Το Minecraft ανακοινώθηκε για το Wii U!

Η Mojang ανακοίνωσε επίσημα την πιο πρόσφατη προσθήκη στο οπλοστάσιο της κονσόλας.

Το Minecraft ανακοινώθηκε για το Wii U!

Mojang

Οι οπαδοί της Nintendo σε όλο τον κόσμο χαίρονται! Ακριβώς εγκαίρως για τις διακοπές, η Mojang ανακοίνωσε επίσημα την πιο πρόσφατη προσθήκη στο οπλοστάσιο της κονσόλας και είναι πολύ hush-hush στις ειδήσεις! Σε αυτό το άρθρο θα μιλάμε για εικασίες, ελπίδες και ανακοινώσεις από τον ίδιο τον Mojang.

Σπάζοντας τα Νέα!

TeamMojang

Η Mojang ανακοίνωσε επίσημα την πολυαναμενόμενη προσθήκη του Minecraft στην κονσόλα της Nintendo, το Wii U. Με τους ανεμιστήρες να περιμένουν υπομονετικά και να διασχίζουν τα δάχτυλά τους, οι παίκτες έχουν μόνο λίγες μέρες να περιμένουν πριν περιπλανηθούν στη Minecraft σε μια νέα πλατφόρμα. Η Mojang κυκλοφόρησε τις ειδήσεις σε ένα βίντεο στο κανάλι YouTube TeamMojang, έχοντας τον Jeb (Minecraft's Lead Creative Designer) δίνοντας τα απροσδόκητα νέα με έναν άμεσο τρόπο: "Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Wii U." Μέσα σε δευτερόλεπτα η οθόνη σβήνει και οι λέξεις Το "Coming Soon" συμπληρώνει την οθόνη. Minecraft: Η έκδοση Wii U θα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo για $ 29,99 στη Βόρεια Αμερική.

Σύντομα είναι μια παραμικρή αντίληψη για το τι έχει κάνει ο Mojang. Μια πιο κατάλληλη ετικέτα είναι "Coming Before Christmas". Το Minecraft για το Wii U θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 17 Δεκεμβρίου 2015. Μόλις εγκαίρως για τις διακοπές . Μετά την απελευθέρωση, η Minecraft θα συνοδεύεται από έξι από τα πιο δημοφιλή πακέτα προσθήκης του Mojang, τα οποία περιλαμβάνονται σε ένα Festive mash-up. Όπως και οι άλλες πλατφόρμες του Minecraft, το Minecraft: Wii U Edition θα λαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις στο παιχνίδι. Το Mojang υπενθυμίζει στους χρήστες ότι όλα τα DLC είναι εντελώς προαιρετικά και ενισχύουν την ιδέα ότι "μπορείτε να έχετε σημαντικά ποσά διασκέδασης όταν παίζετε Minecraft χωρίς να ξοδεύετε επιπλέον μετρητά." Τα πακέτα προσθήκης που θα λάβετε είναι η μάχη και τα θηρία (1 και 2) Το φυσικό πακέτο υφής, το πακέτο υφής πόλης, το πακέτο υφής φαντασίας και το πακέτο εορταστικών πακέτων.

Αναπαραγωγή εκτός τηλεόρασης

Mojang

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την έννοια του παιχνιδιού εκτός τηλεόρασης, ελπίζουμε ότι αυτή η εξήγηση θα σας φέρει σε ταχύτητα. Το gamepad της Nintendo για το Wii U θα υποστηρίξει το Minecraft σε μορφή αναπαραγωγής εκτός τηλεόρασης. Δεδομένου ότι το gamepad της Nintendo διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη, θα μπορείτε να παίζετε το Minecraft χωρίς η τηλεόραση να βρίσκεται σε κανάλι ειδικά για το Wii U. Η τηλεόραση δεν χρειάζεται καν να είναι στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα στο σπίτι πολύ καλύτερα για όλους, αν ένα συγκεκριμένο μέλος της οικογένειας θα ήθελε να παρακολουθήσει ένα τηλεοπτικό κανάλι ενώ παίζετε ένα παιχνίδι.

Ελπίζει

Mojang

Όντας ένας πολύ συχνός χρήστης των προϊόντων της Nintendo, ελπίζω ότι το Gamepad για το Wii U θα ενσωματωθεί στο gameplay με κάποιο τρόπο, σχήμα ή μορφή. Για παράδειγμα, η χρήση της οθόνης για σκάφη θα ήταν πολύ συμφέρουσα από τη χρήση ενός D-Pad ή Joystick. Η Nintendo του Αμερικανού Προέδρου και COO, Reggie Fils-Aime έχει αναφερθεί, λέγοντας ότι "οι παίκτες του Wii U θα έχουν πολλούς λόγους να συνεχίσουν να επιστρέφουν σε αυτήν την εικονική εμπειρία τυχερού παιχνιδιού." Κάνοντας δηλώσεις όπως αυτό μου δίνει ελπίδα για να ξεκινήσω.


Επειδή αυτή είναι και μια κονσόλα έκδοση του παιχνιδιού, ελπίζουμε να μην ξεφύγει πολύ μακριά από την άποψη της δυνατότητας αναπαραγωγής. Υποθέσεις είναι ότι θα είναι ακριβώς η ίδια έκδοση του Minecraft όπως εμφανίζεται στις άλλες κονσόλες. Ένα ενδιαφέρον μηχανικό που θα ήταν πολύ χρήσιμο (εάν το gamepad έχει κάποια ειδικά χαρακτηριστικά όταν δεν χρησιμοποιείται για αναπαραγωγή εκτός τηλεόρασης) είναι να επιτρέψει στους χρήστες με 3DS να χρησιμοποιούν το φορητό τους σύστημα ως ελεγκτής. Αυτή η λειτουργία έχει παρατηρηθεί σε παιχνίδια όπως το Super Smash Bros για το Wii U (και για το 3DS). Η Nintendo ανακοίνωσε ότι αυτοί και ο Mojang θα δουλέψουν στο περιεχόμενο για τους οπαδούς της Nintendo στο προσεχές μέλλον.

Συμπερασματικά

Mojang

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε το Minecraft: Wii U Edition, μπορείτε πολύ περισσότερο από πιθανό να πείτε ότι είναι πολύ ασφαλές. Με βάση τις προηγούμενες εκδόσεις κονσόλας του παιχνιδιού, δεν βλέπω πώς αυτό θα ήταν διαφορετικό. Αν μη τι άλλο, αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Gamepad. Το Minecraft για το Wii U θα είναι διαθέσιμο στις 17 Δεκεμβρίου για $ 29,99 στο eShop της Nintendo.