανταστικό. Υπάρχουν μεγάλα ηχητικά εφέ για εκρήξεις και πυρκαγιές και κατασκευές που πέφτουν γύρω σας και μια πολύ καλή και εκπληκτικά διαφορετική ατμόσφαιρα soundtrack.

Συμπέρασμα

Τελικά, το Just Cause 3 είναι μια πολύ άνιση εμπειρία. Όσο πιο διασκεδαστικό είναι το μετακίνηση, πόσο μεγάλο είναι το φυσικό πλήγμα και όσο αγαπώ το ποσό της ελευθερίας που σας προσφέρει το παιχνίδι σχεδόν αμέσως, είναι αδύνατο να αγνοήσετε πόσο κακές είναι ορισμένες βασικές πτυχές του παιχνιδιού (σκοποβολή και οδήγηση ) και πόσο κακό είναι το καρέ. Ή πόσο δύσκολη είναι η ιστορία που σχετίζεται με τις ενέργειές σας. Ή πόσο επαναλαμβανόμενα όλα παίρνουν. Το Just Cause 2 (το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο στο Xbox One τώρα) έκανε τα περισσότερα από αυτά καλύτερα. Το Just Cause 3 δεν είναι κακό, απλά απογοητευτικό και η άλλη έκδοση του Avalanche Studios 2015, Mad Max , είναι πολύ πιο άξια του χρόνου σας. Το Just Cause 3 θα κάνει μια διασκεδαστική ενοικίαση και θα είναι αρκετά ελκυστική μετά από μια πτώση των τιμών.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.