Πώς μπορώ να προσαρμόσω το Xbox 360 και το Xbox One;

Μπορείτε να αλλάξετε τη φυσική εμφάνιση του 360 σας αγοράζοντας νέες προσόψεις που κουμπώνουν στο μπροστινό μέρος του συστήματος. Υπάρχει ένας αριθμός προσόψεων διαθέσιμων, αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα ενός εσείς που πραγματικά το καθιστά δικό σας. Faceplates θα σας τρέξει γύρω από $ 20 ή λιγότερο. Σημείωση : Μόνο το αρχικό "Fat" Xbox 360 έχει αφαιρούμενα πλέγματα. Η έκδοση "Slim" που παράγεται από το 2010 και μετά, και το Xbox 360 E που εισήχθη το 2013, δεν έχουν πλάκες και δεν μπορούν να προσαρμοστούν.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του λογισμικού πίνακα εργαλείων Xbox 360 χρησιμοποιώντας τις δικές σας εικόνες ως φόντο. Μπορείτε να εισαγάγετε φωτογραφίες με μερικούς διαφορετικούς τρόπους - συνδέοντας μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στο 360 μέσω των θύρων USB, εγγράφοντας φωτογραφίες σε ένα CD, συνδέοντας με ένα PC Media Center ή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε άλλη συσκευή αποθήκευσης USB. Η προσωπική μου αγαπημένη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσω ένα Sony PSP. Τα υπόβαθρα για το PSP είναι ήδη σε μορφή ευρείας οθόνης και μοιάζουν αρκετά αξιοπρεπή ακόμη και όταν ανατιναχθούν μέχρι το μέγεθος της τηλεόρασης.

Τι είναι το Xbox One;

Το Xbox One δεν διαθέτει αποσπώμενες προσόψεις, αλλά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα φόντα του πίνακα εργαλείων, χρησιμοποιώντας εικόνες επίτευξης ή ακόμα και στιγμιότυπα παιχνιδιών που έχετε τραβήξει.

Καλύμματα βινυλίου

Υπάρχουν επίσης αυτοκόλλητα βινυλίου διαθέσιμα για το Xbox 360 και το Xbox One που καλύπτουν ολόκληρο το σύστημα σε ένα νέο "δέρμα" με οποιοδήποτε αριθμό πιθανών σχεδίων, αλλά δεν τους προτείνουμε πραγματικά. Μπορούν να είναι δύσκολο να το τοποθετήσετε (και ένας πόνος για να το αφαιρέσετε) και δεν είμαστε τρελοί για να βάζουμε τίποτα στο εξωτερικό ενός συστήματος, ιδιαίτερα του Xbox 360, που θα μπορούσε να περιορίσει τη ροή του αέρα ή ακόμα και να αντανακλά τη θερμότητα πίσω στο σύστημα.

Συστήματα ειδικής έκδοσης

Μια άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε μια έκδοση ειδικής έκδοσης του συστήματος. Για το Xbox 360 έχουν υπάρξει Halo 3, Halo 4, διάφορα Call of Duty, Gears of War 3, Kinect Star Wars και πολλά άλλα ειδικά σχεδιασμένα συστήματα που συνήθως φαίνονται αρκετά μεγάλα. Το Xbox One διαθέτει επίσης ειδικά συστήματα για Forza 6, CoD: Advanced Warfare, Halo 5 Guardians και πολλά άλλα.