Ζώα Επεξήγηση: Ocelots!

Ας μιλήσουμε για την αγαπημένη γάτα Minecraft του καθενός. το Οcelot!

Η αγαπημένη πραγματική ζωή του καθένα, η Νότια Αμερική, η άγρια ​​γάτα έφτασε στην Minecraft την 1η Μαρτίου 2012. Ο Ocelot κατέλαβε γρήγορα τις καρδιές του Minecrafter ως (προφανώς) ένα από τα πιο ευχάριστα κατοικίδια ζώα που διαθέτουν οι παίκτες. Σε αυτό το άρθρο θα μάθουμε τι κάνει αυτό το όχλο μια δροσερή γάτα!

Πού να βρείτε

Ocelots θα προσπαθήσει κυρίως να αναπαραγάγει σε φύλλα ή μπλοκ γρασίδι στο ζούγκλα βιομάδες , οι οποίες βρίσκονται σε επίπεδο της θάλασσας ή υψηλότερο. Ocelots θα προσπαθήσει να κρύψει ή να τρέξει από τη συσκευή αναπαραγωγής, όταν ο παίκτης πλησιάζει πολύ κοντά στο Ocelot, έτσι κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα. Μερικές φορές, ένα έως δύο γατάκια Ocelot θα αναπαράγονται τυχαία παράλληλα με ένα ενήλικο οσελότ. Τα εν λόγω γατάκια Ocelot θα ακολουθήσουν γενικά το προβάδισμα του ενήλικα και θα κάνουν ό, τι συμβαίνει.

Τα διαφορετικά κράτη του Οκέλοτ

Ocelots θα έχουν δύο διαφορετικές καταστάσεις, εκτός από τα γατάκια (τα οποία είναι τα ίδια με τα κανονικά Ocelots, μόλις νεότερα). Τα δύο κράτη που μπορεί να είναι ένα Ocelot είναι "Ocelot" και "Cat".

Ένα Ocelot θεωρείται η άγρια ​​παραλλαγή των δύο κρατών. Όταν ο Ocelot είναι σε αυτή την κατάσταση, ο όχλος θα είναι πολύ παθητικός και είναι πιθανώς ντροπαλός. Εάν ένας παίκτης πάει πολύ κοντά στο Ocelot, ο όχλος θα ξεφύγει από τον παίκτη, ανεξάρτητα από τον gamemode στον οποίο βρίσκεται ένας παίκτης ( Creative , Survival, κλπ.). Ένα Ocelot θα εξακολουθεί να βλέπει και να παρατηρεί έναν παίκτη, ακόμη και με αόρατο ενεργό. Ocelots θα παραμείνει πολύ ντροπαλός μέχρι εξημέρωσε.

Η άλλη κατάσταση στην οποία μπορεί να είναι ένα Ocelot είναι της ποικιλίας "Cat". Αυτή η κατάσταση αναγνωρίζεται σαν όταν ένα Ocelot έχει εξημερωθεί. Οι γάτες, όπως οι λύκοι, θα ακολουθήσουν έναν παίκτη όταν εξημερωθούν. Για να κάνετε μια στάση Ocelot μετά από έναν παίκτη, ο παίκτης μπορεί να πατήσει το κουμπί χρήσης ενώ αιωρείται πάνω από το ζώο. Εάν ένας παίκτης τρέχει πολύ μακριά από το Ocelot, θα τηλεμεταφέρει πίσω, όπως και ο Wolf. Αν μια γάτα στέκεται και παρατηρεί ένα κρεβάτι, ένα στήθος ή ένα φούρνο, η γάτα θα προσπαθήσει να πηδήσει και να καθίσει σε αυτό, καθιστώντας το εν λόγω μπλοκ αχρησιμοποίητο από έναν παίκτη μέχρι να απομακρυνθεί η γάτα.

Περιποίηση

Όταν προσπαθούμε να δαμάσουμε ένα Ocelot, υπάρχουν διάφορες διατάξεις που πρέπει να πληρούνται πριν την εξημέρωσή του. Αυτές οι διατάξεις είναι γενικά οι ίδιες, αλλά όλοι μπορούν να επηρεαστούν από τον τρόπο με τον οποίο ο παίκτης αλληλεπιδρά. Για να δαμάσει ένα Ocelot, ένας παίκτης πρέπει να κρατήσει άψητα ψάρια για να δελεάσει τον όχλο. Μετά από αυτό, το Ocelot θα εισχωρήσει αργά προς τον παίκτη σιγά-σιγά ενώ ικετεύει για φαγητό. Για να εισέλθει ο Ocelot στην κατάσταση της επαιτίας, ο παίκτης πρέπει να βρίσκεται μέσα σε δέκα τετράγωνα του όχλου. Εάν ένας παίκτης πλησιάσει τον όχλο ενώ δεν αφήνει το Ocelot κοντά στον ίδιο τον παίκτη, ο Ocelot θα ξεφύγει εάν φοβηθεί. Μια συμβουλή είναι να επιτρέψετε στο Ocelot να έρθει σε σας έναντι του ότι πηγαίνετε στο Ocelot, όσο πιο κοντά πλησιάζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ο Ocelot να φοβηθεί.

Όταν ένα Ocelot είναι εξημερωμένο και γίνεται Γάτα, θα τους δοθεί ένα χρώμα γούνας. Τα πιθανά χρώματα που μπορεί να έχει μια γάτα είναι πορτοκαλί, μαύρο και λευκή / γκρίζα. Αν ψάχνετε για μια γάτα σε ένα συγκεκριμένο χρώμα, απλά συνεχίστε να δοκιμάζετε. Τελικά, θα βρείτε τη γάτα που ψάχνετε!

Οφέλη και Συμπεριφορά

Minecraft Creeper. Τέιλορ Χάρις

Εκτός από το να έχεις ένα χαριτωμένο γατάκι ως φιλαράκο, ένα μεγάλο όφελος από την κατοχή ενός Ocelot είναι ότι θα κάνουν τους Creepers να τρέχουν μακριά από σας όταν πλησιάζουν. Οι Creepers θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το Ocelot και θα κάνουν τον φυτευτή να κρατήσει την απόσταση του. Ocelots μπορεί επίσης να επιτεθεί κοτόπουλο! Αυτοί οι όχλοι θα βγουν έξω από το δρόμο τους για να σκοτώσουν ένα Κοτόπουλο αν βρίσκεται μέσα στην περιοχή του. Κρατήστε το Ocelot μακριά από (ή κοντά) το Κοτόπουλο σας όπως θέλετε.

Συμπερασματικά

Ocelot είναι ένας θαυμάσιος σύντροφος που μπορεί να μετατρέψει μια μοναχική περιπέτεια σε ένα φορτίο διασκέδασης και ασφάλειας. Αυτοί οι αξιαγάπητοι σωματοφύλακες μπορούν να σας προστατεύσουν και να φέρουν νέους ορίζοντες στις περιπέτειες σας στο Minecraft. Διασκεδάστε και βρείτε το τέλειο κατοικίδιο ζώο !