Συμβουλές για τη διαγραφή ανεπιθύμητων φωτογραφιών στο Facebook

Η διαγραφή φωτογραφιών από το Facebook μπορεί να είναι πιο περίπλοκη από ό, τι φαίνεται, αφού υπάρχει η δυνατότητα να αποκρύψετε εικόνες χωρίς να τους καταργήσετε. Το Facebook, ωστόσο, σας επιτρέπει να διαγράψετε οριστικά οποιαδήποτε από τις εικόνες σας και ακόμα ολόκληρα λευκώματα γεμάτα φωτογραφίες.

Παρακάτω είναι οι διαφορετικοί τύποι φωτογραφιών που μπορείτε να εκτελέσετε στο Facebook και πώς μπορείτε να τα διαγράψετε.

Εικόνα προφίλ

Αυτή είναι η εικόνα που επιλέγετε να αναπαριστάτε στο επάνω μέρος της σελίδας χρονολογικής σας / προφίλ , η οποία εμφανίζεται επίσης ως μικρό εικονίδιο δίπλα στα μηνύματά σας και στις ενημερώσεις κατάστασης στις ροές ειδήσεων των φίλων σας.

  1. Κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας.
  2. Στο κάτω μέρος της εικόνας πλήρους μεγέθους, επιλέξτε Επιλογές .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή αυτής της φωτογραφίας .

Σημαντικό: Εάν θέλετε να αλλάξετε μόνο την εικόνα του προφίλ σας χωρίς να την διαγράψετε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στη φωτογραφία προφίλ και κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση εικόνας προφίλ . Μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα που έχετε ήδη στο Facebook, να ανεβάσετε ένα νέο από τον υπολογιστή σας ή να τραβήξετε μια ολοκαίνουργια φωτογραφία με μια κάμερα web.

Φωτογραφία εξωφύλλου

Η φωτογραφία του καλύμματος είναι η μεγάλη οριζόντια εικόνα banner που μπορείτε να εμφανίσετε στην κορυφή της σελίδας χρόνου / προφίλ σας. Η μικρότερη εικόνα προφίλ είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος του Photo Cover.

Είναι εύκολο να διαγράψετε την φωτογραφία του εξώφυλλου Facebook:

  1. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα του εξωφύλλου.
  2. Επιλέξτε το κουμπί με τίτλο Ενημέρωση εξώφυλλου φωτογραφιών στο επάνω αριστερό μέρος.
  3. Επιλέξτε Κατάργηση ....
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση .

Εάν θέλετε απλώς να αλλάξετε την κάλυψη της φωτογραφίας σας ως διαφορετική εικόνα, επιστρέψτε στο βήμα 2 παραπάνω και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επιλέξτε από τις φωτογραφίες μου για να επιλέξετε μια διαφορετική εικόνα που έχετε ήδη στο λογαριασμό σας ή να μεταφορτώσετε φωτογραφία ... για να προσθέσετε μια νέα από τον υπολογιστή σας.

Άλμπουμ φωτογραφιών

Αυτές είναι ομαδοποιήσεις φωτογραφιών που έχετε δημιουργήσει και είναι προσβάσιμες από την περιοχή Χρονολογικού σας / Προφίλ. Τα άτομα μπορούν να τα περιηγηθούν όταν επισκέπτονται το Χρονολόγιο σας, υπό την προϋπόθεση ότι τους έχετε δώσει πρόσβαση.

  1. Βρείτε το σωστό άλμπουμ φωτογραφιών μεταβαίνοντας στο προφίλ σας και επιλέξτε Φωτογραφίες .
  2. Επιλέξτε Άλμπουμ .
  3. Ανοίξτε το άλμπουμ που θέλετε να καταργήσετε.
  4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο μικρών ρυθμίσεων δίπλα στο κουμπί Επεξεργασία .
  5. Επιλέξτε Διαγραφή αρχείου .
  6. Επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο κουμπί " Διαγραφή" ξανά.

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε άλμπουμ που δημιουργήθηκαν από το Facebook όπως τα άλμπουμ Προφίλ Εικόνων, Εξώφυλλο φωτογραφιών και Μεταφορτώσεις για κινητά . Ωστόσο, μπορείτε να διαγράψετε μεμονωμένες φωτογραφίες μέσα σε αυτά τα άλμπουμ ανοίγοντας την εικόνα σε πλήρες μέγεθος και πλοηγώντας στην επιλογή Επιλογές> Διαγραφή αυτής της φωτογραφίας .

Φωτογραφίες ως ενημερώσεις

Οι μεμονωμένες φωτογραφίες που ανεβάσατε στο Facebook επισυνάπτοντάς τους σε μια ενημέρωση κατάστασης αποθηκεύονται στο δικό τους λεύκωμα που ονομάζεται Φωτογραφίες Timeline .

  1. Αποκτήστε πρόσβαση στο Timeline Photos μεταβαίνοντας στο προφίλ σας και επιλέγοντας Φωτογραφίες .
  2. Επιλέξτε Άλμπουμ .
  3. Κάντε κλικ στις φωτογραφίες του Timeline .
  4. Ανοίξτε την εικόνα που θέλετε να καταργήσετε.
  5. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο " Επιλογές " στο κάτω μέρος της εικόνας.
  6. Επιλέξτε Διαγραφή αυτής της φωτογραφίας .

Εάν θέλετε να καταργήσετε την εικόνα χωρίς να μπείτε στο άλμπουμ, μπορείτε απλά να βρείτε την ενημέρωση κατάστασης και να ανοίξετε την εικόνα εκεί και μετά επιστρέψτε στο Βήμα 5 παραπάνω.

Απόκρυψη φωτογραφιών από τη χρονογραμμή σας

Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τις φωτογραφίες στις οποίες έχετε επισημανθεί με ετικέτα, για να αποτρέψετε την εμφάνιση των ατόμων στη Γραμμή χρόνου.

  1. Ανοίξτε την εικόνα.
  2. Στη δεξιά πλευρά, πάνω από τυχόν ετικέτες και σχόλια, επιλέξτε Επιτρέπεται στη χρονολογική σειρά .
  3. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Απόκρυψη από τη χρονολογική σειρά .

Μπορείτε να βρείτε όλες τις φωτογραφίες στις οποίες έχετε επισημανθεί μέσω του Αρχείου δραστηριότητας> Φωτογραφίες, στις οποίες έχετε επισημανθεί με ετικέτα .

Διαγραφή ετικετών φωτογραφιών

Αν δεν θέλετε οι χρήστες να βρίσκουν εύκολα φωτογραφίες στις οποίες έχετε επισημανθεί, μπορείτε να απομακρύνετε τον εαυτό σας από εσάς. Η κατάργηση των ετικετών με το όνομά σας δεν διαγράφει αυτές τις φωτογραφίες, αλλά απλώς κάνει πιο δύσκολο για τους φίλους σας στο Facebook να τους εντοπίσουν.

  1. Στη γραμμή μενού στην κορυφή του Facebook, κάντε κλικ στο μικρό βέλος κάτω από το ερωτηματικό.
  2. Επιλέξτε το αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων .
  3. Επιλέξτε Φωτογραφίες από το αριστερό παράθυρο.
  4. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για κάθε εικόνα στην οποία δεν θέλετε πλέον να έχετε ετικέτα.
  5. Επιλέξτε το κουμπί Αναφορά / κατάργηση ετικετών στην κορυφή.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποεπιλογή φωτογραφιών .